SmackDown Live 07/05/2019: Τους "καθάρισε" ο Rowan!


Το σόου του SmackDown Live ολοκληρώθηκε και μάλιστα κηρύχθηκαν νέοι SmackDown Tag Team Champions οι Rowan & Daniel Bryan μετά από έναν όμορφο αγώνα κόντρα στους Usos. Ακολουθεί το ρεπορτάζ (εικόνες από WWE.com).


—  Το επεισόδιο του SmackDown Live άνοιξε με τον αγαπημένο του κοινού, AJ Styles. O Styles εκμεταλλεύτηκε τον κανόνα "Wild Card Rule" που όρισε ο Vince McMahon στο κόκκινο σόου της εβδομάδας, και άνοιξε την αυλαία. Έπειτα ακολούθησαν οι Sami Zayn και Kofi Kingston για να προχωρήσουν σε ένα διάλογο μεταξύ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Shane McMahon να ανακοινώσει ένα Triple Threat Match ανάμεσά τους με έπαθλο το WWE Championship του Kofi, για το main event της βραδιάς.


—  Ο αγώνας που είχε ανακοινωθεί ανάμεσα στους Ali και Andrade δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί, και έληξε με DQ, καθώς ο Randy Orton παρενέβη και περνάει μέσα από δύο RKO (στον αέρα) τους δύο αντιπάλους. Φαίνεται αποφασισμένος για το MITB ο "Apex Predator" !


—  Και περνάμε ίσως στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της βραδιάς, που ήταν αυτό για τα SmackDown Tag Team Championships. Στην αρχή εμφανίστηκε ο Shane McMahon όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και για τον Miz και το δικό τους Steel Cage Match για το Money In The Bank PPV. Ωστόσο, ανακοίνωσε τους νέους ομαδικούς πρωταθλητές Rowan & Bryan, μάλλον, για την ακρίβεια, δεν πρόλαβε να τους ανακοινώσει διότι οι Usos τους σταμάτησαν άμεσα. Οι Usos ανέφεραν πως υπήρξαν αρκετές ομάδες που έδωσαν ολόκληρο αγώνα για να κερδίσουν τους τίτλους, έτσι, χάρις τον "Wild Card Rule" ήρθαν στο μπλε σόου για να δοκιμάσουν την τύχη τους και να προκαλέσουν σε αγώνα για τα SD Tag Team Titles τους Daniel Bryan και Rowan. Ο αγώνας ανακοινώθηκε άμεσα από τον Shane.


Ο αγώνας ήταν όμορφος και οι δύο ομάδες είχαν καλή χημεία μέσα στο ρινγκ, καθώς είχαμε δύο highflyers (Usos), έναν καλό τεχνικό παλαιστή (Bryan), και έναν guard (Rowan). Οι Usos εκμεταλλεύτηκαν το μέγεθος του Rowan και προσπάθησαν μέσα από superkicks και μερικά splashes να πάρουν την νίκη, αλλά ο συνεργάτης του Bryan φάνηκε πιο δυνατός από ποτέ καθώς έκανε σε όλα kickout. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με τον Rowan να "καθαρίζει" το ρινγκ και να περνάει μέσα από ένα δυνατό Iron Claw τον Jey Uso για να σκοράρει το τελικό pinfall και να κατακτήσει τους ομαδικός τίτλους με τον Daniel Bryan


—  Μετά τον αγώνα για τους ομαδικούς τίτλους, ο Shane McMahon πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στο ρινγκ για να μιλήσει για τους δύο MITB Ladder αγώνες. Εκείνη την στιγμή τον σταμάτησε ο Miz όπου του επιτέθηκε. Ακολούθησε η είσοδος από τους B-Team για να δυσκολέψουν το έργο του "A-Lister", όπου και μάλιστα τα κατάφεραν, διότι ο Shane πέρασε μέσα από μερικές... καρεκλιές τον Miz, στέλνοντάς του το μήνυμα για το Steel Cage Match που τους περιμένει στο Money In The Bank.


—  Λίγο πριν το main event της βραδιάς, ας περάσουμε και μια στα γρήγορα από την γυναικεία κατηγορία, όπου είδαμε ένα μικρό αγώνα μεταξύ: Mandy Rose & Sonya Deville vs. Carmella & Ember Moon. Το νικητήριο αποτέλεσμα ήρθε για τις heel, την στιγμή που η Mandy πέρασε μέσα από Face First την Ember Moon για να λήξει το αποτέλεσμα. Μετά το ματς εμφανίστηκε η Paige για να δώσει συγχαρητήρια στις Rose & Deville. Μεταξύ άλλων, η Paige ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την Kairi Sane και την Asuka σε ένα ομαδικό αγώνα για λογαριασμό της SmackDown Tag Team Division.


—  Ώρα για το Triple Threat Match του WWE Championship που ανακοινώθηκε στην έναρξη του σόου. Kofi Kingston, AJ Styles, και Sami Zayn έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για έναν όμορφο αγώνα (παρά την μικρή διάρκεια που είχε). Από το πουθενά εμφανίστηκε ο Kevin Owens και επιτέθηκε στον Xavier Woods με σκοπό να τραβήξει την προσοχή του Kingston, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Zayn να εκμεταλλευτεί την κούραση και την αφοσίωση του Kofi στον Owens, και να περάσει τον πρωταθλητή όχι από ένα... αλλά από 3 συνεχόμενα Blue Thunder Bombs με τον Kingston να κάνει kickout και στα 3. Ο ίδιος μάλιστα είπε και την τελευταία κουβέντα όταν ο Sami Zayn ετοιμαζόταν για το Helluva Kick, ο Kofi τον πέρασε μέσα από Trouble In Paradise για να ακολουθήσουν τα 3 χτυπήματα του διαιτητή. Παραμένει πρωταθλητής ο Kingston!


Αποτελέσματα SmackDown Live 07/05/2019:

- Ο Ali νίκησε τον Andrade με DQ
- Οι Daniel Bryan & Rowan κέρδισαν τους Usos
- Οι Mandy Rose & Sonya Deville νίκησαν τις Ember Moon & Carmella
- Ο Kofi Kingston επικράτησε των Sami Zayn & AJ Styles

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη