SmackDown Live 06/06/2017: Όρθιος ο Baron Corbin στο τέλος!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο μπλε επεισόδιο με αρκετές εξελίξεις. Είδαμε ένα καλό segement στην Women's Division και μία μεγάλη ανακοίνωση. Ακόμη, ένα αγώνα μεταξύ των Ziggler και Styles αλλά και πολύ δυνατό main event. Στο τέλος, αυτός που στεκόταν όρθιος ακόμα όμως ήταν ο Lone Wolf! Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με ολόκληρη την Women's Division του SmackDown Live στο ρινγκ και το Shane McMahon. Ο Commisioner του μπλε show παρουσίασε το βαλιτσάκι για το Women's Money In The Bank ladder match. Η Naomi πήρε τον λόγο και είπε πως θα ήθελε και εκείνη να είναι σε αυτόν τον αγώνα αλλά είναι η Women's SmackDown Champion και είπε ότι είναι έτοιμη οποιαδήποτε στιγμή με οποιαδήποτε αντίπαλο να δώσει μάχη.
Την διέκοψε όμως η Lana, κάνοντας το ντεμπούτο της στο SmackDown Live. Είπε πως θέλει να συμμετάσχει σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα. Ωστόσο, η Naomi την ειρωνεύτηκε, λέγοντας ότι ποτέ δεν είχε νικήσει καμία σπουδαία female superstar. Τελικά, η Lana αποχώρησε από το ρινγκ χωρίς να κερδίσει την συμμετοχή της.



Charlotte Flair & Naomi & Becky Lynch vs Tamina & Carmella & Natalya

Έπειτα άρχισε ένας αγώνας τον οποίο έχουμε δει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Ο αγώνας κυλούσε ομαλά, με τον έλεγχο να εναλλάσσεται ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ακόμη, είχαμε και διάφορα brawl στο ringside, κάτι που ήταν αναμενόμενο.
Τελικά, η Lana εμφανίστηκε από το πουθενά και χτύπησε την Naomi από πίσω, με αποτέλεσμα η Tamina με ένα superkick να πάρει την νίκη για την ομάδα της.



AJ Styles vs Dolph Ziggler

Στην συνέχεια, είχαμε rematch ανάμεσα στους δύο παλαιστές έπειτα την νίκη του Ziggler στο προηγούμενο μπλε επεισόδιο. Ο αγώνας ήταν γενικά σύντομος αλλά με εντυπωσιακές κινήσεις.
Προς το τέλος, ο Styles ετοιμαζόταν για το Phenomenal Forearm αλλά ο Show Off το απέφυγε και έπειτα ανταλλάξανε pins με τον Phenomenal One τελικά να παίρνει την νίκη με ένα Styles Clash.



Jinder Mahal vs Mojo Rawey

Ο αγώνας αυτός διεξάχθηκε με την παρουσία των Singh Brothers στο πλευρό του Jinder Mahal αλλά και με τον κανόνα, ότι εάν ο Mojo νικούσε θα έπαιρνε μέρος στο Money In The Bank ladder match. Ο πρωταθλητής πήγε να τα βρει σκούρα απέναντι στον μαχητικό αντίπαλο του.Τελικά, οι Singh Brothers απέσπασαν την προσοχή του Mojo και έτσι ο Mahal πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Η νίκη για τον Jinder ήρθε με το Khallas.
Μετά τον αγώνα, ο WWE Champion είπε πως θα διαλύσει τον Randy Orton στο MITB στην hometown του Viper, με το κοινό να τον αποδοκιμάζει έντονα.



Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια, όπου βλέπουμε τον Randy Orton να απαντάει στα λεγόμενα του Jinder Mahal. Είπε πως μίλησε με αρκετούς legends όπως τον πατέρα του και τον Ric Flair και του είπαν να αφήσει τον Mahal να μιλάει όσο θέλει και την κατάλληλη στιγμή να τον διαλύσει.

The New Day vs The Colons

Μετά, ακολούθησε το αγωνιστικό ντεμπούτο των New Day στο SmackDown Live ενάντια στους Colons. Οι Xavier Woods και Big E αγωνίστηκαν με τον Kofi Kingston να βρίσκεται στο ringside. Οι New Day κυριάρχησαν και εντός ρινγκ αλλά και εκτός από αυτό.Τελικά, πήραν την νίκη σχετικά εύκολα με το Midnight Hour στον Epico από τους Woods και Big E.
Μετά τον αγώνα, εμφανίστηκαν οι Usos οι οποίοι είχαν ένα σύντομο promo λέγοντας πως αυτή είναι η δικιά τους περιοχή. Ακόμη κοροίδεψαν τους New Day για την εξωτερική τους εμφάνιση και τόνισαν ότι στο MITB τα αστεία τελείωσαν.



Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου ο Sami Zayn δίνει συνέντευξη, η οποία δεν κράτησε πολύ μιας και ο Baron Corbin του επιτέθηκε, διαλύοντας τον και αφήνοντας τον κάτω.
Έπειτα, η Naomi πλησίασε τον Shane McMahon ζητώντας match ενάντια της Lana για ότι της έκανε πιο πριν. Είπε μάλιστα πως δεν φοβάται ούτε να βάλει το SmackDown Women's Championship on the line. Ο Commisioner του SD Live δεν της χάλασε χατίρι και όρισε τον αγώνα με τον τίτλο υπό διεκδίκηση για το επικείμενο MITB.


Kevin Owens vs Shinsuke Nakamura

Στην συνέχεια, είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα ανάμεσα στους δύο, τον οποίο δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν. Ο Baron Corbin πήρε την θέση του Sami Zayn στο τραπέζι των σχολιαστών ως special guest αφού τον διέλυσε.
Το κοινό υποδέχτηκε θερμά τον King of Strong Style. Ο αγώνας είχε όμορφος κινήσεις με τον New Face of America να εκτελεί ένα εμφατικό cannonball στον Ιάπωνα superstar με τον Corbin να αναρωτιέται ειρωνικά αν ήταν marshmallow αντί για cannonball.
Τελικά την νίκη πήρε ο Shinsuke Nakamura με ένα δυνατό Kinshasa. Ο King of Strong Style συνέχιζε να πανηγυρίζει μέχρι που ο Baron Corbin άφησε το τραπέζι των σχολιαστών. Ο Lone Wolf επιτέθηκε από πίσω στον νικητή του αγώνα και εφάρμοσε το End of  Days και ήταν αυτός που στεκόταν όρθιος στο τέλος, παίρνοντας το απαραίτητο momentum ενόψει MITB.




Αποτελέσματα SmackDown Live 06/06/2017:

  • Οι Tamina & Carmella & Natalya νίκησαν τις Charlotte Flair & Naomi & Becky Lynch
  • Ο AJ Styles επικράτησε ενάντια στον Dolph Ziggler.
  • Ο Mojo Rawley έχασε από τον Jinder Mahal.
  • Οι New Day νίκησαν τους The Colons.
  • Ο Shinsuke Nakamura επικράτησε ενάντια στον Kevin Owens.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη