Το ενδιαφέρον χάνεται!



Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του στο Ringside House για το ενδιαφέρον που έχουν χάσει οι τηλεοπτικοί αριθμοί του WWE από το κοινό, καθώς και άλλα.

Εδώ και αρκετούς μήνες το WWE βαδίζει σε μέτριους ρυθμούς. Τα τηλεοπτικά επεισόδια τις περισσότερες φορές είναι μέτρια, ενώ αρκετές από αυτές είναι κάτω του μετρίου έως κάκιστα (σύμφωνα με το δικό μου κριτήριο). Οι πωλήσεις στο θέμα του merchandise έχουν μειωθεί μετά τη νέα υπογραφή συμβολαίου του John Cena (part-time). Και γενικότερα παρατηρούμε να κυριαρχεί ένας μονότονος κορεσμός πάνω από το WWE από τα τέλη του 2016.

Δεν είναι τυχαία η απόφαση που πάρθηκε, ώστε να γίνει σύντομα η μεταγραφή του Shinsuke Nakamura στο SmackDown Live από το NXT για να αντικαταστήσει το μεγάλο κενό που άφησε ο John Cena. Όπως και να κάνουμε, ο Cena είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το WWE που το στηρίζει οικονομικά. Το θέμα όμως, είναι πως οι περισσότεροι προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με το νέο αίμα, και δεν τα καταφέρνουμε. Οι σημερινή γενιά (Kevin Owens, Seth Rollins, Roman Reigns, etc.) μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον, γιατί έχουν την ικανότητα.

Αυτό που τους λείπει όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι το star quality που είχε η περασμένη γενιά. Τις προάλλες είχα συζήτηση με έναν Συντάκτη μας πάνω στο θέμα, και μου είπε πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο της παραγωγής και της σεναριακής ομάδας, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι εντυπωσιακοί στο ρινγκ. Κανένας όμως δεν έχει το star quality που είχαν οι παλιοί. Συμφώνησα απόλυτα μαζί του, και μεταφέρω τα λόγια του σ' αυτό το άρθρο καθώς η άποψή του με κάλυψε σε όλες τις πλευρές. Δεν είμαι σε θέση να ρίξω το "φταίξιμο" στην απόφαση του brand split, γιατί μεταξύ μας, όλοι μας θέλαμε να επιστρέψει το draft.

Ελπίζουμε στο μέλλον να στρώσουν τα πράγματα. Αν και πολύ δύσκολο.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη