SmackDown Live 31/07/2018: The Queen Is Back!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου όπου η Bar επιχειρεί να φτάσει ξανά στην κορυφή, η Charlotte έκανε την επιστροφή της καθώς οι εντάσεις ανάβουν ανάμεσα στους Daniel Bryan και Miz. Ας ξεκινήσουμε...

Το σόου ξεκίνησε με ένα segment μεταξύ της Renee Young και της Becky Lynch όπου η δεύτερη ισχυρίστηκε πως έχει να βρεθεί πολύ καιρό σε Title Picture και πως χρειάζεται σκληρή δουλειά στο είσαι Champion και να βάζεις τον τίτλο υπό διεκδίκηση. Ύστερα εμφανίστηκε η Carmella και δήλωσε πως έχασε τίμια στο προηγούμενο μπλε επεισόδιο και πως δεν δέχεται υποστηρίξει από το κοινό. Έπειτα παίχτηκε η μουσική του απολυμένου πλέον James Ellsworth και απέσπασε την προσοχή της Becky και η Carmella της επιτέθηκε πισώπλατα και αμέσως μετά εμφανίστηκε η Charlotte Flair για να βοηθήσει την φίλη της.


Έπειτα στα παρασκήνια είδαμε την Carmella να παραπονιέται στην GM την Paige για την επίθεση που δέχτηκε από την Charlotte και η Paige της ανακοίνωσε πως θα την μάθει πως να είναι αληθινή Champion με το να την βάζει σε αγώνα με την Flair και πως αν χάσει η "Queen" θα προστεθεί στο Championship Match στο SummerSlam.

Usos vs The Bar - Winner Advances To Tag Team Tournament Final

Μετά την είσοδο των δύο ομάδων έκανε την είσοδο της και η New Day και έκατσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε ένα Special Announcement Table. Ο αγώνας ξεκίνησε και η Bar φάνηκε να έχει το πάνω χέρι μέχρι που ο Sheamus χτύπησε στο Corner και τότε έγιναν tags. Ο Jimmy Uso έριξε τον Cesaro με Clotheslines και Samoan Drop και ύστερα με Suicide Dive. Οι Usos γύρισαν το παιχνίδι και φάνηκαν να έχουν αυτοί το πάνω χέρι και πήγαν για Double Splash αλλά ο cesaro διέλυσε τον Jimmy Uso με ένα δυνατό Uppercut όπου τον πέτυχε στον αέρα καθώς ο Jey Uso επιχείρησε το Splash αλλα ο Sheamus σήκωσε τα γόνατα του και έπιασε τον Jey για το Pinfall και πήρε την νίκη για την προκρισει στους τελικούς του Tag Team Championship Tournament.


Έπειτα στα παρασκήνια η Charlotte δήλωσε πως είναι έτοιμοι να κερδίσει τον SmackDown Women's τίτλο.

Στην συνέχεια ο Samoa Joe εμφανίστηκε στο ρινγκ και μίλησε για τον αντίπαλο του στο SummerSlam τον AJ Styles. Είπε πως έχει σεβασμό για αυτόν και πως βαζει τον τίτλο του πάνω από όλα. Κατέληξε να χλευάζει και τον ίδιο τον Champion και την οικογένεια του και πως στο SummerSlam θα τον βάλει για "ύπνο".

Έπειτα ο Jeff Hardy ήρθε στο ρινγκ και είπε πως ο United States τίτλος σημαίνει πολλά περισσότερα για τον ίδιο και πως θα ήθελε να τον κερδίσει πίσω αλλά θα ήθελε ακόμα περισσότερο να διαλύσει τον Randy Orton και τον προκάλεσε να έρθει στο ρινγκ. Ο Randy καθώς ερχόταν στο ρινγκ ο Shinsuke Nakamura επιτέθηκε στον Jeff. Ο Randy μπήκε στο ρινγκ και διέταξε τον Nakamura να επιτεθεί με Kinsasha όπου και το έκανε. Μετά ακολούθησε μια ακόμα βάναυση επίθεση από τον "Viper" στον Jeff.



Lana vs Zelina Vega

H Zelina είχε το πάνω χέρι καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα και προσπάθησε να επιχειρήσει ενα Hammer Lock DDT και η Lana κατάφερε να το αποφύγει και να γυρίσει το Match. Ο Cien Almas όπου βρισκόταν στο Ringside προσπαθούσε να αποσπάσει την προσοχή της Lana και εμφανίστηκε ο Aiden English και έσπρωξε τον Almas και τον έριξε κάτω. Τότε βρήκε την ευκαιρία η Vega και με ένα Roll-Up Pinfall πήρε την νίκη.


Στα παρασκήνια οι Bludgeon Brothers είπαν πως όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουν στο SummerSlam αυτοί θα είναι οι νικητές και πως κανείς δεν μπορεί να τους ξεφύγει.

Στην συνέχεια ο Daniel Bryan εμφανίστηκε στο ρινγκ και μίλησε για τον Miz και τον προκάλεσε να έρθει στο ρινγκ. Ο Miz εμφανίστηκε στο Titantron διότι βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του σειράς το Miz & Mrs και ξεκίνησε την λογομαχία του με τον Daniel. Ο Bryan αποκάλεσε τον Miz δειλό και τον προσκάλεσε σε αγώνα στο SummerSlam αλλά ο Miz αρνήθηκε και τον χλευασε λέγοντας του πως όταν ο κόσμος βλέπει τον Daniel βλέπει ένα μωρό.

Charlotte vs Carmella - If Charlotte Wins She Gets Added To The Championship Match At SummerSlam

Η Charlotte μπήκε δυνατά και προσπάθησε να εφαρμόσει από νωρίς το Figure Four αλλά η Carmella έκανε Counter. Η Champion προσπάθησε να πάρει νίκη από Countdown αλλά η Flair κατάφερε και νίκησε το Count του Referee. Τέλος η Carmella πήγε να εφαρμόσει το Figure Four στην Flair αλλά αυτή το αντιστρεψε και πήρε την νίκη και την πρόκριση στο Championship Match.


Αποτελέσματα SmackDown Live 31/07/2018:

  • Η Bar νίκησε τους Usos και προκρίθηκε στους τελικούς του Tag Team Championship Tournament 
  • H Zelina Vega νίκησε την Lana
  • H Charlotte επιβλήθηκε στην Carmella

Για το Ringside House,
Νίκος Ασλανιδης.

Νεότερη Παλαιότερη