SmackDown Live 25/09/2018: Daddy's Home!


Πρίν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου οπου οι εντάσεις έχουν ανάψει ανάμεσα στους Rusev Aiden και Lana, o Miz συνεχίζει να αντιγράφει τον Bryan καθώς ο Randy συνεχίζει να διαλύει όποιον δεν συμπαθεί και ο samoa Joe έκανε μια επίσκεψη στο σπίτι του AJ Styles. Ας ξεκινήσουμε....

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το Miz TV αλλά ο παρουσιαστής δεν ήταν ο Miz. Ήταν ο R-Truth και η Carmella. Ο R-Truth κάλεσε στο ρινγκ τον Daniel Bryan και αυτός αμέσως ήρθε. Μας παρουσίασαν μια αστεία εκπομπή και ο Bryan μίλαγε για τον Miz και ανέφερε πως ο Miz θέλει να γίνει WWE Champion μόνο και μόνο για να περηφανεύεται ενώ ο Bryan για να αποδείξει πως είναι ο καλύτερος. Έπειτα ο Miz εμφανίστηκε και είπε στον Daniel πώς ο κόσμος τον αγαπάει επειδή απλούστατα δεν κλέβει και πολεμάει τίμια αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν θα κερδίσει ποτέ τον Miz. O R-Truth παρέμβει και απέκλεισε τον Miz απο το σόου και τον προκάλεσε σε αγώνα αλλά αυτός έφυγε. Στα παρασκήνια η Paige του είπε πως αν θέλει το σόου του πίσω πρέπει να αποδεχτεί την πρόκληση του R-Truth και αυτό έκανε.

Miz vs R-Truth 

Ο Truth είχε τον έλεγχο και έριχνε τον Miz με διάφορα κόλπα. Ο Miz το γύρισε αφού πέτυχε μερικά kicks και ύστερα ο Truth ήταν πολύ κοντά στην νίκη με ενα backflip pinfall. Ο Miz χτύπησε τα μάτια του Truth όσο ο διαιτητής δεν πρόσεχε και τον πέτυχε με ενα skull crushing finale. Δεν σταμάτησε εκεί και αντέγραψε το running knee του Bryan και πήρε την νίκη.


Sheamus vs Big E

O Big E έριξε τον Sheamus στο ringside και είχε τον έλεγχο και συνέχιζε δυνατά πετυχαίνοντας ένα jurinagi αλλά δεν ήταν αρκετό για την νίκη. Ο Sheamus επιχείρησε ένα brokue kick αλλά ο Big E τον έπιασε κάνοντας counter και πέτυχε ένα powerbomb. Ο Big E προσπάθησε ενα spear αλλα ο Sheamus τον πέτυχε με το γόνατο του και ύστερα τον πέτυχε με brokue kick και πήρε την νίκη.



Στην συνέχεια του επεισοδίου ο rusev με την Lana ειπε πως ο Aiden είναι προδότης και πως πριν τον διαλύσει θέλει απαντήσεις για τα γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη βδομάδα. Ο Aiden ήρθε και ισχυρίστηκε πως ο λόγος που σπάσανε είναι η Lana. Ο Aiden ανέφερε πως η Lana είναι τίμια στον Rusev αλλά την ρώτησε για την την νύχτα στo μιλγουοκι (πόλη τις αμερικανικής πολιτείας) και αποχώρησε σοκαροντας όλο το κοινό.

Naomi & Asuka vs Mandy rose & Sonia Deville

Οι Naomi και asuka πήραν εύκολα την νίκη με ενα double knee hit καθώς οι IIconics παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Shinsuke Nakamura vs Tye Dillinger
Ο Tye μπήκε δυνατά στον αγώνα αλλά ο nakamura απάντησε γρήγορα με knee hits και πήγε για Kinshasa αλλά ο dillinger το απέφυγε και τον πέτυχε με ενα kick στο πρόσωπο και ύστερα με ενα splash αλλά δεν ήταν αρκετά για την νίκη. Έπειτα ο Orton εμφανίστηκε και χτύπησε τον tye κοστιζοντας του τον αγώνα και ξεκίνησε μια βάναυση επίθεση. Στο τέλος ο Nakamura τον αποτελειωσε με ενα kinshasa.



Becky Lynch vs Lana

Η lana φάνηκε αρκετά επιθετική αλλά η becky δεν έπεφτε εύκολα και μετά από ένα exploder Suplex εφάρμοσε το diss arm her και πήρε την νίκη.


Στα παρασκήνια ο Aiden English ανακοίνωσε πως έχει ένα βίντεο με αποδείξεις για ότι συνέβη στο μιλγουκι και την επόμενη βδομάδα θα το δείξει.

WWE championship Match contract signing

Η paige και ο aj styles βρισκόντουσαν στο ρινγκ αλλά ο Samoa Joe απουσίαζε. Ο Styles ξεκίνησε να δηλώνει τις σκέψεις του για τον αγώνα του στο super show-down αλλά ο Samoa Joe τότε εμφανίστηκε στο titantron και βρισκόταν στο σπίτι του AJ Styles. Ο AJ παρακαλούσε τον joe να μην κάνει τίποτα στην γυναίκα του καθώς ο Joe του έλεγε πως θα κερδίσει για μία και καλή τον τίτλο στο super show-down και τέλος χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι του AJ και εκεί τελείωσε και το μπλε επεισόδιο!


Αποτελέσματα SmackDown Live 25/09/2018:
  • O Miz κέρδισε τον R-Truth 
  • O Sheamus επιβλήθηκε στον Big E
  • Η Naomi και η Asuka κέρδισαν την Mandy την Deville
  • Ο Dillinger κέρδισε τον Nakamura  (DQ)
  • H Becky κέρδισε την Lana                        

Για το Ringside House, 
Νίκος Ασλανιδης.
Νεότερη Παλαιότερη