NXT 9/5/2018: Ο πιο μισητός άνθρωπος στο Wrestling


Ο Tommaso Ciampa όχι απλά δεν πτοήθηκε από την ήττα του από τον Johnny Gargano, αλλά συνεχίζει να σπέρνει χάος στο NXT...Ας δούμε αναλυτικά

Το show άνοιξε με τον φαντασμαγορικό Ricochet να κάνει την είσοδο του στο ρίνγκ φορώντας ένα κουστούμι και με ένα μικρόφωνο στο χέρι είπε πως έχει ένα πράγμα στο μυαλό του...τον τίτλο του NXT! Την ώρα που ολοκλήρωσε την πρόταση του όμως έκανε την είσοδο του ο Velveteen Dream, ο οποίος χλευάζει τον Ricochet στα social media! Αφού έδωσε κάποιο στοιχειώδη σεβασμό στο κουστούμι του Ricochet(!) του είπε να παέι στο πίσω μέρος της γραμμής όσο αφορά τον τίτλο. Οι δύο άντρες λογομάχησαν για λίγο με τον Dream να του λεέι ότι, ότι κάνει ο Ricochet ο ίδιος το κάνει καλύτερα. Ο Ricochet απάντησε "απέδειξε το" καθώς ο Dream έκανε την έξοδο του.

Έπειτα ακολούθησε αγώνας μεταξύ του Raul Mendoza και του πολύαναμενόμενου EC3! Ο EC3 έδωσε τον πρώτο του αγώνα στο Full Sail και πήρε τη νίκη μετά από ένα αρκετά καλό ντεμπούτο. Μετά τον αγώνα δήλωσε πως το μόνο που θα ακολουθήσει είναι νίκες για τον ίδιο και δεν θα σταματήσει μέχρι να μετονομάσει το brand από NXT σε NX3!

Ακολούθησε ο αγώνας Dakota Kai VS Vanessa Borne. Η Dakota πήρε τη νίκη μετά από ένα πολύ καλό αγώνα με highlights μια παραλαγή του Helluva Kick και το finisher ένα εντυπωσιακό και περίεργο Backstabber. Μετά τον αγώνα βρέθηκε στο ρινγκ η NXT Women's Champion Baszler και "τρομοκράτησε" την Dakota κλείνοντας την στην γώνια του ρινγκ αλλά αντί της ίδιας έπειτα επιτέθηκε στην ηττημένη Borne ως μήνυμα απειλής ως προς την Dakota.


Τερατώδης tag team match στην συνέχεια με τους Heavy Machinery να αντιμετωπίζουν τους War Raiders. Οι μεγαλόσωμοι άντρες της division έδωσαν αγώνα κέρατο με κέρατο αλλά στο τέλος τη νίκη πήραν οι War Raiders με ένα double team finisher και συνεχίζουν αήττητοι μετά τον άφιξη τους στο NXT.


Τέλος στο main event του show έκανε την έισοδο του χωρίς μουσική ο πιο μισητός άνθρωπος στο wrestling αυτή τη στιγμή, ο Tommaso Ciampa. Σε ένα αγώνα όπου συγκρούστηκε με τον Kassius Ohno, και οι δύο άντρες έδωσαν όλο τους το παλαιστικό μεγαλείο με όλο τους το οπλοστάσιο μέσα και έξω από το ρινγκ, με highlight ικανοποίησης ένα τεράστιο χαστούκι στο πρόσωπο του Ciampa(!) και το κοινό να του φωνάζει you suck και asshole. Μετά από πολλές λαβές και κλωτσιές σε ένα έντονο συναισθηματικά αγώνα ο μισητός Ciampa βγήκε τελικά νικητής έπειτα από ένα discus elbow.
Μετά τον αγώνα ο Ciampa αφού κατέβασε την μία επιγονατίδα που φορούσε, την χρησημοποίησε για να επιτεθεί στον Ohno και το show να κλείνει με τον ίδιο να λεεί "έσπασα το σώμα του Gargano, έσπασα την καρδιά της Candice και τώρα το παραμύθι του Ohno τελείωσε!"



Αποτελέσματα αγώνων:

  • Ο EC3 νίκησε τον Raul Mendoza με pinfall
  • Η Dakota Kai νίκησε την Vanessa Borne με pinfall
  • Οι War Raiders νίκησαν τους Heavy Machinery με pinfall
  • Ο Tommaso Ciampa νίκησε τον Kassius Ohno με pinfall

Για το Ringside House
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης



Νεότερη Παλαιότερη