RAW 05/06/2017: This is Samoa Joe's show!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο show με αρκετές εξελίξεις και πολλούς αγώνες. Είδαμε έναν δυνατό αγώνα ανάμεσα στους Reigns και Wyatt για να ανοίξει κατάλληλα το show. Έγιναν ακόμη αρκετές ανατροπές σε Women's και Cruiserweight division. Γενικότερα, ο Samoa Joe κατάφερε να κυριαρχήσει και προειδοποιήσει τον Brock Lesnar. Ας ξεκινήσουμε...


Bray Wyatt vs Roman Reigns

Είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα για αρχή, με τον Reigns να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Υπήρξαν πολλά nearfalls και κλασσικές κινήσεις από τον Big Dog όπως Samoan Drop, Superman Punch και Powerbombs.
Το κοινό αποδοκίμαζε τον Reigns σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Eater of The Worlds πήγε να τελειώσει τον Reigns με ένα clothesline μετά από Drive By του αντιπάλου του. Τελικά την νίκη πήρε ο Big Dog με ένα εμφατικό spear.



Στα παρασκήνια ο Enzo Amore δίνει συνέντευξη σχετικά με ότι του συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και είπε πως θα το αντιμετωπίσει και θα επιστρέψει στις παλιές καλές ημέρες του. Ο Corey Graves συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός σχετικά με το θέμα του Enzo Amore. Ταυτόχρονα, ο Kurt Angle έχει μία σύντομη συζήτηση με την Alexa Bliss και ορίζει το Alexa Bliss vs Nia Jax με τον τίτλο on the line, κάτι που είχε υποσχεθεί η πρωταθλήτρια.


Έπειτα ακολουθεί ο Elias Samson, καθώς βγαίνει στο ρινγκ και τραγουδάει στο κοινό όπως πάντα κάνει. Τον διακόπτει όμως ο Dean Ambrose ο οποίος ορμάει πάνω του και τον ξαπλώνει κάτω. Ο Miz εμφανίζεται στην big screen λέγοντας ότι η κυριαρχία του ξεκίνησε ξανά και ότι ο Lunatic Fringe δεν θα λάβει σήμερα το rematch του. Ο Ambrose χάνει την προσοχή του από το βίντεο και ο Drifter από πίσω τον αποτελειώνει.



Στην συνέχεια στο ρινγκ βγαίνει ο Samoa Joe, ο οποίος έπειτα από την νίκη του στο Extreme Rules λέει ξεκάθαρα πως δεν φοβάται τον Brock Lesnar και δηλώνει πανέτοιμος για τον μεταξύ τους αγώνα. Ο Paul Heyman εμφανίζεται και δηλώνει έναν θαυμασμό για τον Samoa Joe όμως τονίζει ότι ούτε ο Brock Lesnar τον φοβάται.
Ο manager του Beast Incarnate πάει να αποχωρήσει όμως ο Submission Machine τον πάει στην γωνία, λέγοντας ότι είναι απογοητευμένος που ο Brock δεν ήταν εδώ απόψε και πως θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε εκείνον. Έτσι κλειδώνει τον Heyman στο Coquina Clutch στην μέση του ρινγκ και τον αφήνει αναίσθητο.



Cesaro & Sheamus vs Heath Slater & Rhyno

Είδαμε έναν σύντομο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι νέοι πρωταθλητές κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα. Οι Slater & Rhyno δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Έτσι η νίκη για τους Cesaro & Sheamus ήρθε μετά από ένα Brogue Kick του Celtic Warrior στον Slater.
Μετά τον αγώνα, οι πρωταθλητές είπαν με λίγα λόγια πως κυριάρχησαν ενάντια στους Hardys και απέδειξαν πως είναι καλύτεροι από αυτούς.



TJP vs Mustafa Ali

Περνάμε σε cruiserwight action με έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Perkins πήρε την νίκη εύκολα και γρήγορα με ένα Detonation kick. Μετά τον αγώνα, τον συνάντησε ο Neville στην σκηνή ο οποίος του είπε ότι δεν μπορεί να του δώσει ακόμα την ευκαιρία του για τον τίτλο.
Ο TJP είπε πως πάει να το συζητήσει με τον Kurt Angle και ο King of The Cruiserwights του επιτέθηκε από πίσω, αφήνοντας τον κάτω.



Μετά τον αγώνα βλέπουμε τον Corey Graves να έχει μία σύντομη συζήτηση με τον Kurt Angle ο οποίος στα παρασκήνια έμοιαζε αρκετά ταραγμένος.

Kalisto vs Titus O'Neil

Είδαμε έναν σύντομο αγώνα με τον Akira Tozawa να τον παρακολουθεί από τα παρασκήνια μιας και ο Titus του έκανε πρόταση να μπει στο brand του. O Titus φωνάζει στο Crews να βλέπει πως γίνεται ο οποίος είναι στο ringside και στο Extreme Rules έχασε από τον Kalisto.
Ο Titus κυριαρχεί όμως ο Kalisto με ένα γρήγορο και έξυπνο pin παίρνει την νίκη αφήνοντας τον O'Neil να απορεί.



Στα παρασκήνια βλέπουμε τον Big Cass να βρίσκεται κάτω διαλυμένος και αναίσθητος. Ο Enzo Amore φτάνει εκεί και ζητάει εξηγήσεις καθώς ο Cass φαίνεται να είναι σε άσχημη κατάσταση καθώς συνέρχεται λίγο. Έτσι πρέπει να βρει αντικαταστάτη για τον αγώνα ενάντια στους Gallows & Anderson.



Μεταφερόμαστε στο ρινγκ όπου έχουμε μία τελετή προς τιμή της κατάκτησης του Intercontinental Championship από τον Miz. Οι οπαδοί φωνάζουν "You deserve it" και ο A-Lister μιλάει για αυτό το σπουδαίο του επίτευγμα. Μέχρι που η Maryse του λέει πως η μασκότ αρκούδα που βρισκόταν εκεί δεν την είχε βάλλει εκείνη. Ο Miz χωρίς να χάσει χρόνο νομίζει πως είναι ο Dean Ambrose και ορμάει με Skull Crushing Finale και όταν βγάζει την μάσκα βλέπουμε πως τελικά δεν ήταν ο Lunatic Fringe.
Έπειτα έρχεται ένα μεγάλο δώρο και ο Miz ορμάει πάλι και το διαλύει καθώς νομίζει πως εκεί κρύβεται ο Ambrose. Τελικά το δώρο ήταν από την Maryse και ήταν ένα μεγάλο ρολόι και εκείνη αποχωρεί. Τελικά ο Lunatic Fringe κάνει την επίθεση του στον Miz ντυμένος ως cameraman με Dirty Deeds.




Enzo Amore & Big Show vs Karl Anderson & Luke Gallows

Ο Enzo Amore αποκαλύπτει τον teamate του για απόψε τον Big Show και κάνουν το συνηθισμένο promo που έκανε ο Enzo και ο Cass. Ο αγώνας αρχίζει και δεν κράτησε πολύ με την ομάδα των face να κυριαρχεί. Ο Big Show μάλιστα πλάκωσε και τους δύο αντιπάλους του.
Η νίκη για την ομάδα των face ήρθε με chokeslam του Big Show στον Anderson και πέταγμα του Enzo από τον συνεργάτη του πάνω στον Anderson για το pin και την νίκη.



Raw Women's Championship match:
Alexa Bliss (c) vs Nia Jax

Μετά από πολλές υποσχέσεις είδαμε τελικά έναν αγώνα ανάμεσα τους ο οποίος τελείωσε άδοξα και απότομα. Δεν είχαμε δει αρκετά μέχρι που εμφανίστηκαν στο ringside οι Mickie James και Dana Brooke, οι οποίες επιτέθηκαν στην πρωταθλήτρια λόγω μίας κόντρας που είχαν νωρίτερα μαζί της στα παρασκήνια.
Έτσι ο αγώνας έληξε με DQ υπέρ της Bliss η οποία τελικά ξέφυγε από την οργή της Nia. Ωστόσο, αυτές που δεν ξέφυγαν ήταν οι Dana Brooke και Mickie James, τις οποίες διέλυσε για τα καλά.



Στα παρασκήνια βλέπουμε τον Paul Heyman τον οποίο διέλυσε νωρίτερα ο Joe, να δέχεται κλήση στο τηλέφωνο του από τον Lesnar. Ο Heyman με λίγα λόγια του είπε πως πρέπει να εμφανιστεί στο επόμενο κόκκινο show και όχι απλά να εμφανιστεί μόνο, αφήνοντας βαριά υπονοούμενα.


Samoa Joe vs Seth Rollins

Είδαμε ένα αρκετά καλό main event με τον έλεγχο ανάμεσα στους δύο superstrars να εναλλάσσεται συνεχώς. Ο Submission machine κυριάρχησε στην αρχή και με αρκετά strikes στον Architect. Ωστόσο, στην συνέχεια ο Seth Freakin Rollins κατάφερε να θέσει ισχυρή αντίσταση.
Εκτέλεσε αρχικά ένα suicide dive στον Joe ο οποίος βρισκόταν στο ringside και ακολούθησε ένα ακόμη κατευθείαν. Έπειτα blockbuster από τον Architect και άλλο ένα suicide dive από τον Seth. Είχαμε γενικά αρκετά pinfalls.
Ο Rollins ετοιμαζόταν για επίθεση από το τρίτο σκοινί αλλά τα φώτα έσβησαν και το intro του Bray Wyatt βγήκε στην μεγάλη οθόνη. Τα φώτα άναψαν ξανά με τον Seth να τον ψάχνει, ο Samoa Joe το εκμεταλλεύτηκε αυτό και με το Coquina Clutch άφησε αναίσθητο τον Seth Rollins για την νίκη.





Αποτελέσματα RAW 05/06/2017:
  • Ο Roman Reigns επικράτησε ενάντια στον Bray Wyatt.
  • Οι Cesaro & Sheamus νίκησαν τους Rhyno & Slater.
  • Ο Mustafa Ali έχασε από τον TJP.
  • Ο Kalisto νίκησε τον Titus O'Neil.
  • Οι Enzo Amore & Big Show επικράτησαν ενάντια στους Karl Anderson & Luke Gallows.
  • Η Alexa Bliss διατήρησε τον τίτλο αφού νίκησε έπειτα από DQ της Nia Jax.
  • Ο Samoa Joe επικράτησε ενάντια στον Seth Rollins.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος




Νεότερη Παλαιότερη