Επηρεασμένο από τον Paul Heyman το RAW της εβδομάδας


Ο κόσμος είδε πολλά θετικά στοιχεία στο RAW της εβδομάδας λίγο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής των Paul Heyman & Eric Bischoff στο WWE ως Executive Directors.

Ο Dave Meltzer συζήτησε σχετικά με το θέμα στο πρόσφατο Wrestling Observer Radio, και όπως σημείωσε ο ίδιος το επεισόδιο της εβδομάδας είχε κάποιες μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα shows, λέγοντας μάλιστα ότι ο Paul Heyman ήταν αυτός που επηρέασε το Monday Night RAW:

"Μπορείτε να το ονομάσετε σαν το πρώτο επεισόδιο του Paul Heyman. Το επεισόδιο ήταν επηρεασμένο από τα δικά του χέρια, τα περισσότερα που είδαμε πέρασαν από τον ίδιο. Οι Vince McMahon και Ed Koskey (σεναριογράφος του RAW) έχουν την πρώτη κουβέντα, αλλά ο Paul Heyman πρόσθεσε πολλά θετικά στοιχεία στο σόου."

Ο δημοσιογράφος Wade Keller, σημείωσε στο PW Torch ότι ο Paul Heyman βρισκόταν πλάι στον Vince McMahon στην θέση του Gorilla Position αυτή την εβδομάδα, έτσι παρακολουθούσαν μαζί όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Τα πράγματα στα παρασκήνια ήταν ήρεμα και υπήρχε αρκετή συνεκτικότητα.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πολύ καλή παραγωγική συνεργασία. Επίσης κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι πως υπήρχαν αρκετές επιρροές από το ECW, όπως για παράδειγμα το σημείο που η Maria Kanellis ανακοίνωσε στον κόσμο ότι ήταν έγκυος πρωτού "θάψει" τον πατέρα του παιδιού της. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε περισσότερες ιδέες του Heyman να εφαρμόζονται στα storylines του WWE.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη