TLC 2016: ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...


Με διάφορες αλλαγές ολοκληρώθηκε το Tables, Ladders & Chairs 2016, ένα PPV με χαμηλούς ρυθμούς εκτός του main event όπου οι Styles & Ambrose έδωσαν τον καλύτερό τους αυτό για να ψυχαγωγήσουν το WWE Universe. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

Kickoff Tag Team Match
Apollo Crews, American Alpha & Hype Bros vs. Curt Hawkins, Vaudevillains & Ascension

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε ανακοινωθεί για το PPV, ωστόσο ήταν μια απόφαση τελευταίας στιγμής. Εντάξει, ένας κλασικός ομαδικός αγώνας για το Kickoff χωρίς να έχουμε highlights. Η νίκη ήρθε για τους Apollo Crews, American Alpha, και Hype Bros χάρις το Grand Amplitude των Jason Jordan & Chad Gable στον Simon Gotch.


SmackDown Tag Team Championship Match
Heath Slater & Rhyno (c) vs. The Wyatt Family

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς, φεύγοντας από το Kickoff, ήταν για τα ομαδικά πρωταθλήματα της μπλε στέγης. Οι Slater & Rhyno φάνηκαν απροετοίμαστοι από την έναρξη του αγώνα καθώς οι Bray Wyatt και Randy Orton είχαν πάρει τον έλεγχο στα χέρια τους. Επίσης, ο Luke Harper δέχτηκε ένα δυνατό Gore στο ringside από τον Rhyno για να σώσει τον Apex Predator, στη συνέχεια ο Rhyno δέχτηκε το RKO του Orton και οι Wyatt Family στέφθηκαν SmackDown Tag Team Champions.


No Disqualification Match
Nikki Bella vs. Carmella

Μέτριο αγώνα με αρκετό extreme στοιχείο έδωσαν οι Nikki Bella και Carmella, σίγουρα θα μπορούσαν και καλύτερα αλλά η αναμέτρηση έλαβε τέλος με την Fearless Nikki να εκτοξεύει τον πυροσβεστήρα επάνω στην Carmella, για να ακολουθήσει το Rack Attack 2.0 για την νίκη.


Ladder Match για το Intercontinental Championship
The Miz (c) vs. Dolph Ziggler

Εξίσου εξαιρετική αναμέτρηση είδαμε σε άλλο ένα αγώνα ανάμεσα στους Dolph Ziggler και The Miz, ο A-Lister έβαλε τα δυνατά του για να παραμείνει Intercontinental Champion δίχως την παρέμβαση της Maryse, αλλά χρησιμοποιώντας 2 κλωτσιές στα... αχαμνά του ShowOff. Οριστικοποιήθηκε επίσης ότι αυτή ήταν η τελευταία τους αναμέτρηση, ενώ μετά το ματς ο νικητής αφιέρωσε την νίκη (ειρωνικά) στον General Manager του SmackDown Live, Daniel Bryan.


Chairs Match
Kalisto vs. Baron Corbin

Μέτρια ήταν η μάχη των Baron Corbin και Kalisto, παρ' όλα αυτά είχε μερικά highlights όπως το Deep Six στο ringside, και η πτώση του Μεξικανού επάνω στην σειρά με τις καρέκλες. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε για τον Lone Wolf μετά από End of Days επάνω σε καρέκλες.


Tables Match για το SmackDown Women's Championship
Becky Lynch (c) vs. Alexa Bliss

Περνάμε στον προτελευταίο αγώνα της βραδιάς, και αυτός είναι για τον γυναικείο τίτλο της κατηγορίας του μπλε σόου. Ωστόσο, είδαμε όμορφη αναμέτρηση με αρκετές "απόπειρες" στο τραπέζι που βγήκαν αποτυχημένες. Ο κόσμος σοκαρίστηκε την στιγμή που η Alexa Bliss πέρασε μέσα από το τραπέζι την Becky Lynch στο ringside με Powerbomb, για να στεφθεί για πρώτη φορά SmackDown Women's Champion. Ακολούθησε συνέντευξη από την Ιρλανδή που εξέφρασε την δυσαρέσκιά της.


TLC Match για το WWE World Championship
AJ Styles (c) vs. Dean Ambrose

Αδιαμφισβήτητα στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς, όπου έσπασαν από announce tables έως και tables, ο AJ Styles παρέμεινε WWE World Champion αφού ήταν αυτός που ξεκρέμασε τον τίτλο από την κορυφή. Ο λόγος της ήττας του Dean Ambrose ήταν ο... James Ellsworth ο οποίος έκανε παρέμβαση και έριξε τον Lunatic Fringe από την σκάλα, κάνοντας το heel turn. Πλέον αναμένεται να δούμε πως θα αντιδράσει ο Ambrose στην ήττα του από τον Phenomenal One.


Αποτελέσματα TLC 2016:

- Οι Apollo Crews, American Alpha & Hype Bros νίκησαν τους Curt Hawkins, Vaudevillains & Ascension
- Οι Wyatt Family επικράτησαν των Heath Slater & Rhyno (νέοι SmackDown Tag Team Champions)
- Η Nikki Bella πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Carmella
- Ο The Miz κέρδισε τον Dolph Ziggler (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Ο Baron Corbin νίκησε τον Kalisto
- Η Alexa Bliss επικράτησε της Becky Lynch (νέα SmackDown Women's Champion)
- Ο AJ Styles υπερίσχυσε του Dean Ambrose (παρέμεινε WWE World Champion)

Δείτε όλο το PPV παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη