RAW 19/06/2017: Ο Braun Strowman επέστρεψε και έφερε την καταστροφή!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με αρκετές εξελίξεις. Ο Roman Reigns τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Samoa Joe και Braun Strowman, με τον τελευταίο να κάνει την επιστροφή του. Άνω κάτω η Women's division αλλά και στο main event είχαμε μία μεγάλη αποκάλυψη. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με την ανακοίνωση που θα έκανε ο Roman Reigns για τα πλάνα του στο Summerslam. Με λίγα λόγια είπε ότι έχει νικήσει τους Finn Balor, Seth Rollins, Bray Wyatt αλλά διέλυσε και τον Braun Strowman. Τόνισε ότι εκείνος τελείωσε την καριέρα του Undertaker και είπε πως στο Summerslam θα αγωνιστεί με τον Universal Champion, που θα είναι ο Samoa Joe ή ο Brock Lesnar.
Ο Samoa Joe εμφανίστηκε και είπε πως τον ίδιο ο Big Dog δεν τον έχει νικήσει ποτέ. Έπειτα, ο submission machine επιτέθηκε στον Roman Reigns, τον οποίο υπέταξε στο ringside. Ωστόσο, ο Big Dog κατάφερε να τον απωθήσει με ένα Superman Punch, έχοντας ψηλά το κεφάλι.




Hardy Boyz vs Luke Gallows & Karl Anderson

Έναν καλό αγώνα είδαμε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο έλεγχος του αγώνα εναλλασσόταν ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Jeff Hardy μάλιστα σε μερικά σημεία να τα βάζει και με τους δύο αντιπάλους του. Όλα έμοιαζαν πως τελείωναν με το Boot of Doom, αλλά ο Matt έκανε ένα δύσκολο kick out.
Τελικά, την νίκη πήραν οι Hardy Boyz καθώς μετά ακολούθησε Twist of Fate και Swanton Bomb από τον Jeff στον Gallows μετά από μία άψογη συνεργασία.



Στην συνέχεια, ο Elias Samson βγαίνει στο ρινγκ με την κιθάρα και καθώς αρχίζει να παίζει, η μουσική του Finn Balor ακούγεται και εκείνος εμφανίζεται. Ο Demon King απώθησε τον Samson από το ρινγκ, έχοντας ένα έντονο staredown οι δυο τους.




Bo Dallas vs Finn Balor

Ο Dallas επιτέθηκε πριν χτυπήσει το καμπανάκι και διέλυσε τον Balor, αφού ο αγώνας άρχισε συνέχισε να κυριαρχεί. Ωστόσο, ο Demon King δεν άργησε να αντιδράσει και απώθησε τον αντίπαλο του. Τελικά, η νίκη ήρθε εύκολα στην συνέχεια για τον Finn με ένα running dropkick στην γωνία και στην συνέχεια Coup de Grace.



Ο Seth Rollins βγαίνει στο ρινγκ όπου μίλησε σύντομα για το γεγονός ότι θα είναι το εξώφυλλο του WWE 2k18. Ο Bray Wyatt τον διέκοψε όμως και εμφανίστηκε αρχικά στην μεγάλη οθόνη. Ο Eater of The Worlds λέει πως είναι θεός αλλά ο Architect απαντάει πως στον κόσμο του μπορεί να είναι, αλλά στον ίδιο του τον κόσμο δεν είναι. Ο Bray Wyatt σβήνει το φως και λέει πως είναι εδώ.
Έπειτα εμφανίζεται αλλά όταν τα φώτα άναψαν, ο Seth Freakin Rollins επιτέθηκε με dive σε εκείνον, αφήνοντας τον κάτω και έπειτα πανηγύρισε.



Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου ο Elias Samson επιτέθηκε στον Finn Balor κατά την διάρκεια μίας συνέντευξης του και επιβλήθηκε ενάντια του.

TJP vs Akira Tozawa

Ο αγώνας διεξάχθηκε με τον Titus O'Neil να βρίσκεται στο ringside στο πλευρό του Akira Tozawa και με τον Neville να είναι στο τραπέζι των σχολιαστών. Ο TJP είχε για αρκετή ώρα τον έλεγχο αλλά με τις σωστές υποδείξεις του Titis τελικά ο Tozawa πήρε την νίκη με τον big diving Swanton Bomb.
Μετά τον αγώνα, ο Akira λέει πως σύντομα θα υπογράψει με την Titus Brand και θα γίνει ο επόμενος Cruiserwight Champion. Ο Neville όμως από την σκηνή τονίζει πως προειδοποίησε τον Tozawa και πως αν δεν σέβεται τον King of The Cruiserweights θα τα βρει σκούρα.




Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου ο Miz μιλάει με τους Bo Dallas και Curtis Alex. Τους λέει σε γενικές γραμμές πως εδώ και καιρό έχουν να καταφέρουν κάτι σπουδαίο. Έτσι, ο A-Lister τους προτείνει να σταθούν στο πλευρό του και να τους κάνει ξανά σπουδαίους. Ο Miz αποχωρεί, αφήνοντας τους να σκεφτούν την πρόταση του.

Roman Reigns vs Samoa Joe

Ο αγώνας ανάμεσα στους δύο ήταν αρκετά καλός. Ο Roman Reigns ζορίστηκε αρκετές φορές ενάντια στον Samoa Joe. Μάλιστα η κόντρα έγινε έντονη όταν ο Joe μιλούσε πολύ και άσχημα στον Reigns αλλά εκείνος τον ξάπλωσε με ένα Samoan Drop. Στην συνέχεια ακολούθησαν δύο Drive By από τον Big Dog.
Είχαμε αρκετά neearfalls και ο Roman κατάφερε να αποφύγει δύο φορές το Coquina Clutch, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο ενάντια στον αντίπαλο του. Ο Big Dog ήταν έτοιμος για spear αλλά μία σειρήνα ακούστηκε και στην μεγάλη οθόνη φάνηκε ένα ασθενοφόρο. Ο Braun Strowman βγαίνει από αυτό, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση του κοινού και αρχίζει να οδεύει προς το ρινγκ. Ο Samoa Joe χρησιμοποιεί αυτή την κατάσταση υπέρ του και εφαρμόζει επιτέλους το Coquina Clutch στον Reigns για την νίκη.
Ο Monster Among Men καταφθάνει στο ρινγκ και διαλύει με ένα δυνατό slam τον Reigns. Τονίζει πως δεν έχει τελειώσει μαζί του και του ανακοινώνει πως θα τα πουν στο Great Balls of Fire σε ένα ambullance match, με το κοινό να επιδοκιμάζει πάρα πολύ την επιλογή αυτή.




Στην συνέχεια, ο Miz διοργανώνει μία τελετή για να τον συγχωρέσει η Maryse για ότι έγινε την τελευταία φορά. Της κάνει δώρο το μεγάλο ρολόι τον οποίο έφτιαξε από την αρχή με δύο μασκότ αρκούδας να παρακολουθούν. Ο Dean Ambrose όμως κάνει την εμφάνιση του και προκαλεί χάος καθώς διαλύει ο A-Lister χωρίς να το θέλει το μεγάλο ρολόι.
Η Maryse αποχωρεί και ο Miz δίνει την διαταγή, οι αρκούδες επιτέθηκαν στον Lunatic Fringe και ήταν οι Bo Dallas και Curtis Alex που τελικά δέχτηκαν την πρόταση του Miz. Οι τρεις τους διέλυσαν για τα καλά τον Dean Ambrose.




Apollo Crews & Titus O'Neil vs Sheamus & Cesaro

Τα δύο βασικά μέλη της Titus brand τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Raw Tag Team Champions. Ο αγώνας δεν είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους πρωταθλητές να κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ωστόσο, οι Crews και O'Neil αντέδρασαν χωρίς επιτυχία.
Τελικά η νίκη ήρθε για τους πρωταθλητές αφού ο Sheamus απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και οι δυο τους συνεργάστηκαν για να κάνουν το τελικό pin στον Apollo.



Nia Jax vs Sasha Banks

Ο αγώνας άρχισε με την Alexa Bliss να βρίσκεται στο τραπέζι τον σχολιαστών, ο οποίος δεν κράτησε και πολύ. Η Emma εμφανίστηκε με διαθέσεις να επιτεθεί στην Bliss, όμως η πρωταθλήτρια έτρεξε μέσα στο ρινγκ για να γλιτώσει.
Η Emma χτύπησε άθελα της την Nia Jax, η οποία νίκησε με DQ. Οι Emma και Alexa επιτέθηκαν στην Boss αλλά οι Mickie James και Dana Brooke ήρθαν για να απωθήσουν τις heels. Η Bayley εμφανίστηκε και βοήθησε αφού απώθησε από το ρινγκ την Nia Jax. Τελικά οι face female superstars έμειναν όρθιες στο ρινγκ.




Περνάμε στο main event της βραδιάς, στο οποίο θα ξεκαθαριζόταν το τοπίο για το ποιος ευθύνεται για όλες αυτές τις επιθέσεις στους Enzo Amore κυρίως αλλά και στον Big Cass. Στον ρινγκ βρέθηκαν οι Big Show, οι Revival, οι Enzo & Cass και ο Kurt Angle.
Ο GM του Raw παρουσιάζει τον Big Show ως τον πρώτο ύποπτο για τις επιθέσεις και ο Show είπε πως θα ήθελε να δείρει και τον Enzo και τον Cass. Μάλιστα έδειξε άγριες διαθέσεις τον Big Cass αλλά είπε στον Angle ότι εάν σε αυτό το σημείο της καριέρας του, τον κατηγορεί έτσι καλύτερα να μην είναι στο Raw και αποχώρησε.
Τελικά και οι Revival αποχώρησαν αφού αθωώθηκαν από τον Kurt Angle με τον Corey Graves να κάνει μία παρέμβαση. Πιο συγκεκριμένα έδειξε ένα βίντεο στην μεγάλη οθόνη που δείχνει τον Cass να σκηνοθετεί μία από τις επιθέσεις που υποτείθεται πως δέχτηκε. Ο Big Cass τελικά παραδέχεται πως εκείνος ήταν πίσω από όλα με τον Enzo να μένει αμίλητος.
Ο Big Cass είπε πως ο Enzo ήταν πάντα απλά ένα βάρος το οποίο τον κρατούσε από το αναδειχτεί ο ίδιος στην κορυφή. Μάλιστα είπε πως τόσο καιρό ήθελε να τον διαλύσει για ότι βλακείες λέει. Τόνισε πως οι δυο τους τελείωσαν και από εδώ και πέρα θα αναδειχτεί στην κορυφή. Στην συνέχεια, ο Cass φιλοδώρησε τον πρώην σύμμαχο του με ένα big boot, γνωρίζοντας τις αποδοκιμασίες του κοινού.





Αποτελέσματα RAW 19/06/2017:

  • Οι Hardy Boyz επιβλήθηκαν ενάντια στους Luke Gallows & Karl Anderson.
  • Ο Finn Balor νίκησε τον Bo Dallas.
  • Ο TJP έχασε από τον Akira Tozawa.
  • Ο Samoa Joe επιβλήθηκε ενάντια στον Roman Reigns.
  • Οι Cesaro & Sheamus νίκησαν του Apollo Crews & Titus O'Neil.
  • Η Nia Jax νίκησε την Sasha Banks με DQ υπέρ της.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος




Νεότερη Παλαιότερη