Προκαλούν Usos και Revival οι Guerillas Of Destiny


Ένα από τα αγαπημένα πράγματα των Guerillas Of Destiny είναι τα Promos και το ό,τι είναι έτοιμοι για δυνατό ανταγωνισμό.

Ο Tama Tonga κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το NJPW Dominion προκάλεσε Usos και Revival.

"Αυτό εδώ θέλουμε.Θέλουμε φρέσκο αίμα.Νέο αίμα.Όταν είπαμε ό,τι αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση,ανοιχτή πρόκληση,μια ανοιχτή πρόσκληση για τον οποιοδήποτε,συμπεριλαμβανομένων της μητέρας τους,της κόρης της μητέρας τους,του σκυλιού του αγοριού της κόρης του ξάδερφου τους,οτιδήποτε έχετε τέλος πάντων... σας περιμένουμε.Θέλετε εμάς;Ελάτε,Usos.Ελάτε,χευ,FTR... Για Πάντα Revival,θέλετε να μας αντιμετωπίσετε,χα;Μην αφήσετε τον "φράχτη" εκεί πέρα να σας κρατήσει εγκλωβισμένους.Ελάτε έξω στα ανοιχτά και παίξτε,αγόρια.Ελάτε έξω στα ανοιχτά."


Όσον αφορά τους Usos, πλέον θεωρείται αδύνατο να αντιμετωπίσουν τους Guerillas Of Destiny, καθώς πρόσφατα υπέγραψαν πολυετή συμβόλαια με το WWE. Για την Revival υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας,στο κοντινό μέλλον.

Σας υπενθυμίζουμε ό,τι οι Dash και Dawson θα παραμείνουν στο WWE μέχρι την WrestleMania 36, καθώς τότε λήγουν επίσημα τα συμβόλαια τους. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα ο Dash Wilder να παραμείνει τρεις μήνες περαιτέρω στο WWE, για να καλύψει το χρονικό διάστημα το οποίο έχασε λόγω τραυματισμού μέσα στο 2017.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη