Σχετικά με το μέλλον της σελίδας μας


Το Ringside House υπάρχει εδώ και 4 χρόνια στην Ελληνική κοινότητα, ενώ τον τελευταίο καιρό αποτελεί μια από τις πολύ ελάχιστες ιστοσελίδες όσον αφορά τους οπαδούς του WWE στην Ελλάδα. Τι συμβαίνει όμως με την σελίδα μας τον τελευταίο καιρό, και τι συνθήκες επικρατούν;

Όπως ο κάθε ένας από εσάς έχει παρατηρήσει, τον τελευταίο μήνα ανεβαίνουν μόνο τα ρεπορτάζ στην σελίδα μας. Οι ειδήσεις και τα spoilers έχουν - σχεδόν - απορριφθεί, και ανεβαίνει μόνο το αναλυτικό ρεπορτάζ έπειτα από κάθε σόου του WWE.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ο ελάχιστος χρόνος. Πέρασε το καλοκαίρι και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν, διότι ο κάθε συντάκτης που γράφει στο Ringside House έχει καθημερινές υποχρεώσεις στη ζωή του, όπως ακριβώς κι εσείς.

- Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα απλούστατο τέλος σε αυτό;
Βεβαίως!

Δεν έχουμε όμως αυτόν τον σκοπό, καθώς σίγουρα θα επιστρέψει και πάλι η συνεχής ροή στην ιστοσελίδα μας. Τα ρεπορτάζ θα ανεβαίνουν και πάλι στην ώρα τους, ενώ υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ειδήσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν αρκετές σκέψεις για περισσότερες εκπομπές στο κανάλι μας στο YouTube, διότι εκεί αναλύουμε και τα περισσότερα δεδομένα (πριν ή μετά) από κάθε σόου και αξίζει πραγματικά την προσοχή σας και την υποστήριξή σας.

Σίγουρα εκπομπές δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε εβδομάδα, αλλά με την νέα χρονιά θα έρθουμε σε επαφή όλοι οι συντάκτες της σελίδας για να συζητήσουμε και να βάλουμε στο τραπέζι τις σκέψεις μας και τον χρόνο που μας απομένει, για να καλύψουμε πλήρως αυτή την ιστοσελίδα που παραμένει ενεργή εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια.


Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι κατανόηση.

Βλέπουμε συχνά τα μηνύματα σας που μας στέλνετε στη σελίδα μας στο Facebook, προσπαθούμε να απαντάμε στα περισσότερα, διότι θέλουμε να κρατάμε μία άλφα επαφή με τους αναγνώστες μας.

Μέσα στην χρονιά, ή και νωρίτερα, θα έχετε σχετική ενημέρωση σχετικά με τις εκπομπές.



ο ιδρυτής,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη