RAW 30/07/2018: Επέστρεψε και τα άφησε όλα στάχτη!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο σόου με τον Brock Lesnar να επιστρέφει στις οθόνες μας και να τα διαλύει όλα. Ο Baron Corbin πήρε νίκη απέναντι στον Finn Balor και μία νέα κόντρα ήρθε στο προσκήνιο ανάμεσα στους Elias και Bobby Lashley. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να δηλώνει ότι σέβεται τον Bobby Lashley έπειτα από την κόντρα τους αλλά δεν σέβεται καθόλου τον Brock Lesnar. Ο Paul Heyman εμφανίστηκε για να τονίσει ότι ο Lesnar θα γίνει πρωταθλητής σε δύο αθλήματα στο UFC σύντομα αφού θα έχει διατηρήσει το Universal Championship. Τελικά ο Big Dog κατέληξε στο ότι ο Brock δεν θα γυρίσει ως "Beast" στο UFC αλλά ως "Roman Reigns b***h!".


Finn Balor vs Baron Corbin

Ο Finn Balor κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα αρχικά και να τον διατηρήσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αφού απογειώθηκε και από νωρίς με suicide dive στον Baron Corbin. Ο Lone Wolf απάντησε με ένα backbreaker chokeslam στο οποίο ο Demon King έκανε δύσκολο kick out στο 2. Ο Balor έφερε τον Corbin σε θέση για Coupe De Grace αλλά ο Corbin το απέφυγε και τελικά πήρε την νίκη με ένα End Of Days στον Balor. Μετά τον αγώνα, ο Finn προσπάθησε να χτυπήσει τον Baron αλλά εκείνος τον έστειλε στο barricade.




Στα παρασκήνια είδαμε τον Brock Lesnar να ξεκουράζεται καθώς διάβαζε ένα περιοδικό με τον Paul Heyman να του λέει πόσο τον πρόσβαλλε ο Roman Reigns, προσπαθώντας να τον πείσει να βγει στο ρινγκ. Πήγε να δείξει ένα βίντεο στον Beast Incarnate αλλά εκείνος το άρπαξε και το πέταξε με δύναμη κάτω.

Natalya vs Alicia Fox

Στον αγώνα η Natalya είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του με την Ronda Rousey να βρίσκεται στην γωνία της και με την Alexa Bliss να βρίσκεται σ'αυτήν της Alicia Fox. Η Fox δημιούργησε ένα distraction στον διαιτητή και η Little Miss Bliss χτύπησε ύπουλα την Natalya ώστε η Alicia να πάρει την νίκη με δυνατό kick. Μετά τον αγώνα, η Ronda Rousey όρμησε και στις δύο heels superstars αλλά εκείνες κατάφεραν να την απωθήσουν.



Στα παρασκήνια, ο Paul Heyman βρήκε τον Kurt Angle και του είπε πως είναι δικό του πρόβλημα εάν ο Brock Lesnar δεν θέλει να εμφανιστεί στο ρινγκ απόψε. Ο GM του Raw απάντησε πως ο Paul έχει συμβόλαιο με το WWE και ότι άμα δεν καταφέρει να πείσει τον Brock να εμφανιστεί, θα τον απολύσει.
Επίσης η Ronda Rousey ζήτησε να αγωνιστεί άμεσα και ο Kurt Angle της ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει την Alicia Fox την επόμενη εβδομάδα κάνοντας το αγωνιστικό της ντεμπούτο στο Raw.

Στην συνέχεια, ο Bobby Lashley διέκοψε ένα perfomance του Elias καθώς αναρωτήθηκε γιατί το όνομα του αναφερόταν στα τραγούδια του. Ο Elias πήγε να τραγουδήσει αλλά επιτέθηκε στον Lashley ο οποίος αντέδρασε και απώθησε τον heel superstar με πολλαπλά strikes.



Πάλι στα παρασκήνια, ο Paul Heyman προσπάθησε να πείσει τον Lesnar να εμφανιστεί ώστε να αναδείξει τον εαυτό του ενόψει και της επιστροφής του στο UFC. Ο Brock είπε πως είναι απογοητευμένος που δεν ξεκουράζεται στο σπίτι του και ζήτησε αμέσως από τον Heyman να του φέρει μια μπριζόλα να φάει χωρίς να γνωρίζει ότι ο Heyman είναι κοντά στην απόλυση.

Ο Kevin Owens εξέφρασε την ανησυχία του μήπως ο Braun Strowman κάνει cash in σήμερα στον Brock Lesnar εάν εμφανιστεί εκείνος στον Baron Corbin. Ο Corbin δεν ενδιαφέρθηκε αρκετά με τον Owens να ανησυχεί για τον αγώνα του στο SummerSlam.

Braun Strowman vs Jinder Mahal

Ο Kevin Owens διέκοψε τον αγώνα από νωρίς και "έκλεψε" το βαλιτσάκι του Braun Strowman. Ο Monster Among Men εκνευρίστηκε και τον κυνήγησε χωρίς να τον πιάσει και τελικά έχασε με count out τον αγώνα. Ο Strowman πήρε την βαλίτσα και πανηγύρισε μόνος του παρά την ήττα του από τον Jinder Mahal.


Στο locker room ξέσπασε ένα brawl ανάμεσα στους Mojo Rawley και Bobby Roode με τους superstars του locker room να τους διαχωρίζουν τελικά.

Apollo Crews vs Akam

Ο Akam είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά ο Crews αντέδρασε με ένα δυνατό enziguri. Έτσι από το πουθενά ο Apollo πήρε μια μεγάλη νίκη με roll up στον Akam.


Seth Rollins vs Drew Mclntyre

Ο Seth Rollins έστειλε τον Drew Mclntyre και πήγε για το suicide dive αλλά εκείνος τον πρόλαβε και τον εκτέλεσε με ένα δυνατό spinebuster στο barricade. Ο Drew στόχευσε στον λαιμό του αντιπάλου ο οποίος αντέδρασε με ένα falcon arrow χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο Kingslayer προσπάθησε αρκετές φορές για το curbstomp και τελικά το κατάφερε αλλά ο Dolph Ziggler του επιτέθηκε με τον Rollins να παίρνει την νίκη με DQ υπέρ του. Μετά τον αγώνα, ο Seth διατήρησε τις δυνάμεις του και απώθησε τον Show Off.



Στα παρασκήνια, ο Kurt Angle ανακοινώνει στον Roman Reigns ότι η Stephanie McMahon διέταξε να φύγει από το κτήριο για να εμφανιστεί ο Brock Lesnar. Ο Baron Corbin έφερε την αστυνομία για να γίνει αυτό και προτού φύγει ο Roman ξάπλωσε με ένα δυνατό δεξί τον "Constable" Corbin.

Στην συνέχεια είχαμε την B Team η οποία μίλησε για την επιτυχία της και για το 7-0 νικηφόρο σερί της. Οι Bray Wyatt & Matt Hardy και η Revival εμφανίστηκε και ζήτησαν με την σειρά τους ευκαιρία για τα Raw Tag Team Championships. Ένα brawl ξέσπασε με τους Bray και Matt να καθαρίζουν το ρινγκ.


Bray Wyatt & Matt Hardy vs The Revival

Οι Deletrs of The Wolrd είχαν γενικά τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο η Revival απάντησε και ο Dawson έβγαλε εκτός τον Matt αφού τον έστειλε στο barricade αρκετές φορές με την B Team να είναι στο commentary table. Τελικά η νίκη ήρθε για την Revival με Shatter machine στον Wyatt.


Στα παρασκήνια, ο Seth Rollins έδινε συνέντευξη στην Renee Young αλλά οι Dolph Ziggler και Drew Mclntyre εμφανίστηκαν και του επιτέθηκαν από πίσω βάναυσα.

Sarah Logan & Liv Morgan vs Sasha Banks & Bayley

Οι Sasha Banks και Bayley έβγαλαν μία όμορφη συνεργασία στον αγώνα απέναντι στα δύο μέλη της Riott Squad οι οποίες προσπάθησαν να κόψουν την φόρα των faces με ύπουλους τρόπους. Τελικά η Banks "σέρβιρε" την Morgan με backstabber στην Bayley η οποία πήρε την νίκη για την ομάδα της με bayley to belly suplex.


Στα παρασκήνια, ο Paul Heyman έκανε μια απελπισμένη προσπάθεια να πείσει τον Brock Lesnar να εμφανιστεί και του αποκάλυψε πως αν δεν γίνει αυτό ο ίδιος θα απολυθεί. Έτσι το ζήτησε σαν χάρη ενός φίλου από τον Brock. Ο Beast Incarnate σηκώθηκε και άρπαξε τον Paul από το κουστούμι για να του πει ότι δεν είναι φίλοι και να τον διατάξει να βγει έξω και να κάνει την δουλειά του.

Στο main event, ο Paul Heyman ανακοίνωσε ότι ο Brock Lesnar δεν θα εμφανιστεί απόψε. Ο Kurt Angle εκνευρίστηκε και χαρακτήρισε τον Lesnar ως τον χειρότερο Universal Champion όλων των εποχών με το κοινό να συμφωνεί. Ο Angle ανακοίνωσε λοιπόν ότι απολύει τον Heyman με εκείνον να έχει πέσει στα πόδια του και να τον παρακαλάει. Ωστόσο η μουσική του Lesnar ακούστηκε και εκείνος έκανε την είσοδο του. Ο Paul χαμογέλασε και ο Brock εκτέλεσε με F5 τον Kurt Angle.


Στην συνέχεια, ήρθε face to face με τον "Constable" Baron Corbin ο οποίος σοφά επέλεξε να βγει εκτός ρινγκ και να απομακρυνθεί. Ο Paul Heyman έμοιαζε ευτυχισμένος στο πλευρό του Lesnar καθώς οι δυο τους κοιτούσαν τον ξαπλωμένο Kurt Angle. Όμως ξαφνικά ο Beast Incarnate άρπαξε από τον λαιμό τον Paul και τον βασάνισε αρκετά για να αποχωρήσει τελικά αφήνοντας τα πάντα στάχτη στο πέρασμα του ενόψει SummerSlam.



Αποτελέσματα RAW 30/07/2018:

  • Ο Baron Corbin επικράτησε ενάντια στον Finn Balor.
  • Η Alicia Fox νίκησε την Natalya.
  • Ο Jinder Mahal νίκησε τον Braun Strowman με count out του αντιπάλου του.
  • Ο Apollo Crews επιβλήθηκε στον Akam.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Drew Mclntyre με DQ υπέρ του.
  • Η Revival νίκησε τους Bray Wyatt & Matt Hardy.
  • Οι Sasha Banks & Bayley νίκησαν τις Sarah Logan & Liv Morgan.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος




Νεότερη Παλαιότερη