RAW 07/05/2018: Balor is "Money"!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου το οποίο κινήθηκε σε ρυθμούς Money In The Banks. Ο Finn Balor πήρε μία μεγάλη νίκη στο main event και προκρίθηκε στο Men's MITB ladder match μαζί με τον Braun Strowman. Το ίδιο κατάφερε και η Ember Moon στο αντίστοιχο γυναικείο. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο MITB ladder matches στο ομώνυμο PPV για άνδρες και γυναίκες και superstars και από τα δύο brands. Ο ίδιος όρισε αμέσως το Ruby Riott vs Sasha Banks vs Ember Moon για την πρόκριση στο γυναικείο και το Sami Zayn vs Finn Balor vs Roman Reigns για το ανδρικό. Ο Braun Strowman εμφανίστηκε και ο Kurt Angle παραδέχτηκε τα κατορθώματα του. Ο Kevin Owens εμφανίστηκε και είπε πως και ο ίδιος αξίζει μία θέση στο ανδρικό ladder match. Έτσι ο GM του κόκκινο σόου όρισε το Braun Strowman vs Kevin Owens για την πρόκριση στο MITB ladder match.


Qualifying MITB ladder match: Braun Strowman vs Kevin Owens

Ο Braun Strowman κυνήγησε αρχικά τον Kevin Owens και κατάφερε να κυριαρχήσει απόλυτα στο ρινγκ. Ωστόσο ο Prizefighter αντέδρασε άμεσα με ένα εκπληκτικό tornado DDT πάνω στον Monster Among Men στο ringside. Έπειτα τον απέφυγε και ο Braun χτύπησε άσχημα πάνω στο ring post και κατέληξε πάλι στο ringside. Ο KO εφάρμοσε και ένα Superkick και πήγε για Pop Up Powerbomb αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει καν τον αντίπαλο του. Ο Strowman έβγαλε αρκετά running splashes στο ringside και νίκησε με ένα running powerslam πάνω στον Owens για να πάρει την πρόκριση.



Στα παρασκήνια ο Jinder Mahal διαμαρτυρήθηκε επειδή ο Roman Reigns παίρνει συνεχώς ευκαιρίες αλλά ο Kurt Angle απλά του έδωσε έναν αγώνα ενάντια στον Chad Gable προκαλώντας τον θυμό του Modern Day Maharaja.

No Way Jose & Titus Worldwide vs Baron Corbin & The Revival

Ο Titus O'Neil τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Dawson αλλά ο Apollo Crews τον βοήθησε και τα έβαλε και με τα δύο μέλη της Revival. Ο Baron Corbin σταμάτησε την φόρα του αφού τον αποτράβηξε από το ρινγκ και τον έστειλε στο barricade. Τελικά η νίκη ήρθε για τους heels με ένα End of Days του Lone Wolf πάνω στον Jose.


Triple Threat qualifying MITB ladder match: Ember Moon vs Ruby Riott vs Sasha Banks

Οι Ruby Riott ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα με αρκετά kicks πάνω και στις δύο αντιπάλους της. Ωστόσο οι Ember Moon και Sasha Banks συνεργάστηκαν για να απωθήσουν την Riott με την Boss έπειτα να ορμάει στην Ember. Η Logan και Morgan θέλησαν να βοηθήσουν την Ruby αλλά η Moon απογειώθηκε με suicide dive πάνω της στέλνοντας την στο barricade. Η Bayley εμφανίστηκε και διέλυσε τις Sarah και Liv στο ringside βοηθώντας την Boss. Η Sasha πήγε για το Banks Statement στην Ruby αλλά η Ember από το πουθενά πήρε την νίκη με Eclipse πάνω στην Banks.



Στα παρασκήνια οι Sami Zayn και Kevin Owens τα βρήκαν έπειτα από ότι έγινε στο Backlash. Έτσι ο KO δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Sami απόψε στο Triple threat match του.

Jinder Mahal vs Chad Gable

Ο Chad Gable ξεκίνησε δυναμικά και άρχισε να φιλοδωρεί τον Jinder Mahal με suplexes από την αρχή. Ωστόσο η βοήθεια του Sunil Singh επέτρεψε στον Modern Day Maharaja να αντιδράσει και να στείλει άσχημα τον αντίπαλο του πάνω στο apron. Τελικά ο Mahal εφάρμοσε ένα Big Boot και πήρε την νίκη με το Khallas.


Στα παρασκήνια ο Mahal ζήτησε να μπει στο Fatal 4-Way στο main event αλλά ο Kurt Angle αρνήθηκε με τον Zack Ryder να βρίσκεται εκεί.

Drew Mclntyre & Dolph Ziggler vs Heath Slater & Rhyno

Ο Dolph Ziggler τα βρήκε σκούρα αρχικά απέναντι στον Rhyno και στον Heath Slater κάνοντας το tag. Τα πρώην μέλη της 3MB ήρθαν αντιμέτωπα με τον Drew Mclntyre να κυριαρχεί με double team επιθέσεις μαζί με τον Show Off. Τελικά η νίκη ήρθε για τους heels με την double finisher Zig Zag- Claymore πάνω στον Rhyno.


Elias vs Bobby Roode

Ο Bobby Roode πήγε αμέσως για το Glorious DDT αλλά δεν του βγήκε και εκτέλεσε τον Elias με enziguri. Ο Elias επέστρεψε στο ρινγκ δυναμικά και πέρασε τον αντίπαλο του μέσα από το Crossface με εκείνον να φτάνει τελικά το bottom rope. Ο Drifter δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ούτε με το Spinebuster καθώς ο Bobby έκανε kick out στο 2. Τελικά ο Roode πήρε την νίκη με το Glorious DDT ενώ ο Elias έκανε trash talking.


Ο Seth Rollins βρέθηκε στο ρινγκ και μίλησε για την νίκη του απέναντι στον Miz στο Backlash. Έπειτα δημιούργησε ένα νέο Intercontinental Championship Open Challenge το οποίο θα άρχιζε απόψε. Ο Mojo Rawley εμφανίστηκε και άρπαξε την μεγάλη ευκαιρία.

Intercontinetal Championship match: Seth Rollins (c) vs Mojo Rawley

Ο Mojo Rawley απέφυγε ένα dive του Seth Rollins και τον έστειλε άσχημα στο barricade με ένα δυνατό shoulder. Ο Kingslayer αντέδρασε και εφάρμοσε δύο συνεχόμενα suicide dives πάνω στον Mojo ο οποίος χτύπησε και άσχημα στο barricade. Ο Seth έκανε το blockbuster αλλά ο Rawley έκανε kick out στο 2. Ο Architect συνέχισε να είναι ζεστός και έκανε το superkick. Έπειτα ακολούθησε εντυπωσιακό high knee και το γνωστό Blackout Curbstomp ώστε ο Rollins να παραμείνει πρωταθλητής.



Bo Dallas & Curtis Axel vs Matt Hardy & Bray Wyatt

Ο Bray Wyatt ξεκίνησε με τον αδερφό του στην πραγματική ζωή, Bo Dallas ο οποίος έκανε αμέσως το tag στον Curtis Axel. Οι Raw Tag Team Champions κυριάρχησαν απέναντι στον Axel με αρκετές double teams επιθέσεις. Ο Eater of The Worlds έκανε το Uranage και οι πρωταθλητές με double team Sister Abigail πήραν την νίκη.


Triple Threat qualifying MITB ladder match: Finn Balor vs Roman Reigns vs Sami Zayn

Ο Roman Reigns κατάφερε να κυριαρχήσει εφαρμόζοντας clotheslines στον Finn Balor καθώς και ένα Samoan Drop στον Sami Zayn. Οι Finn και Sami συνεργάστηκαν μαζί και επιτέθηκαν βάναυσα στον Big Dog με το κοινό να λατρεύει το θέαμα αυτό. Η μάχη έμεινε σε αυτό το επίπεδο και μεταφέρθηκε στο ringside με τον Demon King να στέλνει τον Roman στον τοίχο παραγωγής. Ο Underdog from The Underground εκτέλεσε με Helluva kick τον Reigns ο οποίος κατέληξε πίσω από το τείχος με τον Balor να απογειώνεται από αυτό με Coupe De Grace πάνω του.


Ο Sami αντιμετώπισε τον Finn σε one on one mode και τον εκτέλεσε με Blue Thunderbomb με τον δεύτερο να κάνει kick out στο 2. Ο Roman εκτινάχτηκε από το barricade πάνω στον Zayn βάναυσα, τον έστειλε στο ring post και τον φιλοδώρησε και με ένα Drive By. Ο Demon King ήρθε από το πουθενά και έστειλε τον Big Dog άσχημα πάνω στα steel steps. Ο Sami πήγε για Helluva Kick στον Finn αλλά ο Reigns από το πουθενά τον εκτέλεσε με superman punch.


Ο Balor έπειτα από dropkick πήγε για το Coupe De Grace στον Roman ο οποίος τον απέφυγε και τον φιλοδώρησε με ένα superman punch. Ο Big Dog ήταν έτοιμος για το Spear αλλά ο Jinder Mahal εμφανίστηκε από το πουθενά και τον έριξε από πίσω ύπουλα έπειτα από τις διαφωνίες του με τον Kurt Angle. Ο Zayn έκανε το Helluva Kick στον Reigns και ο Demon King τον έριξε με slingblade. Έπειτα ο Balor αποτελείωσε με Coupe De Grace τον Sami Zayn για να πάρει την νίκη και την πρόκριση στο Men's MITB ladder match.



Αποτελέσματα RAW 07/05/2018:

  • Ο Braun Strowman νίκησε τον Kevin Owens και προκρίθηκε στο Men's MITB ladder match.
  • Οι Baron Corbin & Revival νίκησαν τους No Way Jose & Titus Worldwide.
  • Η Ember Moon επικράτησε ενάντια στις Ruby Riott και Sasha Banks σε ένα Triple Threat match και προκρίθηκε στο Women's MITB ladder match.
  • Ο Jinder Mahal νίκησε τον Chad Gable.
  • Οι Drew Mclntyre & Dolph Ziggler επιβλήθηκαν στους Heath Slater & Rhyno.
  • Ο Bobby Roode νίκησε τον Elias.
  • Ο Seth Rollins επιβλήθηκε στον Mojo Rawley και παρέμεινε Inercontinental Champion.
  • Οι Matt Hardy & Bray Wyatt νίκησαν τους Bo Dallas & Curtis Axel.
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στους Roman Reigns και Sami Zayn σε ένα Triple Threat match και προκρίθηκε στο Men's MITB ladder match.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη