Kurt Angle: "Το WWE στην Attitude Era εξυπηρετούσε περισσότερο τους ενήλικες"


Το WWE φαίνεται πως δοκιμάζει νέα πράγματα τον τελευταίο χρόνο στην τηλεόραση, βέβαια ποτέ δεν ξεπερνάει τα όρια της TV-PG. Αν μη τι άλλο, φαίνεται πως το προϊόν έχει γίνει περισσότερο "family friendly".

Αυτή την εβδομάδα ο Kurt Angle απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις σε ένα Q&A που έκανε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Η ερώτηση ήταν σχετικά με το προϊόν του WWE σήμερα, και ο WWE Hall of Famer το υπερασπίστηκε.

"Τα shows του WWE είναι πολύ καλά και θα συνεχίσουν να είναι. Λάβετε υπόψη ότι το WWE είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι κυρίως μια εταιρία που δραστηριοποιείται περισσότερο προς τα παιδιά και τις οικογένειες. Κατά την διάρκεια της Attitude Era, το WWE με το υλικό που είχε εξυπηρετούσε περισσότερο τους ενήλικες. Υπήρχαν storylines τύπου Rated R. Πλέον το WWE δεν μπορεί να κάνει παρόμοια storylines. Και ΑΝ τα στελέχη της εταιρίας αποφασίσουν να γυρίσουν το προϊόν τους, τότε θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Αυτή την στιγμή το WWE έχει μετόχους που συμμετέχουν ενεργά μέσα στο προϊόν, και οι ίδιοι θέλουν τα shows να παραμείνουν ως "family friendly". Αυτή είναι και η επιτυχία."

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη