SmackDown Live 21/05/2019: Επιστροφές καταστροφές



Το Smackdown συνεχίζει να είναι έτι καλύτερο από το RAW, αφού σε αντίθεση με το μεγάλο κόκκινο show, εδώ φαίνεται ότι όντως υπάρχει μια συγκεκριμένη οργάνωση στο σενάριο και υπάρχουν και σωστές ευκαιρίες στα σωστά άτομα. Ακόμη και αυτά που επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό. Αλλά ας μην μιλάω πολύ, ας πάμε αναλυτικά να δούμε τι έγινε στο SmackDown Live της χθεσινής Τρίτης. 

- Το show άνοιξαν οι Xavier Woods και ο πρωταθλητής WWE, Kofi Kingston, οι οποίοι υποδέχτηκαν σε ένα πολύ θερμό κλίμα τον Big E, ο οποίος επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό που είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Η New Day είπε κάποια αστεία "χρυσής εποχής", συμπεριλαμβανομένου και της περίεργης έλξης που είχε ο Big E για την μαμά της Becky Lynch, αλλά και κάποια σημαντικά νέα, όπως το γεγονός ότι ο E δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη, ωστόσο μπορεί να συνοδεύει τον Kofi και τον Woods στο ring. O Kevin Owens έκανε την εμφάνιση του, εμφανώς εκνευρισμένος μετά την ήττα του στο Money In The Bank με τον Sami Zayn να ακολουθεί λέγοντας, πως απόψε θα κερδίσει τον πρωταθλητή WWE.

- Σε ένα ωραίο ματς, ο Ali κατάφερε και κέρδισε τον Andrade "Cien" Almas, μετά από ένα surprise pin του πρώτου στον δεύτερο. O Almas κυριαρχούσε κατά την διάρκεια του ματς, δουλεύοντας στην μέση του Ali, ωστόσο ο πρώην 205 Live Superstar κατάφερε και κέρδισε τον αγώνα.


- Στα παρασκήνια διάφοροι superstars, έψαχναν τον R-Truth για μια ευκαιρία στο 24/7 Championship, ωστόσο η Carmella τελικά κατέληξε να τον βρει, με τον Truth να φοράει μια κίτρινη περούκα και καπέλο για να "καλυφτεί". Τελικά η Carmella πήγε στο ring να αντιμετωπίσει την Mandy Rose, ωστόσο ο αγώνας έληξε χωρίς νικητή, όταν ο Truth έτρεξε στο ring για να πάρει την "Mella" και να φύγουν, αφού τελικά η κάλυψη του...καταστράφηκε. Η βραδιά τελείωσε με τον Truth να τρέχει πανικόβλητος, αφού διάφοροι superstars συνέχιζαν και τον κυνήγαγαν.

- Κάποια σημαντικά πράγματα έγιναν και backstage. O Big E ήταν πάλι κάτω τραυματισμένος στο γόνατο του, αφού είπε ότι του επιτέθηκε ο Kevin Owens. O Woods συνόδεψε το μέλος της New Day σε ένα νοσοκομείο και ο Kofi αντιμετώπισε τον Sami Zayn μόνος.


-Σε έναν ωραίο αγώνα, ο Kofi Kingston κατάφερε και κέρδισε τον Sami Zayn, μετά από ένα Trouble In Paradise. Μετά τον αγώνα, ο Paul Heyman έκανε την είσοδο του, κρατώντας το MITB briefcase του Brock Lesnar, κάνοντας πολλούς, ακόμη και τον Kingston να πιστεύουν ότι ο Beast επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Kofi. Ωστόσο, αντί αυτού, είδαμε τον Dolph Ziggler, τον οποίο είχαμε να δούμε από το Royal Rumble να κάνει την επιστροφή του και να επιτίθεται βίαια στον πρωταθλητή WWE, χτυπώντας τον αλύπητα, ενώ τον αποτελείωσε, "τυλίγοντας" το κεφάλι του σε μια καρέκλα και του έκανε stomp με όση δύναμη είχε.

- Η Bayley & η Becky Lynch είχαν τις διαφορές τους, ήταν ξεκάθαρο, λόγω των νέων κανόνων που έχει θεσπίσει το WWE, αφού η "The Man" γλυκοκοιτάει ξανά το Smackdown Women's Championship. Παρ'όλα αυτά έκαναν μια επιτυχημένη ομαδική προσπάθεια και κέρδισαν τις Charlotte Flair & Lacey Evans. Η νίκη προήλθε μετά από roll-up της Bayley στην "The Queen".


- Ο Ziggler βγήκε στην ράμπα του ring λίγο μετά το ματς και εξήγησε τον λόγο που επιτέθηκε στο WWE Champion. Ο λόγος ήταν ότι πίστευε ότι κάθε ευκαιρία, που πήρε ο Kofi Kingston μετά τον τραυματισμό του Mustafa Ali, έπρεπε να είναι δικιά του. Μετά από ένα δυνατό promo και αρκετά heartbreaking, όσον αφορά τον Ziggler, o Dolph προκάλεσε τον Kofi στο Super Show Down για τον τίτλο του και είπε ότι θα τον αποτελειώσει.

- Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, ο Roman Reigns αντιμετώπισε τον Elias, σε ένα rematch του Money In The Bank. Καθ'όλη την διάρκεια της βραδιάς, ο Elias κορόιδευε τον Big Dog, χλευάζοντας τον με την κιθάρα του και μάλιστα στο ring βγήκε μαζί με τον Shane McMahon, τον αντίπαλο του Reigns στην Σαουδική Αραβία. Παρ'όλη τη δυσκολία, εν τέλει ο πρώην world champion κέρδισε τον αντίπαλο του με το Spear. Μετά το ματς, ο Shane προσπάθησε να επιτεθεί στο Reigns, αλλά για αυτό του το λάθος, "έφαγε" ένα Superman Punch. Ωστόσο ο Drew McIntyre ξαφνικά ήρθε από πίσω και χτύπησε τον Roman με ένα Claymore Kick, θυμίζοντας του πως θα είναι στην γωνία του Shane στο event της Αραβίας.

Αποτελέσματα SmackDown LIVE 21/05/19:

- O Ali κέρδισε τον Andrade
- O αγώνας μεταξύ της Mandy Rose και της Carmella έληξε χωρίς νικήτρια
- Ο Κofi Kingston επικράτησε του Sami Zayn
- Oι Bayley & Becky Lynch κέρδισαν τις Charlotte Flair & Lacey Evans
- O Roman Reigns κέρδισε τον Elias

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:





για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης
Νεότερη Παλαιότερη