SmackDown Live 11/06/2019: Παραμένουν όρθιοι οι New Day!


Στο SmackDown Live της εβδομάδας είδαμε εξελίξεις ανάμεσα στην αντιπαλότητα του Kofi Kingston με τον Dolph Ziggler, με τους New Day να είναι το μεγάλο πρόσωπο της βραδιάς.

—  Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με το MizTV, και τους Drew McIntyre, Shane McMahon και Elias να χαλάνε μια ακόμη στιγμή του "A-Lister". Αφού η κουβέντα ξέφυγε και πήγε να ξεσπάσει καυγάς ανάμεσα σε Miz και Shane, ο McMahon ανακοίνωσε πως εάν ο Miz θέλει να βρεθεί στο ρινγκ μαζί του ξανά, θα πρέπει απόψε να κερδίσει τον Elias και τον Drew McIntyre, ώστε να έχει ένα spotlight με τον "Best In The World".


—  Και κάπως έτσι περάσαμε στον πρώτο αγώνα της βραδιάς όπου ήταν ανάμεσα στον The Miz και τον Elias, με τον πρώτο να παίρνει την νίκη μετά από το Skull Crushing Finale. Αμέσως μετά, ο επόμενος αντίπαλός του ήταν ο Drew McIntyre. Ο "A-Lister" το πάλεψε σκληρά, αλλά ηττήθηκε μετά από ένα δυνατό Claymore Kick του "Scottish Psychopath". Παρ' όλα αυτά, ο Shane μπήκε στο ρινγκ και δέχτηκε να αντιμετωπίσει τον Miz, κερδίζοντας τον μετά από Triangle Hold.


—  Στο ρινγκ εμφανίστηκε ο Daniel Bryan με τον Rowan για να αντιμετωπίσουν κάποιους άγνωστους παλαιστές, οι οποίοι μάλιστα είχαν τον τίτλο των "Yolo County Tag Team Champions". Οι Heavy Machinery τους σταμάτησαν και ανέφεραν ότι αυτό δεν είναι δίκαιο, και ζήτησαν τον αγώνα τους, για τους SmackDown Tag Team τίτλους. Ο Bryan τους πρότεινε να αντιμετωπίσουν καλύτερα τους local competitors, και η πρόκληση έγινε δεκτή με τους Otis & Tucker να ξεπερνάν εύκολα το εμπόδιο και δείχνοντας έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία κόντρα στους SD Tag Team Champions.


—  Η Carmella αντιμετώπισε την Sonya Deville στα πλαίσια της Women's Division. Βέβαια, το έργο για την Carmella ήταν δύσκολο καθώς έξω από το ρινγκ βρισκόταν η Mandy Rose η οποία προσπαθούσε συνέχεια να αποσπάει την προσοχή της. Τελικά, η Carmella βγήκε έξω από το ρινγκ μοίρασε ένα Superkick στην Mandy, αλλά όταν γύρισε στο ρινγκ η Deville την χτύπησε με ένα Step-Up Knee Strike για την νίκη.


—  Ακολούθησε ένα promo από τους Kofi Kingston, Xavier Woods και Big E, οι οποίοι μίλησαν την μεγάλη απουσία των New Day ως ομάδα από τα σόου. Σύντομα τους σταμάτησαν οι Ziggler, Owens & Zayn, για να μιλήσουν για τον αγώνα του Kofi και του Dolph στο Stomping Grounds, με τον Ziggler να λέει ότι μέσα στο Steel Cage δεν θα μπορεί κανείς να ξεφύγει, δεν θα μπορεί κανείς να τον προστατέψει.


—  Στον δεύτερο και τελευταίο γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η Nikki Cross παρά την υποστήριξη της Alexa Bliss, ηττήθηκε από την Bayley μετά από ένα Elbow Drop. Φαίνεται πως η Bliss ψάχνει την ευκαιρία της να αντιμετωπίσει την Bayley για το SD Women's Championship.


—  Στο main event είδαμε ένα Tag Team Match με τους New Day να αντιμετωπίζουν τους Dolph Ziggler, Kevin Owens & Sami Zayn. Η ομάδα των New Day είχε προφανέστατα καλύτερη χημεία στο ρινγκ, γιαυτό και έφτασαν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα με τον Kofi Kingston να φέρνει την νίκη έπειτα από Trouble In Paradise στον Sami Zayn.


Αποτελέσματα SmackDown Live 11/06/2019:

  • Ο Miz κέρδισε τον Elias
  • Ο Drew McIntyre κέρδισε τον Miz
  • Ο Shane McMahon κέρδισε τον Miz
  • Οι Heavy Machinery επικράτησαν κόντρα σε local competitors
  • Η Sonya Deville νίκησε την Carmella
  • Η Bayley νίκησε την Nikki Cross
  • Οι New Day κέρδισαν τους Ziggler, Zayn, και Owens

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη