Backlash 2018: Νίκη Γοήτρου!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το Backlash 2018 το οποίο αποτέλεσε το πρώτο PPV με superstars και από τα δύο brands, εκτός των Big Four των shows. Ο Roman Reigns ήταν ο νικητής του main event και ο AJ Styles κατάφερε να την βγάλει πάλι καθαρή έστω και χωρίς να παίρνει την νίκη. Ας ξεκινήσουμε...

KICK OFF 

Bayley vs Ruby Riott

Η Ruby Riott κράτησε τον έλεγχο αρχικά χτυπώντας το κεφάλι της Bayley βάναυσα και αρκετές φορές πάνω στο turnbuckle. Η Bayley απάντησε με clothesline και ένα δυνατό belly to back suplex με τις Sarah Logan και Liv Morgan να παρεμβαίνουν. Τελικά η Riott πήρε την νίκη με το Riott Kick έπειτα από την βοήθεια της Liv.


MAIN SHOW

WWE Intercontinental Championship: Miz vs Seth Rollins (c)

Ο Miz κράτησε αρχικά τον έλεγχο αφού πέταξε αρκετές φορές τον Seth Rollins πάνω στο announce table καθώς και στο apron. Ο Kingslayer αντέδρασε αφού πέταξε τον A-Lister στο ringside και απογειώθηκε πάνω του με suicide dive. Ο Seth συνέχισε με αυτό τον ρυθμό και εφάρμοσε ένα frogsplash με τον Miz να κάνει kick out στο 2.


Ο Rollins πήγε ξανά για suicide dive αλλά ο Miz τον σταμάτησε στο apron με ένα δυνατό δεξί. Ο Architect χτύπησε το γόνατο του στο ring post και ο Miz τον πέρασε μέσα από το Figure Four μέχρι που ο Seth έφτασε το bottom rope. Ο A-Lister εφάρμοσε ένα flying clothesline και έπειτα ένα Skull Crushing Finale μόνο που ο αντίπαλος του έκανε kick out στο 2. Έπειτα από κάποια roll ups ο Rollins αποτελείωσε τον Miz με ένα Blackout Curbstomp για να παραμείνει πρωταθλητής.



Raw Women's Championship match: Alexa Bliss vs Nia Jax (c)

Η Nia Jax διέλυσε την Alexa Bliss αρχικά στο ringside και εφάρμοσε πάνω της αρκετά running splashes. Η Little Miss Bliss απάντησε αφού έστειλε την πρωταθλήτρια από το τρίτο σκοινί στο ringside άσχημα. H Alexa πήρε momentum και πήγε για το Twisted Bliss, όμως η Jax την πρόλαβε στον αέρα και την εκτέλεσε με ένα Samoan Drop για να πάρει την νίκη και να παραμείνει πρωταθλήτρια.


United States Championship match: Jeff Hardy (c) vs Randy Orton

Ο Jeff Hardy μπήκε δυνατά στον αγώνα και έστειλε τον Randy Orton μέσα από τα σκοινιά πάνω στο barricade και στην συνέχεια απογειώθηκε και από το apron πάνω στον αντίπαλο του. Ο Viper απάντησε άμεσα και έστειλε τον Jeff στο ring post με εκείνον όμως να κάνει το ίδιο με την σειρά του και να στέλνει τον Viper στα steel steps. Ο Hardy πήγε για springboard κίνηση αλλά ο Randy τον έριξε με ένα dropkick πίσω στο ringside. Ο US Champion έκανε και το Whipser In The Wind με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2. Ο Orton πήγε για το RKO αλλά ο Brother Nero τον σταμάτησε με ένα Twist Of Fate για να πάρει την νίκη τελικά με ένα Swanton Bomb.



Στην συνέχεια είχαμε τον Elias Samson που βγήκε για ένα perfomance με τους New Day και Rusev Day να τον διακόπτουν. Εκείνος ήθελε να συνεχίσει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο No Way Jose εμφανίστηκε με τους ακόλουθους του. Οι Titus Worldwide, Breezango και Bobby Roode ακολούθησαν με τον τελευταίο να φιλοδωρεί τον Elias με Glorious DDT.


Big Cass vs Daniel Bryan

Ο Daniel Bryan κυριάρχησε αρχικά με πολλαπλά kicks αλλά γρήγορα ο Big Cass αντέδρασε και τον έστειλε πάνω από τα σκοινιά στο ringside. Ο Bryan εφάρμοσε ένα flying knee από το apron με τον Cass να απαντάει με ένα δυνατό chop. Ο Daniel έκανε τα "Yes!" kicks αλλά στο τρίτο ο αντίπαλος του τον σταμάτησε με ένα clothesline. Ο Bryan κατάφερε έπειτα από δυσκολίες να περάσει τον Cass μέσα από το "Yes" Lock και να πάρει την νίκη έπειτα από tap out του αντιπάλου του.


Μετά τον αγώνα, ο Daniel Bryan πανηγύριζε αλλά ο Big Cass του επιτέθηκε ξαφνικά από πίσω. Στη συνέχεια τον πέταξε αρκετές φορές πάνω στο mat και τον εκτέλεσε και με Big Boot πριν αποχωρήσει.


SmackDown Women's Championship match: Carmella (c) vs Charlotte Flair

Η Carmella όταν άρχισε ο αγώνας πήγε να φύγει με τον τίτλο της με την Charlotte Flair να την σταματάει στο ringside και να την στέλνει δυνατά στο barricade. Η Queen πήγε για επίθεση από την κορυφή αλλά η πρωταθλήτρια την σταμάτησε με superkick στον αέρα με εκείνη να κάνει kick out στο 2. Η Charlotte έκανε το Spear και εφάρμοσε το Figure Four μόνο που η Carmella το γύρισε σε Code of Silence χωρίς να παίρνει την νίκη. Τελικά η Carmella πήρε την νίκη με ένα kick στο χτυπημένο γόνατο της αντιπάλου της και παρέμεινε πρωταθλήτρια.


No DQ WWE Championship match: AJ Styles (c) vs Shinshuke Nakamura

Ο AJ Styles κυνήγησε στην αρχή τον Shinshuke Nakamura και τον πέταξε δυνατά πίσω από το announce table. Η μάχη έμεινε στο ringside με τον King of Strong Style να βρίσκει momentum και να στέλνει τον αντίπαλο του στο barricade καθώς και στα steel steps. Ο Nakamura έστειλε τον AJ Styles στον χώρο του timekeeper. Ο Phenomenal One πήγε να απογειωθεί αλλά ο Shinshuke τον σταμάτησε με ένα dropkick με αποτέλεσμα ο AJ να πέσει αρκετά άσχημα.


Ο Nakamura διατήρησε τον έλεγχο και εφάρμοσε ένα Michinoku Driver με τον WWE Champion να κάνει kick out στο 2. Ο King of Strong Style πήρε μία steel chair και έστειλε πάνω της εντυπωσιακά τον Styles με ένα Reverse Exploder. Ο Nakamura πήγε για το Kinshasa αλλά ο AJ πέταξε πάνω του την steel chair η οποία βρήκε και αυτόν στο πρόσωπο στην συνέχεια. Ο Styles έπειτα από ένα pele kick πήγε για Styles Clash αλλά ο Nakamura τον σταμάτησε με low blow.


Ωστόσο ο Phenomenal One απάντησε άμεσα με ένα δικό του low blow. Οι δυο τους πήγαν μαζί για low blow kicks και βρήκαν ο ένας τον άλλον. Έτσι κατέληξαν κάτω με τον διαιτητή να αρχίζει να μετράει ώστε να σταθούν όρθιοι στο ρινγκ. Εκείνοι δεν τα κατάφεραν και ο αγώνας ήρθε ισόπαλος με τον Styles να παραμένει πρωταθλητής καθώς είχε ματώσει κιόλας.


Braun Strowman & Bobby Lashley vs Kevin Owens & Sami Zayn

Ο Bobby Lashley κυριάρχησε και απέτρεψε τον Sami Zayn από το tag με ένα swinging neckbreaker. Τον έστειλε μάλιστα και στο barricade αλλά ο Kevin Owens κατάφερε να αντιδράσει και να τον στείλει δυνατά στο ringside. O Braun Strowman πήρε το hot tag και εφάρμοσε πολλαπλά clotheslines στο Prizefighter και έστειλε τον Zayn πετώντας στο barricade. Οι Owens και Zayn είχαν μία διαφωνία με τον δεύτερο να αποχωρεί και τους Lashley και Strowman να διαλύουν τον Kevin για την νίκη.


Μετά τον αγώνα, ο Braun Strowman διέλυσε τον KO με εμφατικό running powerslam. Ο Sami τσέκαρε τον Owens αλλά ο Monster Among Men τον πρόλαβε και τον εκτέλεσε και εκείνον με ένα δυνατό powerslam.


Samoa Joe vs Roman Reigns

Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Samoa Joe επιτέθηκε με cheap shot στον Roman Reigns και τον πέρασε αμέσως μέσα από ένα announce table στο ringside. Ο Submisison Machine έστειλε πίσω από το announce table δύο φορές τον Big Dog. Ο αγώνας άρχισε τελικά και ο Joe πήγε να πάρει την νίκη αμέσως με ένα knee αλλά ο Roman έκανε kick out στο 2. Ο Samoa κράτησε για αρκετή ώρα τον έλεγχο μέχρι που ο Reigns απάντησε με ένα big boot και ένα εμφατικό drive by.


Ο Roman εφάρμοσε ένα Superman punch με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2. Πήγε και για το Spear αλλά ο Joe τον σταμάτησε στην μέση με ένα εμφατικό kick. Ο Reigns έκανε το Spear τελικά αλλά ο αντίπαλος του έφτασε με το πόδι του το bottom rope τελευταία στιγμή. Ο Submission Machine πέρασε τον Big Dog μέσα από το Coquina Clutch με εκείνον να φτάνει τελικά το bottom rope. Ο Joe πήγε για το Musclebuster αλλά ο Reigns τον πρόλαβε και τον εκτέλεσε με ένα δεύτερο Spear για να πάρει την νίκη.



Αποτελέσματα Backlash 2018:

  • Η Ruby Riott νίκησε την Bayley.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Miz και παρέμεινε Intercontinental Champion.
  • Η Nia Jax νίκησε την Alexa Bliss και διατήρησε το Raw Women's Championship.
  • Ο Jeff Hardy επιβλήθηκε στον Randy Orton και παρέμεινε United States Champion.
  • Ο Daniel Bryan επικράτησε ενάντια στον Big Cass.
  • Η Carmella νίκησε την Charlotte Flair και παρέμεινε SmackDown Women's Champion.
  • Ο AJ Styles επιβλήθηκε στον Shinshuke Nakamura και διατήρησε το WWE Championship.
  • Οι Braun Strowman & Bobby Lashley νίκησαν τους Kevin Owens & Sami Zayn.
  • Ο Roman Reigns νίκησε τον Samoa Joe.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος






Νεότερη Παλαιότερη