NIGHT OF CHAMPIONS 2015: ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ!


Η νύχτα των πρωταθλητών μετατράπηκε σε "χαοτική νύχτα". Συγκεκριμένα, ο Kane πραγματοποίησε την πολυπόθετη του επιστροφή, και κατασπάραξε τους Sheamus και Seth Rollins στο Main Event της βραδιάς, 3 τίτλοι άλλαξαν χέρια.
Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ για περισσότερα.


Night of Champions: KickOff


Στο Panel βρισκόντουσαν οι Booker T, Renee Young, Corey Graves, και Byron Saxton, έως να αρχίσει το KickOff Match, έγιναν μερικές δηλώσεις, και παρουσιάσεις/promos για τους αγώνες της μεγάλης αυτής βραδιάς.

Μέσα σε όλα, οι Cosmic Wasteland επικράτησαν των Lucha Dragons και Neville, στο KickOff Match της βραδιάς, η νίκη ήρθε από το "Queen's Crossroad" του Stardust.


Εποχή Kevin Owens!!!


Ο Kevin Owens πάλεψε και κατάφερε με δυσκολία να εκθρονίσει τον Ryback, ο Big Guy έχασε τον αγώνα την στιγμή που επιχείρησε να κάνει Shell Shock, αυτό μετατράπηκε σε Roll-Up και στην συνέχεια ο "KO" να γίνεται νέος πρωταθλητής.


Έφαγε το «τσόκαρο» στο κεφάλι...


Ο Rusev ηττήθηκε από τον Dolph Ziggler, την στιγμή που η Summer Rae επιχείρησε να πετάξει τα τακούνια στον διαιτητή, ένα τακούνι πέτυχε τον Βούλγαρο στο πρόσωπο, στην συνέχεια δέχτηκε το "Zig Zag" και ηττήθηκε!


#BreakTheTables


Ο αγώνας για τα Tag Team Championships έληξε με νικητές τους Dudley Boyz αλλά με τους New Day να παραμένουν ομαδικοί πρωταθλητές, χάρις τον Xavier Woods ο οποίος προκάλεσε DQ.

Στην συνέχεια η New Day επιχείρησε να σπάσει στο τραπέζι τους νικητές, αλλά αυτό ήρθε εις βάρος τους καθώς δέχτηκε το "3D" ο Woods!


Νέα πρωταθλήτρια, νέα εποχή στην Divas Division!


Η Charlotte μετά από εναέριο Spear και Figure Four Leg Lock, κατέκτησε το Divas Championship για πρώτη φορά στην καριέρα της απέναντι στην Nikki Bella.

Μετά την λήξη του αγώνα, στο ρινγκ παρευρέθηκε και ο πατέρας της, Ric Flair όπου πανηγύρισαν όλοι μαζί, παρέα και με την Team P.C.B.


Δεν τους σταματά τίποτα!


Η Wyatt Family δείχνει ασταμάτητη, καθώς πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο των Roman Reigns, Dean Ambrose, και.. Chris Jericho!

Στην διάρκεια του αγώνα, ο Roman Reigns προσπάθησε να ρίξει στο «καναβάτσο» τον Braun Strowman ώστε να πάρει την νίκη, αλλά ο "Y2J" έκανε το λάθος, καθώς επέλεξε να κάνει Tag ώστε να χαρίσει αυτός την νίκη, έπειτα ο "Black Sheep" τον αποτελείωσε με Submission!!!


Cena Wins.


Ο John Cena κατέκτησε για 5η φορά στην καριέρα του, το United States Championship κόντρα στον Seth Rollins.

Ο αγώνας έληξε μετά από Attitude Adjustment, έπειτα ο "Architect" προσπάθησε να απομακρυνθεί από το ρινγκ, αλλά ο "Leader of Cenation" δεν του το επέτρεψε διότι είχε άλλο ένα ματς για το WWE World Heavyweight Championship κόντρα στον Sting.


Φλόγες, Chokeslams, Tombstones, και.. Hell In A Cell..!


Ο Seth Rollins παρέμεινε WWE World Heavyweight Champion, χάρις το Roll-Up που χρησιμοποίησε εις βάρος του Icon.

Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός και από τους δύο παλαιστές που βρισκόντουσαν στον ρινγκ, συγκεκριμένα ο Seth Rollins έσπρωξε και έσπασε επάνω στο Table τον "Vigilante", ο Sting επιχείρησε ένα καλό Splash από την κορυφή του τρίτου σχοινιού, αλλά δεν κατάφερε να εκθρονίσει τον "Architect".


Στην συνέχεια ο Sheamus επιχείρησε να εξαργυρώσει την βαλίτσα, πρώτα έκανε δώρο ένα Brogue Kick στον Seth Rollins, και μετά...

Παντού φωτιές! Ο Kane εμφανίστηκε, επιτέθηκε με Chokeslam και Tombstone Piledriver, στους Seth Rollins και Sheamus, και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία το Raw να μάθουμε νεότερα!


Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:


Νεότερη Παλαιότερη