Rollins: "Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί φεύγει ο Ambrose..."


Οι Seth Rollins και Dean Ambrose πέρα από τις καλές επαφές που έχουν εντός ρινγκ, στην πραγματική τους ζωή είναι κολλητοί φίλοι. Οι δρόμοι τους εδώ και χρόνια έχουν πάρει την ίδια πορεία και έχουν περάσει πολλά οι δυο τους. Ωστόσο, ο Dean Ambrose πρόκειται να φύγει από το WWE όταν το συμβόλαιό του τελειώσει.

Ο Rollins παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στην Cathy Kelley, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεγάλη απόφαση του Ambrose να αποχωρήσει από το WWE:

"Η αλήθεια είναι πως μου ραγίζει την καρδιά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αποχωρεί. Θέλω να πω... καταλαβαίνω πως αυτό το μέρος μπορεί να γίνει κουραστικό και απογοητευτικό κάποια στιγμή μέσα στα χρόνια, αλλά είναι ένας άνθρωπος που παλεύει στα ρινγκ εδώ και 15-16-17 χρόνια. Παρ' όλα αυτά μερικές φορές πρέπει απλά να απομακρυνθείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Ποτέ δεν φανταζόμουν εμάς τους 3 να δουλεύουμε σε άλλη εταιρία ή να μην είμαστε στο ίδιο κτήριο την ίδια στιγμή. Του εύχομαι καλή τύχη σε ότι κάνει με την ζωή του."

Να σημειωθεί πως το WWE προσπάθησε να αλλάξει την απόφαση του Dean Ambrose, αλλά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Ο "Lunatic Fringe" περιμένει να τελειώσει το συμβόλαιό του και να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ ο Rollins ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη κόντρα στον Lesnar αυτή την Κυριακή.







για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη