Τα συμβόλαια των Usos και Gallows & Anderson.


Την τρέχουσα περίοδο, επικρατεί ένα χάος στο WWE όσον αφορά τα συμβόλαια πολλών παλαιστών. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα ασχοληθούμε με δύο ποιοτικά Tag Team.

Οι τωρινοί Smackdown Tag Team Champions, οι Usos, έχουν συμβόλαιο με την εταιρία μέχρι το τέλος του Απρίλη. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανανέωσης μέχρι στιγμής, αλλά ούτε και οι ίδιοι έχουν ξακαθαρίσει εάν ενδιαφέρονται να παραμείνουν στην εταιρία ή όχι. Σχετικά με το θέμα, είχε δηλώσει ο πατέρας τους ο Rikishi σε πρόσφατη συνέντευξη, ότι τα παιδιά του δεν έχουν να αποδείξουν κάτι άλλο στο WWE.

Όσον αφορά τους "Good Brothers" Luke Gallows & Karl Anderson, έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι αρνήθηκαν πρόταση ανανέωσης από το WWE. Ο λόγος είναι ότι είναι δυσαρεστημένοι από τα bookings της εταιρίας και τον τρόπο διαχείρισης από το management.

Σχετικά με το μέλλον των Gallows, & Anderson, το AEW θα κάνει κίνηση για να τους εντάξει στο δυναμικό του. Χρειάζονται ποιοτικά Tag Team και οι "Good Brothers" θα ήταν μια υπερβολικά ποιοτική προσθήκη. Ηλικιακά ο Anderson είναι 39 και ο Gallows 35,αλλά μπορούν ακόμα να προσφέρουν στο Tag Team pro wrestling.

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τα συμβόλαια, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν!



Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη