Συντακτικές προβλέψεις - Του Νίκου Ασλανίδη (WrestleMania 35)


Δυστυχώς δεν θα έχω χρόνο να πάρω μέρος στην εκπομπή προβλέψεων με τα υπόλοιπα μέλη του Ringside House, ωστόσο θα παρουσιάσω τις δικές μου απόψεις και προβλέψεις σε αυτό το άρθρο. Ας Ξεκινήσουμε!

WRESTLEMANIA 35 KICK-OFF

 - Andre The Giant Memorial Battle Royal.

Για ακόμη μια χρονιά δεν αλλάζει το όνομα για το Memorial Battle Royal και δεν περιμένουμε τίποτα το σπουδαίο. Ωστόσο θα είναι ένα "αστείο" πιστεύω ματς και θα δούμε μερικές διασκεδαστικές στιγμές με τους Braun Strowman και Michael Che & Colin Jost! Νικητή ξεκάθαρα τον Braun.

 - Women's Battle Royal.

Δεν με ενδιαφέρει καν ο αγώνας και δεν θα υπάρξει και τίποτα ιδιαίτερο. Νικήτρια θα πω την Mandy Rose.

 - Cruiserweight Championship
Buddy Murphy (c) - Tony Nese.

Κλασσικά ένας εκπληκτικός αγώνας που θα προθερμάνει το κοινό για το Main Show, αλλά αδιάφορος αγώνας λόγο του ότι είναι στο Cruiserweight Division και δεν υπάρχει μεγάλη απήχηση. Θα πω σε Retain του Murphy.

WRESTLEMANIA 35 MAIN SHOW.

 - The Miz vs Shane McMahon - Falls Count Anywhere Match.

Θα δούμε έναν ενδιαφέρον και ωραίο αγώνα καθώς έχει και το ιδιαίτερο Stipulation! Πιστεύω πως θα ήταν κατάλληλος για εναρκτήριο αγώνα ώστε να ξεκινήσει δυνατά η βραδιά. Ο Miz χρειάζεται την νίκη και πιστεύω πως θα την πάρει ξεκάθαρα. Ωστόσο πιστεύω πως το feud μπορεί και να συνεχιστεί.

 - Roman Reigns vs Drew McIntyre.

Πιστεύω πως θα δούμε έναν δυνατό αγώνα, αλλά λογικά θα πάρει γύρω στα 10 με 12 λεπτά. Θα βρίσκομαι στο πλευρό του Reigns, ωστόσο πιστεύω πως ο McIntyre χρειάζεται μια μεγάλη νίκη ενάντια κάποιον όπως ο Roman! Εάν με κάποιο τρόπο καταφέρει να κερδίσει ο Drew τότε θα ξέρουμε πως στο κοντινό μέλλον θα είναι σίγουρα ένας World Champion!

 - Randy Orton vs AJ Styles.

Ο αγώνας που περιμένω περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους! Ένα Dream Match που το περιμένω 2 Χρόνια. Μπορούν εύκολα να κλέψουν την παράσταση, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δοθεί χρόνος. Αν φτάσουν τα 15 λεπτά η και τα ξεπεράσουν θα είναι εκπληκτικός αγώνας. Την νίκη πιστεύω πως θα την πάρει ο Phenomenal One αλλά εγώ είμαι ξεκάθαρα στο πλευρό του The Viper!

 - Triple H vs Batista - No Holds Barred Match (If Triple H Loses He Must Retire From In-Ring Competition)

Αγώνας όπου σίγουρα θα πάρει αρκετό χρόνο και ανυπομονούμε όλοι. Θα δούμε αρκετά ωραία spots καθώς είναι αγώνας χωρίς κανόνες! Τελευταίος αγώνας πιστεύω πως θα είναι του Batista, καθώς ο Triple H έχει ακόμα καιρό στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν πιστεύω πως ο Batista θα πάρει 4η νίκη ενάντια τον The Game. Ήρθε η ώρα ο Triple H να κάνει το 3-1 και να τελειώσει τον Batista.

- Kurt Angle vs Baron Corbin  (Angle's Farewell Match)

Αρχικά πιστεύω πως ίσως γίνει έκπληξη εδώ! Δεν νομίζω πως οι ιθύνοντες θα αφήσουν έτσι τον Angle. Ίσως ο Kurt με κάποιο τέχνασμα πάρει γρήγορα την νίκη. Έπειτα πιστεύω πως θα εμφανιστεί ο John Cena και θα έχει ένα Classic 1on1 αγώνα με τον παλιό φίλο του. Την νίκη θα την πάρει ο Kurt για να τελειώσει την καριέρα του. (Βέβαια μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο να χάσει ο Angle ώστε να προωθηθεί ο Corbin.)

 - The Usos (c) vs The Bar vs Black & Ricochet vs Rusev & Nakamura -SmackDown Tag Team Championships.

Η Bar δεν παίζει να ξανα κερδίσει τους ομαδικούς τίτλους, οι Rusev και Nakamura είναι αδιάφοροι πλέον για μένα αλλά δίνω πιθανότητες νίκης και για τους Black και Ricochet είναι ακόμα νωρίς. Από την άλλη πλευρά οι Usos πρέπει να πάρουν επιτέλους την WrestleMania στιγμή τους και πιστεύω πως φέτος θα την πάρουν οπότε η προβλέψει μου είναι Retain.

 - Raw Tag Team Championships.

Δεν υπάρχει αγώνας για τους ομαδικούς τίτλους του Raw (τουλάχιστον ακόμα) αλλά πιστεύω πως θα ανακοινωθεί τελευταίες στιγμές και η Revival θα αγωνιστεί με τους Hawkins & Ryder ώστε να καταφέρει να σπάσει επιτέλους το losing streak ο Hawkins.

 - Bobby Lashley (c) vs Finn Balor (Demon) - Intercontinental Championship.

Δεν νομίζω να πάρει πολύ χρόνο ο αγώνας και δεν πιστεύω πως τον χρειάζεται. Η γνώμη μου είναι (όπου πιθανόν να δούμε κάτι τέτοιο κιόλας) ο Demon Balor να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι. Θα ρίξει μερικές και ο Lashley αλλα ο Balor θα τον διαλύσει εύκολα διότι θα εμφανιστεί ως δαίμονας. Δεν χρειάζεται να πάρει πολύ χρόνο απλά να σηκώσει ο Finn τον τίτλο.

 - Samoa Joe (c) vs Rey Mysterio - United States Championship.

Αγώνας με πολλές απίθανες κινήσεις από Rey και αγριότητα από Joe. Θέλω να κρατήσει γύρω στα 10 λεπτά και λίγο παραπάνω. Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα Ladder Match για Mid Card τίτλο όπως συνηθίζαμε παλιά. Θα προβλέψω Retain του Joe διότι χρειάζεται την νίκη. Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να έχει άλλο αντίπαλο διότι στο περασμένο Raw ο Rey είχε τραυματισμό και δεν γνωρίζουμε ακριβώς την κατάσταση του. Εάν προκύψει αλλαγή πιστεύω θα μπει στην θέση του ο Ali.

 - The Boss 'N' Hug Connection (c) vs Beth Phoenix & Natalya vs IIconics vs Jax & Tamina - Women's Tag Team Championships.

Δεν με ενδιαφέρει να πω την αλήθεια ο αγώνας αλλά πιστεύω πως θα βγει ωραίο ματς καθώς έχουμε 4 ομάδες. Νικήτριες δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά θα πω τις IIconics.

 - Daniel Bryan (c) vs Kofi Kingston - WWE Championship Match.

Θα βγάλουν εύκολα αρκετά ωραίο αγώνα πιστεύω αλλά όλο το θέμα είναι στο τελικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως ο Kofi είναι όντως B+ Plus Player όπως λέει ο Vince, ωστόσο στα τόσα χρόνια που αγωνίζεται και τόσα που έχει προσφέρει και αφού είναι και εντελώς over με το κοινό πιστεύω πως πρέπει να κερδίσει τον τίτλο! Έχω όμως μια αίσθηση πως ίσως δεν κερδίσει τον τίτλο. Γιατί υπάρχουν κι άλλα 2 ματς με μεγάλους τίτλους οπότε δύσκολα να αλλάξουν κάτοχο όλοι οι τίτλοι. Αλλά θα είμαι αισιόδοξος και θα πω Kingston New Champ!

- Brock Lesnar (c) vs Seth Rollins - Universal Championship.

Σίγουρα θα δούμε έναν τρομερό και δυνατό αγώνα καθώς ο lesnar συνηθίζει να βγάζει καταπληκτικούς αγώνες με πιο μικρόσωμους παλαιστές. Όπως είπα θα είμαι αισιόδοξος και θα δώσω την νίκη στον Rollins! Επίσης πιστεύω πως είναι αρκετά πιθανό να κάνει Heel Turn στην μέση του αγώνα και την ώρα που δεν βλέπει ο Referee να χτυπήσει με low blow και να πάρει θριαμβευτική νίκη.

 - Ronda Rousey (c) vs Charlotte (c) vs Becky Lynch - Winner Takes All (Main Event)

Πιστεύω πως αξίζουν που θα πάνε στο Main Event οι γυναίκες και πως θα βγάλουν έναν απίθανο αγώνα. Η Rousey όπως λέει ότι μετά την Mania θα αποχωρήσει οπότε μπορούμε να την αποκλείσουμε. Η Becky είναι το φαβορί, πιστεύω σε αυτήν και θα προβλέψω πως θα κερδίσει και τους 2 τίτλους και θα τους υψώσει για να κλείσει η βραδιά. (Μην αποκλείουμε το γεγονός να δούμε την Flair στην θέση τις Becky!)





Για το Ringside House,
Νίκος Ασλανίδης
Νεότερη Παλαιότερη