RAW 17/06/2019: Βλέπει τίτλο ο Corbin!


Το τελευταίο επεισόδιο του RAW πριν το Stomping Grounds 2019 ολοκληρώθηκε, και είδαμε αρκετούς WWE Superstars να στέλνουν το τελευταίο τους μήνυμα στους αντιπάλους τους.

—  Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε από τον Elias, να κράζει τον κόσμο που βρισκόταν στην αρένα και μάλιστα να λέει ότι ο Baron Corbin επέλεξε τον ίδιο για Special Guest Referee στον αγώνα της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει τον Seth Rollins για το Universal Championship. Τελικά, ο Rollins εμφανίστηκε από πίσω με την καρέκλα και τις έριξε στον Elias. Έπειτα πήρε το μικρόφωνο και έστειλε το μήνυμα στον Corbin αλλά και στον... Mr. Money In The Bank, Brock Lesnar!


—  Και έτσι πολύ απλά και γρήγορα, προχωρήσαμε στον πρώτο αγώνα της βραδιάς όπου ήταν ένα Fatal 5-Way Match μεταξύ των Braun Strowman, The Miz, Ricochet, Cesaro, και Bobby Lashley, με τον νικητή μάλιστα να αντιμετωπίζει τον Samoa Joe στο Stomping Grounds για το United States Title. Πρώτος από τον αγώνα έφυγε ο Cesaro, αφού αποκλείστηκε από τον Strowman. Ο "Monster Among Men" προχώρησε και στον δεύτερο αποκλεισμό περνώντας από Running Powerslam τον Lashley. Ξαφνικά, οι Cesaro και Lashley επέστρεψαν στο ρινγκ και χτύπησαν τον Strowman με Neutralizer και Spear, δίνοντας την ευκαιρία στον Ricochet να αποκλείσει από τον αγώνα τον Strowman. Έτσι στο ρινγκ έμεινε ο Ricochet με τον Miz, με τον πρώτο να κερδίζει τον αγώνα μετά από ένα όμορφο 630 Senton στον Miz. Μετά τον αγώνα ο πρωταθλητής Joe προσπάθησε να επιτεθεί στον Ricochet, μάταια βέβαια.


—  Ακολούθησε μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της Becky Lynch και της Lacey Evans, με την δεύτερα να πλησιάζει το ρινγκ "απειλητικά" και με "ύπουλο" τρόπο ώστε να επιτεθεί για ακόμη μια φορά στην RAW Women's Champion. Τελικά, η Becky το αντιλήφθηκε και την χτύπησε με ένα Suplex για να αποχωρήσει από την αρένα λίγο πριν τον αγώνα τους στο Stomping Grounds.


—  Μετά από καιρό, είδαμε επιτέλους τους Viking Raiders στις οθόνες μας, καθώς αντιμετώπισαν 2 άγνωστους local competitors. Προφανώς και πήραν την νίκη οι Erik & Ivar.

—  Αμέσως μετά περάσαμε στα παρασκήνια, όπου οι Drew McIntyre, Shane McMahon, και Revival αποφάσισαν να συνεχίζουν την γιορτή τους για την κυριαρχία τους τις τελευταίες μέρες στο WWE. Ωστόσο τον διέκοψε ο Heath Slater, παραπονεμένος στον Shane McMahon να λέει πως το συμβόλαιό του λήγει σύντομα και θα ήθελε να συνεχίσει στο WWE διότι έχει μια οικογένεια να συντηρήσει. Παρ' όλα αυτά κατέληξε να τρώει μερικές "ψηλές" από τον McIntyre.

—  Μετά από αρκετό καιρό είδαμε την επιστροφή του Sami & Kevin Show. Το γνωστό talk show των Owens & Zayn, με καλεσμένο τον "αγαπητό" σε όλους, Baron Corbin. Ο πρώην General Manager του RAW αφού πήρε την απόφασή του, ανακοίνωσε ότι ο EC3 θα είναι ο Special Guest Referee στον αγώνα του απέναντι στον Seth Rollins στο Stomping Grounds αυτή την Κυριακή. Ο Universal Champion φανερά εκνευρισμένος χτύπησε με την καρέκλα τον EC3 κατά την διάρκεια της εισόδου του.


Και ο νόμος της Wild Card Rule μίλησε για άλλη μια φορά, αφού οι New Day διέκοψαν το Sami & Kevin Show. Στην ουσία όλο αυτό έγινε για να προμοτάρει τον αγώνα του ο Kofi Kingston κόντρα στον Dolph Ziggler στο Steel Cage Match της Κυριακής για το WWE Championship. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε 2-Out-of-3 Falls Tag Team Match, με τους New Day να αντιμετωπίζουν τους Baron Corbin, Sami Zayn & Kevin Owens.


—  Η συνεργασία των heels ήταν κάκιστη σε σημείο όπου τσακώθηκε ο Kevin Owens με τον Baron Corbin, εγκαταλείποντας τον Corbin μόνο του στο ρινγκ. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Kofi Kingston ο οποίος πέρασε από Trouble In Paradise τον Baron για να δώσει την νίκη στους New Day.


—  Την εμφάνιση του έκανε ο Paul Heyman με σκοπό να μιλήσει για τα γεγονότα μεταξύ Seth Rollins και Brock Lesnar. Ο manager του Brock Lesnar ανέφερε ότι αργότερα μέσα στην βραδιά ο Rollins θα αντιμετωπίσει τον Daniel Bryan, οπότε καλό είναι να έχει τον φόβο του Brock Lesnar για το πιθανό Cash In. Και κάπου εκεί περάσαμε στα παρασκήνια με τον Baron Corbin να έρχεται σε επικοινωνία με τον Eric Young, λέγοντάς του να αναλάβει τα καθήκοντα του Special Gueste Referee, τελικά ο Young κατέληξε να τρώει μερικές "καρεκλιές" από τον Seth Rollins.


—  Στα παρασκήνια, ο AJ Styles μίλησε με τους Anderson & Gallows θυμίζοντάς τους ότι πριν από 3 χρόνια σε αυτή την αρένα έκαναν το ντεμπούτο τους. Επίσης ο "Phenomenal" έδειξε προβληματισμένος από αυτούς διότι τον τελευταίο καιρό δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση, και τους παρακάλεσε να "καταστρέψουν" τους Usos. Ο αγώνας μεταξύ των Gallows & Anderson και Usos ήταν καλός παρά την μικρή διάρκεια που είχε, όπως όλοι περιμέναμε άλλωστε. Νικητές έφυγαν οι Usos μετά από Double Superkick στον Gallows, απογοητεύοντας τον AJ Styles που παρακολουθούσε το ματς από τα παρασκήνια.


—  Στην τρίτη και τελευταία ώρα του σόου, ο Roman Reigns έκανε την εμφάνισή του για να μιλήσει στον Drew McIntyre και τον Shane McMahon, προκαλώντας μάλιστα τον πρώτο να κατέβει στο ρινγκ και να τον αντιμετωπίσει. Ο "Big Dog" πήρε την απάντησή του από τον Shane McMahon μέσα από την γιγαντοοθόνη, με τον Shane να λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί κανείς τους απόψε, μιας και το γιορτάζουν. Το τελευταίο μήνυμα έστειλε ο McIntyre μιλώντας με τα χειρότερα λόγια για τον Roman Reigns πιάνοντας μάλιστα και το όνομα... του πατέρα του. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Roman και έτρεξε στα παρασκήνια για να καταστρέψει τους Revival και τον Drew. Ο Shane έτρεξε έξω στην αρένα, αλλά τελικά τον έπιασε ο Roman και τον πέρασε μέσα από ένα Superman Punch και ένα δυνατό Spear.


—  Στα πλαίσια την Women's Tag Team Division, η ομάδα των IIconics έκανε το πρώτο της "μεγάλο" retain επικρατώντας της Alexa Bliss και της Nikki Cross σε ένα αρκετά σύντομο αγώνα. Την νίκη έδωσε με Roll-Up η Billie Kay στην Nikki Cross.

—  Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Firefly Fun House είδαμε τον Bray Wyatt να αποκτά ξανά την μορφή του Fiend στέλνοντας μάλιστα μερικά κοινωνικά μηνύματα όσον αφορά τον πλανήτη, αλλά και τον τρόμο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο τρόμος είναι η δύναμη.


—  Ώρα για το main event της βραδιάς με τον Seth Rollins να έρχεται αντιμέτωπος με τον Daniel Bryan στον μεταξύ τους προγραμματισμένο αγώνα. Ο Rollins για να πάρει την νίκη έπρεπε πρώτα να περάσει από Buckle Bomb και Superkick τον Daniel Bryan, ενώ μάλιστα χρειάστηκε και ένα Stomp.


Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Baron Corbin, και με την καρέκλα επιτέθηκε στον Seth Rollins απατώντας στις προκλήσεις του "Architect" περνώντας τον και από ένα End of Days. Το σόου έκλεισε με τον Corbin να σηκώνει ψηλά το Universal Championship.


Αποτελέσματα RAW 17/06/2019:

  • Ο Ricochet κέρδισε το Fatal 5-Way Match
  • Οι Viking Raiders νίκησαν τους Russ & Randy Taylor
  • Οι New Day επικράτησαν των Baron Corbin, Kevin Owens & Sami Zayn
  • Οι Usos νίκησαν τους Revival
  • Οι IIconics κέρδισαν τις Alexa Bliss & Nikki Cross
  • Ο Seth Rollins κέρδισε τον Daniel Bryan

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη