4 θεωρίες-φήμες για τον νέο τίτλο του WWE


Στο αποψινό επεισόδιο του RAW, ο WWE Hall of Famer θα παρουσιάσει στον κόσμο τον νέο τίτλο του WWE. Κανείς δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, αλλά υπάρχουν αρκετές φήμες στο διαδίκτυο που μπορεί να "βασιστεί" κανείς.


- Επαναφορά του WWE European Championship

Υπάρχουν αρκετές φήμες στο διαδίκτυο που θέλουν τον Mick Foley να επαναφέρει πίσω το WWE European Championship. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί Ευρωπαίοι παλαιστές που μπορούν να παλέψουν για τον European τίτλο. Επίσης μην ξεχνάμε πως το WWE έχει βάσεις στην Βρετανία, για το NXT UK, ενώ κάθε χρόνο έρχεται και στην Ευρώπη για περιοδεία. Θα μπορούσε να είναι μια καλή προσθήκη.


- Το νέο WWE Legends Championship

Αν το σκεφτούμε καλά, το WWE έχει συμβόλαιο με εταιρίες της Σαουδικής Αραβίας για τα επόμενα 10 χρόνια. Ο κόσμος στην Σ. Αραβία θέλει να βλέπει κάθε χρόνο από 2-3 αγώνες με θρυλικά ονόματα του WWE όπως οι Undertaker, Goldberg, Triple H, Shawn Michaels, Kane, Brock Lesnar. Έτσι, θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν τίτλο το οποίο θα διεκδικούν μόνο WWE Legends, κάνοντας την αρχή με το Goldberg vs. Undertaker: ο νικητής θα στεφθεί και ο πρώτος WWE Legend Champion στην ιστορία.


- Η επιστροφή του WWE Hardcore Championship

Έχει ίσως τις λιγότερες πιθανότητες να γίνει όντως κάτι τέτοιο. Όπως και να κάνουμε ζούμε ακόμα στην εποχή της PG, και δυστυχώς δεν μπορεί να δουλέψει αυτό. Πάρτε παράδειγμα το ECW Championship στα τελευταία του προτού κλείσει το ECW, δεν είχε καμία απολύτως αξία ο τίτλος διότι το WWE είχε περάσει στην PG Era. Ωστόσο υπάρχει ένα ρητό που λέει... ποτέ μην λες ποτέ.


- Η δημιουργία ενός νέου WWE Extreme Championship

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Mick Foley είναι το απόλυτο πρόσωπο του Extreme - Hardcore Wrestling. Έχει θυσιάσει το σώμα του εδώ και χρόνια επάνω σε πινέζες, τραπέζια με φωτιά, καρέκλες, μέχρι και σε συρματοπλέγματα. Ωστόσο, το WWE μπορεί να δημιουργήσει έναν τίτλο που δεν θα έχει τους παραπάνω Extreme κανόνες, αλλά θα μπορεί να έχει επιρροές από το παρελθόν, όπως: να μπορούν οι παλαιστές να χρησιμοποιούν διάφορα αντικείμενα, ο τίτλος να υπερασπίζεται σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες, οι παλαιστές να μπορούν να παλέψουν στα παρασκήνια, και φυσικά να μην υπάρχουν κανόνες, τα πάντα επιτρέπονται. Δεν είναι αναγκαίο το αίμα και το απόλυτο extreme wrestling.


Απόψε θα μάθουμε λοιπόν περί τίνος πρόκειται. Μείνετε συντονισμένοι στο ringsidehouse.com για το ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα του κόκκινου σόου!





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη