WWE Reimagined: Τι θα γινόταν αν ο Undertaker πήγαινε στο WCW;


Στο πρώτο επεισόδιο του WWE Reimagined το WWE δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο αρκετοί WWE Superstars συζητάνε για το ενδεχόμενο της μετακόμισης του Undertaker στο WCW λίγο πριν την έναρξη της Attitude Era, το 1997.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι ο Undertaker θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Hollywood Hogan στον πρώτο του αγώνα, μιας και ήταν το μεγαλύτερο όνομα του WCW την τότε δεκαετία.

Το 1998 όλοι μιλούσαν για το αήττητο Streak του Goldberg (173-0) προτού σπάσει από τον Kevin Nash, με τον Sam Roberts να λέει ότι την δεκαετία του 90' ο Undertaker είχε πετύχει ελάχιστες νίκες στην WrestleMania, και κανείς δεν μίλαγε για αυτό. Όλοι είχαν το νου τους στο αήττητο σερί του Goldberg. Ίσως ο "Phenom" θα μπορούσε να σπάσει το σερί του Goldberg.

Έπειτα μετά από το τεράστιο momentum που θα έπαιρνε ο Undertaker, ο επόμενος αντίπαλός του θα ήταν ο θρυλικός Sting. Ο οποίος μάλιστα είχε τον πιο σκοτεινό χαρακτήρα στην ιστορία του WCW, και για να λέμε την αλήθεια, μεγάλωσε πολλές γενιές. Ο Jeff Jarrett τόνισε πως οι δύο παλαιστές θα μπορούσαν να χτίσουν μια τριλογία με αγώνες.

Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε στην κάμερα ο Sting, και τόνισε πως δεν θα υπήρξε ποτέ περίπτωση ο "Stinger" να δεχτεί το Tombstone Piledriver από τον Undertaker. Τονίζοντας μάλιστα ότι θα περνούσε τον 'Taker μέσα από μερικά Splashes, ένα Scorpion Death Drop, και έπειτα θα κλείδωνε τον "Phenom" με ένα Deathlock, και θα κέρδιζε τον αγώνα.

Στο τέλος του βίντεο οι WWE Superstars ανέφεραν πως ο Undertaker ήταν είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών, με το πρώτο επεισόδιο του WWE Reimagined να τελειώνει εκεί.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη