RAW 20/05/2019: Το θηρίο παραμονεύει!


Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Raw, ξεκαθάρισε το πλάνο για τον στόχο του Brock Lesnar, ενώ επιτέλους μάθαμε και τον νέο τίτλο που έφερε ο Mick Foley στο WWE. Ακολουθεί το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com)

—  Το σόου άνοιξε από τους Brock Lesnar και Paul Heyman, με τον Mr. Money In The Bank να κάνει την είσοδό του στην αρένα ενώ ο κόσμος να τον αποδοκιμάζει τριγύρω. Ο manager του Lesnar δεν πρόλαβε να πει πολλά, καθώς τον σταμάτησε αμέσως ο Seth Rollins και προκλητικά του ζήτησε να κάνει cash in την ίδια στιγμή εάν έχει το θάρρος. Ο Heyman απάντησε στον "Architect" πως δεν είναι «άξιος» να σταθεί στο ίδιο ρινγκ με τον Lesnar, και ότι στόχος του Brock μπορεί να είναι το WWE Championship του Kofi Kingston.


Ο Kingston ανέφερε πως εάν όντως ο Lesnar θέλει να εξαργυρώσει το MITB Briefcase απόψε, τότε να το κάνει στον ίδιο για το WWE Championship. Ο Paul Heyman είπε την τελευταία λέξη λέγοντας ότι απόψε οι Seth Rollins και Kofi Kingston θα αντιμετωπίσουν τους Baron Corbin & Bobby Lashley, οπότε καλό είναι να προσέχουν τις κινήσεις τους καθώς ο "Beast Incarnate" θα παρακολουθεί μέχρι το τέλος της βραδιάς.


—  Το τέλος στην σύντομη αντιπαλότητα μεταξύ του Braun Strowman και του Sami Zayn είδαμε στο κόκκινο σόου, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι σε ένα σύντομο αγώνα. Αρχικά, οι δυο Superstars οδηγήθηκαν μέχρι και τα backstage, αλλά ο Strowman ήταν αυτός που πήρε την νίκη μετά από Running Powerslam.


—  Αργότερα, ο Lars Sullivan εμφανίστηκε με σκοπό να δώσει συνέντευξη για τις πράξεις του, τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν πρόλαβε να πει κουβέντα όμως, καθώς οι Loucha House Party τον σταμάτησαν για να πάρουν εκδίκηση μετά την επίθεση που δέχτηκαν στο Money In The Bank. Μετά από αρκετό ξύλο, ο Sullivan προετοιμάστηκε να κάνει το Powerbomb στον Lince Dorado αλλά η ομάδα του τον βοήθησε να δραπετεύσει.


—  Πολύ ωραίο αγώνα είδαμε ανάμεσα στους Cesaro και Ricochet. Ο Cesaro ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε με νέα μουσική, κατάφερε να κερδίσει τον Ricochet μετά από έναν αγώνα με πολύ δράση και πολλές εναέριες κινήσεις. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε μετά από Backbreaker και στη συνέχεια Neutralizer του "Swiss Superman".


—  Ακολούθησε ένα segment μεταξύ του Shane McMahon και του Roman Reigns, με τον "Big Dog" να προκαλεί σε αγώνα την ίδια στιγμή τον Shane. Ο McMahon του παρουσίασε τον Drew McIntyre ως προστασία, και του τόνισε ότι απόψε δεν θα τον αντιμετωπίσει ενώ έκανε επίσημο τον αγώνα τους για το επερχόμενο Super ShowDown. Ο μονόλογος έκλεισε με τον Roman Reigns να του λέει πως μετά το Super ShowDown θα λέει ότι έχουν πει και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στο ρινγκ μαζί του.


—  Σε έναν επίσης όμορφο αγώνα, οι Usos δεν κατάφεραν να βγάλουν τη συνεργασία που περίμεναν, και ηττήθηκαν από τους Revival μετά από Roll-Up του Scott Dawson στον Jimmy Uso.

—  Έπειτα προχωρήσαμε σε ένα "A Moment of Bliss" με την Alexa να έχει καλεσμένη την Becky Lynch, ακολούθησε η είσοδος από τις IIconics και την Lacey Evans, και κάπως έτσι διαμορφώθηκε ένας αγώνας μεταξύ τους. 


Η ομάδα της Becky Lynch, Alexa Bliss και Nikki Cross επικράτησε των The IIconics και Lacey Evans, μετά το Leg Drop από το δεύτερο σχοινί, της RAW Women's Champion στην Billie Kay.

—  Στο ρινγκ ήρθε ο Mick Foley, o "Hardcore Legend' έφερε μαζί του και τον νέο τίτλο για να ανακοινώσει την ονομασία του και τους κανόνες που θα έχει. Αποκάλυψε το 24/7 Championship, το οποίο μπορεί να διεκδικηθεί παντού και οποιαδήποτε στιγμή, γι' αυτό και προέκυψε αυτή η ονομασία. Στο ρινγκ ακολούθησε ένας σορός από WWE Superstars που έτρεχαν να πάρουν τον τίτλο, πρώτος στην ιστορία 24/7 Champion, στέφθηκε ο Titus O'Neil. Έπειτα ο O'Neil δέχτηκε πισώπλατο Roll-Up από τον Robert Roode για να του κλέψει τον τίτλο, ενώ αμέσως μετά καθώς ο Roode έτρεχε στα παρασκήνια να ξεφύγει από τους υπόλοιπους Superstars που τον ακολουθούσαν, έπεσε επάνω στον R-Truth ο παλαιστής από το SmackDown Live τον έκρυψε μέσα στο αυτοκίνητό του για να μην τον δουν οι υπόλοιποι, όμως τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα εμφανίστηκε ένας διαιτητής, ο Truth με Roll-Up κατάκτησε τον τίτλο και τον πήρε στο μπλε σόου. Γενικά η όλη υπόθεση θυμίζει αρκετά το Hardcore Title της Attitude Era.


—  Ο επόμενος αγώνας ήταν αυτός ανάμεσα στον Miz και τον Drew McIntyre, ο "Awesome" δέχτηκε την επίθεση του Shane McMahon έξω από το ρινγκ χωρίς να το παρατηρήσει ο διαιτητής, έτσι το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο McIntyre όπου πέρασε τον Miz από ένα Claymore Kick για να πάρει την νίκη. Μετά ο Shane O' Mac ετοιμαζόταν να χτυπήσει με Coast To Coast τον Miz, αλλά εμφανίστηκε ο Roman Reigns και καθάρισε το ρινγκ.


—  Στο main event της βραδιάς, είδαμε ένα ομαδικό αγώνα μεταξύ: Lashley & Corbin vs. Kingston & Rollins, σε ένα No Disqualification Match. Νικητές προφανώς και έφυγαν οι πρωταθλητές, αφού ο Kofi Kingston πέρασε από Trouble In Paradise τον Baron Corbin για να κάνει το τελικό pinfall. Ο Lashley φανερά εκνευρισμένος μετά τον αγώνα χτύπησε με δύο Spears τους πρωταθλητές, ενώ πήρε και την καρέκλα για να τους "αποτελειώσει", ωστόσο δεν τα κατάφερε διότι ακούστηκε η μουσική του Brock Lesnar, με τον Mr. MITB να έρχεται στο ρινγκ και να παίζει mind games με τους πρωταθλητές, χωρίς τελικά να κάνει το Cash In.


Στο κλείσιμο του σόου ακούσαμε τον Paul Heyman να λέει στον Brock Lesnar πως την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστούν στο RAW για να πουν στον κόσμο σε ποιον Superstar θα κάνει το Cash In ο "Beast Incarnate".

Αποτελέσματα RAW 20/05/2019:

- Ο Braun Strowman νίκησε τον Sami Zayn
- O Cesaro επικράτησε του Ricochet
- Οι Revival νίκησαν τους Usos
- Οι Becky Lynch, Alexa Bliss & Nikki Cross κέρδισαν τις IIconics & Lacey Evans
- Ο Bobby Roode κέρδισε τον Titus O'Neil
- O R-Truth κέρδισε τον Bobby Roode
- Οι Seth Rollins & Kofi Kingston κέρδισαν τους Bobby Lashley & Baron Corbin


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη