Money In The Bank 2017: A-Lone στην κορυφή ο Baron Corbin!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε με επιτυχία το ετήσιο Money In The Bank, αποκλειστικό PPV του SmackDown Live. Είχαμε αρκετές παρεμβάσεις και ανατροπές σε όλους τους αγώνες, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα απολαυστικοί οι περισσότεροι. Το main event σίγουρα δεν θα βγει από το μυαλό μας, καθώς είχαμε έναν απίστευτο αγώνα. Ας ξεκινήσουμε...


PRE SHOW

Hype Bros vs The Colons

Ο αγώνας αρχίζει με τους Colons να έχουν τον έλεγχο αρχικά αλλά να τον χάνουν σχετικά γρήγορα. Οι Hype Bros συνεργάστηκαν αρκετές φορές. Οι Colons όμως κατάφεραν να στοχεύσουν στο γόνατο του Zack Ryder και να το διαλύσουν.
Τελικά, η νίκη ήρθε για τους Hype Bros με ένα Rough Ryder από τον Zack στον Primo, τον οποίο είχε κανονίσει νωρίτερα ο Mojo Rawley.



MAIN SHOW


Women's Money In The Bank ladder match:
Carmella vs Charlotte vs Natalya vs Becky Lynch vs Tamina

Έναν όμορφο αγώνα είδαμε ανάμεσα σε αυτές τις female superstars σε έναν τέτοιο ιστορικό αγώνα, ο οποίος τελείωσε με έναν περίεργο τρόπο. Στην αρχή του αγώνα, στο ρινγκ έμεινε η Tamina Snuka η οποία κυριάρχησε, χτυπώντας με τις σκάλες τις αντιπάλους της. Η Charlotte αντέδρασε όμως με Big Boots.
Η Natalya πρώτη βρήκε την ευκαιρία να ξεκρεμάσει το βαλιτσάκι, καθώς και όλες οι suerstars. Το στοιχείο της σκάλας ήταν έντονο. Η Charlotte έβγαλε εκτός την ίδια αλλά και τις Tamina και Natalya από το τρίτο σκοινί στο ringside. Η Carmella βρήκε την ευκαιρία αλλά τελικά η Lass Kicker την απώθησε και πήγε για την νίκη αλλά ο James Ellsworth την γκρέμισε.
Στην συνέχεια, ο συνοδός της Carmella ξεκρέμασε το βαλιτσάκι και της το έδωσε ώστε να πάρει την νίκη. Επικράτησε μία σύγχυση ανάμεσα στους διαιτητές αλλά τελικά η Carmella αν και "βρώμικα" στέφθηκε ως η πρώτη Miss Money In The Bank.






SmackDown Tag Team Championships match:
The Usos (c) vs The New Day

Την New Day εκπροσώπησαν οι Kofi Kingston και Big E αγωνιστικά με τον Xavier Woods να βρίσκεται στο ringside. Οι Usos είχαν κυριαρχήσει αρχικά ενάντια του Kofi Kingston, τον οποίο διέλυσαν εντός και εκτός ρινγκ. Τελικά εκείνος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει tag τον Big E, ο οποίος επιτέθηκε με 3 Belly to Belly suplex.
Ο Jey πήγε να πάρει την νίκη με το half-crab στον Kofi στην μέση του ρινγκ αλλά ο Big E του απέσπασε την προσοχή. Ο Big E όμως εκτελεί Big Ending με τον Jimmy την τελευταία στιγμή να σώζει τον αδερφό του, σπάζοντας το pin.
Ο Kofi εκτελεί το Midnight Hour με τους Usos πάλι να γλιτώνουν και να μένουν επίτηδες εκτός ρινγκ ώστε να χάσουν με count out. Έτσι έχασαν τον αγώνα αλλά διατήρησαν τους ομαδικούς τίτλους τους, με το κοινό να αποδοκιμάζει έντονα.




SmackDown Women's Championship match:
Naomi (c) vs Lana

Δεν είδαμε και τίποτα το ιδιαίτερο από αυτόν τον αγώνα, όμως η Lana έδειξε ισχυρή αντίσταση στην πρωταθλήτρια. Η Lana είχε τον έλεγχο για μεγάλο μέρος του αγώνα και έφτασε κοντά στην νίκη με ένα sitdown powerbomb στην πρωταθλήτρια για ένα nearfall στο 2.
Η Carmella έκανε την εμφάνιση της με το βαλιτσάκι της και τον James Ellsworth χωρίς να κάνει cash in, τραβώντας την προσοχή. Τελικά, η Naomi πήρε την νίκη αφού απέφυγε το δεύτερο sitdown powerbomb και το μετέτρεψε σε submission με την Lana να κάνει tap out.
Μετά τον αγώνα, είχαμε λόγια και staredown ανάμεσα στην "μπλε" πρωταθλήτρια και την Miss Money In The Bank.





Στην συνέχεια, μεταφερόμαστε στα παρασκήνια στο Fashion Vice με τους Fandango και Tyler Breeze. Οι δυο τους ερευνούν ακόμα την ύπουλη επίθεση στον Breeze.Τελικά, βρίσκουν μία βιντεοκασέτα που δύο άγνωστοι άντρες με αλλοιωμένη φωνή προκαλούν τους Breezango να βγουν έξω στο ρινγκ απόψε.

Ταυτόχρονα, όμως στης arena την εμφάνιση τους κάνουν η Maria Kannelis και ο Mike Bennett. Οι δυο τους είναι ζευγάρι και ο Bennett εμφανίζεται με το επώνυμο Kanellis. Οι δυο τους αναφέρουν πως επέστρεψαν μετά από καιρό στο WWE την κατάλληλη στιγμή. Έτσι θα φέρουν την δύναμη της αγάπης και του έρωτα στο SmackDown Live.




WWE Championship match:
Jinder Mahal (c) vs Randy Orton

Έναν εντυπωσιακό αγώνα είδαμε ανάμεσα στους δύο με πολλές ανατροπές και δυνατές κινήσεις. Ο έλεγχος του αγώνα εναλλασσόταν συνεχώς με τον πατέρα του Randy Orton και άλλους legends όπως ο Ric Flair και ο Sgt Slaughter να παρακολουθούν από τις μπροστινέ θέσεις. Βέβαια στο πλευρό του Jinder Mahal βρίσκονταν όπως πάντα οι Singh Brothers.
Ο Viper γνώρισε πολλές επιδοκιμασίες από το κοινό της hometown, του Saint Louis. Ο Mahal στόχευσε από νωρίς το πληγωμένο γόνατο του Orton και προσπάθησε με κάθε τρόπο να το διαλύσει. Χρησιμοποίησε μέχρι και τα τραπέζια των σχολιαστών αλλά και Figure Four με τον Ric Flair να μένει έκπληκτος στο ringside.
Ο 3rd Generation superstar βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει, αλλάζοντας την ροή και τον ρυθμό του αγώνα. Εκτέλεσε powerslam αλλά και το χαρακτηριστικό του DDT από το δεύτερο σκοινί και στην συνέχεια RKO, με τους Singh Brothers να γλιτώνουν τον πρωταθλητή καθώς βάζουν το πόδι του στο κάτω σκοινί για το rope break.
Ο διαιτητής πήγε να τελειώσει τον αγώνα με DQ αλλά ο Viper του άλλαξε την γνώμη και εκείνος έδιωξε τα αδέρφια από το ringside. Εκείνα καθώς αποχωρούσαν πλησίασαν επιθετικά τον πατέρα του Randy, με εκείνον να τους χτυπάει από πίσω.
Ακολούθησε ένα δυνατό brawl του Viper με τα αδέρφια τα οποία πέρασε και τα δυο με RKO, το ένα από τα οποία ήταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Αφού τους άφησε εκτός μπήκε στο ρινγκ για να τελειώσει την δουλειά του, αλλά ο Mahal τον έπιασε στον ύπνο με το Khallas ώστε να παραμείνει παγκόσμιος πρωταθλητής.





Breezango vs The Ascension 

Τελικά οι Ascension ήταν αυτοί που επιτέθηκαν ύπουλα στον Tyler Breeze. Ο αγώνας ήταν πολύ σύντομος, με τους Konnor και Viktor να κυριαρχούν για πολύ λίγο και μετά από έναν απλό αγώνα μόνο για να γεμίσει η κάρτα, οι Breezango πήραν την νίκη.




Money In The Bank ladder match:
Baron Corbin vs Shinsuke Nakamura vs Sami Zayn vs AJ Styles vs Dolph Ziggler vs Kevin Owens

Τι απίστευτο αγώνα είδαν τα μάτια μας! Ένας αγώνας γεμάτος δράση με απίθανες κινήσεις και ανατροπές που δύσκολα θα βγει από το μυαλό μας. Η μουσική του Shinsuke Nakamura ακούγεται και εκείνος εμφανίζεται με τον Baron Corbin να ορμάει από πίσω του. Έτσι ακολούθησε ένα brawl στην σκηνή με τον Lone Wolf να διαλύει τον King of Strong Style με μία σκάλα και μία κάμερα, αναγκάζοντας τον να αποσυρθεί στα παρασκήνια.
Ο αγώνας στην συνέχεια ξεκινάει με πέντε συμμετέχοντες. Αρχικά, βλέπουμε μία μικρή συμμαχία Baron Corbin και Dolph Ziggler η οποία τελειώνει γρήγορα με μία επίθεση του Lone Wolf στον Show Off. Στην συνέχεια, ο Corbin εκτελεί και Deep Six στο ringside στον Ziggler. Έπειτα, ο AJ Styles και ο Kevin Owens έχουν μία σύντομη αλλά έντονη κόντρα οι δυο τους στο ρινγκ.
Ο Sami Zayn τους διακόπτει και διαλύει τον New Face of America αφού τον εκτόξευσε από το τρίτο σκοινί πάνω σε μία σιδερένια σκάλα. Οι Zayn και Ziggler βρίσκονται στην κορυφή της σκάλας, ένα βήμα πριν το μπλε βαλιτσάκι. Όμως όλο αυτό τελειώνει με ένα sunset flip powerbomb του Sami στον Show Off από την κορυφή της σκάλας.
Ο Sami σκαρφαλώνει στην σκάλα και από το πουθενά, ο Phenomenal One τον κατεβάζει με ένα Phenomenal Forearm. Στην συνέχεια, όμως ο Zayn θα πετύχει τον Lone Wolf με Helluva kick, με όλους του συμμετέχοντες να παλεύουν σκληρά. Ο Lone Wolf εκτελεί chokeslam στον Styles πάνω σε σκάλα στο ringside. Ο Styles καταλήγει να κρέμεται ολόκληρος κάποια στιγμή από το βαλιτσάκι, έπειτα από παρέμβαση του Show Off, αλλά να μην μπορεί να το ξεκρεμάσει και να πέφτει άτσαλα.
Ο Corbin στήνει την σκάλα στο κέντρο του ρινγκ και η μουσική του Shinsuke Nakamura ακούγεται και ο King of Strong Style ορμάει στον Lone Wolf. Έπειτα, φιλοδωρεί με δύο kinshasa τον Ziggler αλλά και από ένα στους Zayn και Owens. Στην συνέχεια, έχει ένα έντονο staredown με τον Styles και τους βλέπουμε να μάχονται στο κέντρο του ρινγκ.
Ο Phenomenal one τον ξαπλώνει προς στιγμή, αποκρούοντας το kinshasa. Οι δυο τους τελικά βρίσκονται στην κορυφή της σκάλας, δίνοντας σκληρή μάχη. Ο Baron Corbin από το πουθενά όμως έρχεται τους γκρεμίζει και με την σειρά του σκαρφαλώνει και αρπάζει το βαλιτσάκι για την νίκη.









Αποτελέσματα Money In The Bank 2017:

  • Οι Hypes Bros νίκησαν τους Colons.
  • Η Carmella αναδείχθηκε Miss Money In The Bank.
  • Η New Day νίκησε με count out, με τους Usos να παραμένουν πρωταθλητές.
  • Η Naomi επικράτησε ενάντια στην Lana.
  • Ο Randy Orton έχασε από τον Jinder Mahal.
  • Ο Baron Corbin αναδείχθηκε Mr. Money In The Bank.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη