SmackDown Live 8/5/2018: RUSEV DAY RISES!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το μπλε σόου της Τρίτης, το πρώτο για το επόμενο PPV το Money In The Bank.Τρία qualifyng matches για τα ladder match αντρών και γυναικών και πολλά upset ειδικά στο main event.Αναλυτικότερα...

Η βραδιά άνοιξε με την SD General Manager Paige να στο ringside και το ενδιάμεσο είδαμε τα qualifying matches που θα ακολουθούσαν.Αφού μίλησε για το Backlash της Κυριακής,είπε πως για τους AJ Styles και Shinsuke Nakamura θα ασχοληθούν αργότερα δεδομένου του ανορθόδοξου τερματισμό του αγώνα τους.Στη συνέχεια μίλησε για τα ladder matches και τους κανονισμούς του, 4 άντρες από το RAW και 4 από το SmackDown, και για το πως περιμένει τα καλύτερα από το μπλε brand.Στη συνέχεια έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα του σόου.


Money In The Bank Qualifying Match
Jeff Hardy vs The Miz 

Ο πρώτος προκριματικός αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από καλός και έδωσε πολύ ωραία εκκίνηση στο σόου.Αρκετά δυνατός με πολύ καλή εξέλιξη και πολλά spots,με κυρίαρχο τον Jeff Hardy ο οποίος έδωσε δύο twist of fate και ένα swanton bomb.Ωστόσο ο βετεράνος Miz με την πονηρία του κατάφερε να κλέψει την νίκη, καθώς με το που χτύπησε ο Hardy το Swanton Bomb και πήγε για το cover κατάφερε να ξεγελάσει τον Jeff και να κάνει ένα μικρό roll up για το pin.



Στο Backstage ο Sheamus και Cesaro μετά από μια μικρή διαφωνία που είχαν οι δύο αποφάσισαν ο Cesaro να παλέψει τον Xavier Woods.Στη συνέχεια βρέθηκαν σε ένα αστείο moment όπου και οι δύο βαλίτσες τους είχαν pancakes.

Πάλι στο Backstage η Renee Young προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον Nakamura με τον ίδιο να αρνείται λέγοντας ότι δε μιλά αγγλικά.Το μόνο που είπε είναι ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα...

Κατόπιν είδαμε Clips από Tye Dillinger και Naomi για τα επερχόμενα qualifying matches τους.


Η Charlotte κατέβηκε για qualifying αγώνα με την Peyton Royce,ωστόσο προτού πραγματοποιηθεί αυτό, οι Iiconics κορόιδεψαν λίγο την πρώην πρωταθλήτρια για την ήττα της στο Backlash.

Money In The Bank Qualifying Match
Charlotte vs Peyton Royce

Τυπικός women's αγώνας.Μέτρια εξέλιξη και ρυθμός, και συνεχώς η Billie Kay έσωζε την Royce από την Charlotte.Ωστόσο η Charlotte μετά από το kick out της Royce από ένα reversed roll up εκτέλεσε ένα figure-8 για την νίκη με την Royce να κάνει tap-out.


Πάλι στο backstage σε μια συνέντευξη του Daniel Bryan ο ίδιος σχολίασε το τι συνέβη στο Backlash και στη συνέχεια μίλησε για το πως θα νικήσει τον προκριματικό αγώνα και θα πάει στο Ladder match.

O Shelton Benjamin και η Asuka με δύο Clip κάνανε την δική τους εκστρατεία για τα Ladder matches.

Xavier Woods cs Cesaro

Ο Cesaro γρήγορα απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα με τη δύναμη του,ωστόσο ο Woods κατάφερε στα μισά του αγώνα να τον ισορροπίσει με την ταχύτητα του.Ενώ ο Sheamus πήγε να βοηθήσει τον Cesaro ο Big E άρχισε να του πετά pancakes και ο Kofi Kingston τον ξάπλωσε με ένα running splash.Μέσα στην όλη φασαρία ο Woods πήγε για το Rope Elbow finisher του αλλά ο Cesaro τον έπιασε στον αέρα με ένα Uppercut.


Η Renee Young στο backstage πήρε συνέντευξη από τον AJ Styles για τον αγώνα στο Backlash και για το σχόλιο του Nakamura ότι δεν έχει τελειώσει με τον AJ.Ο ίδιος είπε ότι για να το λέει ο Shinsuke τότε μάλλον δεν έχουν τελειώσει ακόμα.Πρόσθεσε πως δε του αρέσει να μάχεται έτσι όπως έκανε στο Backlash αλλά θα το ξανακάνει άμα συνεχίσει έτσι ο Nakamura και ειδικά αν πρόκειται για το WWE Championship.

Mandy Rose vs Becky Lynch

Σε έναν μέτριο σχετικά αγώνα η Mandy Rose με ένα καινούργιο Theme Song και Entrance πήρε την νίκη από την Becky χτυπώντας το πόδι της στο ring και εκτελώντας ένα roll up.


Money In The Bank Qualifying Match
Daniel Bryan vs Rusev

Στον τελευταίο προκριματικό αγώνα για το Money In The Bank Ladder Match της βραδιάς παρακολουθήσαμε έναν καλό αγώνα με τον Bryan να δείχνει σημάδια βελτίωσης όσο συνεχίζει να είναι ενεργός.Δύο φορές ο Rusev προσπάθησε να εφαρμόσει το Accolate χωρίς να το καταφέρνει.Στο τέλος του αγώνα ο Bryan πήγε για το Running Knee finsher του αλλά ο Rusev τον έπιασε στον αέρα και με μια γονατιά στην κοιλιά γονάτισε τον πρώτο.Στη συνέχεια τον εκτέλεσε με ένα Machka kick για την νίκη και τη πρόκριση.


Στο κλείσιμο του σόου ο Bryan καθόταν στο Apron απογοητευμένος και το κοινό άρχισε να φωνάζει το γνωστό chant "Daniel Bryan"...

Αποτελέσματα SD Live 8/5/2018
  • Ο The Miz νίκησε τον Jeff Hardy και προκρίθηκε στο Money in the Bank Match
  • H Charlotte επιβλήθηκε της Peyton Royce και προκρίθηκε στο Money in the Bank Match'
  • O Cesaro νίκησε τον Xavier Woods
  • Η Mandy Rose νίκησε την Becky Lynch
  • Ο Rusev επικράτησε του Daniel Bryan και προκρίθηκε στο Money in the Bank Match

Για το RingsideHouse
Νικήτας Κλαδάς

Νεότερη Παλαιότερη