RAW 10/06/2019: Τους τιμώρησε ο "Beast Slayer"


Το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Monday Night RAW, είχε ορισμένες καλές στιγμές με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Seth Rollins όπου αντιμετώπισε τον Kevin Owens στο main event της βραδιάς.

—  Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με ένα segment μεταξύ των Seth Rollins & Baron Corbin, οι οποίοι είχαν μια λεκτική αντιπαράθεση για την νίκη του Rollins στο Super ShowDown. Ωστόσο και οι δύο Superstars κοίταξαν το επόμενο βήμα και μίλησαν για τον αγώνα τους στο Stomping Grounds, με τον Corbin να φέρνει και δύο φίλους μαζί του, τον Sami Zayn και τον Kevin Owens. Μέσα από αυτό το segment μάθαμε το main event match της βραδιάς, ανάμεσα στους Seth Rollins & Kevin Owens με τον Sami Zayn σε ρόλο special guest outside referee.


—  Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς, ήταν ένα 3-on-1 Elimination Handicap Match με τον Lars Sullivan να αντιμετωπίζει τους Lucha House Party. Πρώτος από τον αγώνα αποκλείστηκε ο Kalisto, δεύτερος ο Lince Dorado, ενώ τρίτος και τελευταίος ο Gran Metalik με ένα όμορφο Headbutt από την κορυφή των σχοινιών.


—  Προχωρήσαμε σε ένα όμορφο Tag Team Match, με την ομάδα του The Miz, Braun Strowman και Ricochet να κερδίζουν τους Samoa Joe, Bobby Lashley και Cesaro, μετά από ένα θεαματικό 630 Splash του Ricochet στον Cesaro. Αξίζει να σημειωθεί πως στην μέση του αγώνα ο Samoa Joe πήρε το United States Championship και αποχώρησε από την αρένα για να γλυτώσει το Running Powerslam από τον Strowman.


—  Στη δράση της Women's Division, αυτή την εβδομάδα η RAW Women's Champion, Becky Lynch και η SmackDown Women's Champion, Bayley, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την Lacey Evans και την Alexa Bliss. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πρωταθλήτριες δεν ήταν και η καλύτερη, γι' αυτό και ηττήθηκαν με την Evans να σκοράρει το τελικό pinfall στην Bayley.


—  Σε έναν επίσης σύντομο αγώνα λίγο πριν μπούμε στην 2η και προτελευταία ώρα του κόκκινου σόου, οι Women's Tag Team Champions, IIconics νίκησαν τις Lisa Lace & Aleyah Mia.

—  Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε ένα "πάρτι" για τους Shane McMahon και Drew McIntyre για την νίκη που πέτυχε o Shane στο Super ShowDown εναντίον του Roman Reigns. Μεταξύ άλλων, ο McIntyre υπογράμμισε ότι στο Stomping Grounds θα διαλύσει τον Reigns. Έπειτα στο ρινγκ ήρθαν ως καλεσμένοι οι Revival, για να πιουν λίγη σαμπάνια, αλλά ο Shane προτίμησε να τους δώσει αγώνα για τους τίτλους.


—  Σε ένα RAW Tag Team Championship Triple Threat Match, οι Zack Ryder & Curt Hawkins αντιμετώπισαν τους Usos και τους Revival. Το έργο ήταν δύσκολο για τους πρωταθλητές και ηττήθηκαν την στιγμή που ο Jey Uso χτύπησε με Splash τον Ryder, ο Scott Dawson εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκανε το τελικό pinfall καθώς ο Dash Wilder κρατούσε το πόδι του Jey. Έτσι, οι Revival στέφθηκαν νέοι RAW Tag Team Champions.


—  Είδαμε λιγάκι δράση και από το 24/7 Championship, με τον R-Truth να εγκλωβίζεται μέσα στο ασανσέρ μαζί με άλλους WWE Superstars που τον κυνηγούσαν για να του κλέψουν τον τίτλο, χωρίς τελικά να χάσει το 24/7 Title μιας και η Carmella κατάφερε να τον γλυτώσει για άλλη μια φορά.

— Στο νέο επεισόδιο του "Firefly Fun House", ο Mercy "The Buzzard" προσπάθησε να καταβροχθίσει για 2η φορά τον Ramblin' Rabbit, αλλά ο Bray Wyatt τον έσωσε τελευταία στιγμή απειλώντας του ότι θα φέρει τον Fiend αν δεν σταματήσουν. Τελικά, ο Bray πήρε ένα τεράστιο σφυρί και κοπάνησε τον Ramblin' Rabbit στο πάτωμα σκοτώνοντας τον. Το promo έκλεισε με τον Wyatt να δοκιμάζει το αίμα του Rabbit και μάλιστα να του αρέσει.


—  Κατά την διάρκεια του RAW, είδαμε και ένα promo από τον Paul Heyman μιλώντας για τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας στο Super ShowDown. Ο Heyman ανέφερε πως δεν αποκλείεται ο Brock Lesnar να είναι ακόμη και special guest referee στον αγώνα του Rollins με τον Corbin στο Stomping Grounds, με σκοπό να κάνει το Cash In. Η ομιλία του Paul έκλεισε λέγοντας ότι ο Brock Lesnar αργά ή γρήγορα θα κερδίσει τον τίτλο ξανά.


—  Στο κλείσιμο της βραδιάς, ο Seth Rollins ηττήθηκε από τον Kevin Owens με disqualification, διότι ο Universal Champion "ακούμπησε" τον Sami Zayn ο οποίος ήταν special guest outside referee του αγώνα. Μετά το ματς, ο Baron Corbin προσπάθησε να επιτεθεί στον Seth Rollins, αλλά ο "Beast Slayer" πήρε μια καρέκλα και με ματωμένο πρόσωπο εξαπέλυσε άσχημη επίθεση κατά του Zayn στο ρινγκ αφήνοντάς τον νοκ-άουτ.


Αποτελέσματα RAW 10/06/2019:

  • Ο Lars Sullivan κέρδισε τους Lucha House Party
  • Οι Miz, Braun Strowman & Ricochet νίκησαν τους Samoa Joe, Bobby Lashley & Cesaro
  • Η Lacey Evans με την Alexa Bliss επικράτησε κόντρα στις Bayley & Becky Lynch
  • Οι IIconics νίκησαν τις Lisa Lace & Aleyah Mia
  • Οι Revival κέρδισαν τους Zack Ryder, Curt Hawkins, & The Usos
  • Ο Kevin Owens κέρδισε τον Seth Rollins με DQ

Δείτε όλο το σόου παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη