Οι αλλαγές που επιθυμεί το Fox Sports για το Smackdown Live


Το WWE όπως σας είχαμε ενημερώσει, από τον Οκτώβριο θα προβάλει στους δέκτες του Fox Sports τα επεισόδια του Smackdown Live κάθε Παρασκευή βράδυ.

Το Fox Sports, επιθυμεί να ανεβάσει τόσο τα δικά τους τηλεοπτικά ποσοστά, όσο και του Smackdown Live. Για αυτό λοιπόν τον λόγο, παροτρύνει το WWE να προβάλει ένα περισσότερο αιχμηρό και σκληρότερο περιεχόμενο σε σχέση με το παιδικό και οικογενειακό το οποίο προβάλει την τρέχουσα περίοδο.

Σχετικά με τα προαναφερθέν, ένας από τους κυριότερους λόγους μετακίνησης στο Fox Sports ήταν η αλλαγή του περιεχομένου τους. Εδώ και καιρό στο WWE επιθυμούν να καταργήσουν το TV-PG και να αντικατασταθεί με το TV-14.

Επίσης, μια ακόμα τεράστια αλλαγή την οποία ζητάει το Fox Sports, αφορά το πάνελ των παρουσιαστών. Το Smackdown Live παρουσιάζεται από την τριάδα των Corey Graves, Tom Philips και τον Byron Saxton. Οι ιθύνοντες του Fox Sports θέλουν να δημιουργήσουν ένα πάνελ παλιότερων ΕΡΑ, το οποίο θα αποτελείται από δύο παρουσιαστές. Για να υλοποιηθεί τούτη η αλλαγή, θα αφαιρεθεί λογικά ο Corey Graves, επειδή βρίσκεται και στο πάνελ του RAW, αλλά δεν είναι απολύτως σίγουρο. Υπάρχει και η πιθανότητα νέας δυάδας.Είναι νωρίς ακόμα για να προβλέψουμε εάν θα τους αλλάξουν ή όχι.

Για όλα τα νεότερα, θα σας ενημερώσουμε!



Για το Ringside House, 
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη