Πιθανοί αντίπαλοι για Undertaker σε SummerSlam και WrestleMania


Ο Undertaker επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο ερχόμενο Extreme Rules για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Roman Reigns κόντρα στους Shane McMahon & Drew McIntyre. Ωστόσο, με το SummerSlam να πλησιάζει στις 11 Αυγούστου, το WWE δείχνει να έχει κάποια σενάρια για τον "Phenom".

Υπήρχαν κάποιες φημολογίες ότι ο Undertaker θα αντιμετώπιζε τον Drew McIntyre στο SummerSlam, αλλά μετά από δική μας έρευνα δεν υπάρχουν διαφημίσεις και ο αγώνας είναι αβέβαιος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά ονόματα στο ρόστερ που θα μπορούσαν να δουλέψουν πλάι στον "DeadMan" για το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού.

Αυτή την στιγμή, το WWE σκέφτεται να βάλει τον Baron Corbin κόντρα στον Undertaker για το Pay-Per-View που θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου. Ωστόσο, μην σας κάνει καμία εντύπωση αν δείτε αυτόν τον αγώνα στην WrestleMania 36, διότι ο Vince McMahon βρίσκει συνέχεια εναλλακτικές λύσεις για τον 'Taker.

Με λίγα λόγια, το WWE υπολογίζει τους Baron Corbin και Drew McIntyre για υποψήφιους αντιπάλους του Undertaker, χωρίς να είναι σίγουρο ποιος θα πάρει την πρώτη ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να δούμε το 'Taker vs. Drew στο SummerSlam, και ο αγώνας 'Taker vs. Corbin να λάβει μέρος στην WrestleMania.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη