SmackDown Live 20/06/2017: Τα πάντα για εκδίκηση!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με αρκετές εξελίξεις. Είχαμε την τεράστια ανακοίνωση του Daniel Bryan για την επανάληψη του Women's MITB ladder match. Το US Championship Open Challenge από το Kevin Owens, αλλά και έναν αφηνιασμένο Randy Orton που τα έκανε άνω κάτω στο main event. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με την Carmella και τον James Ellsworth στο ρινγκ, οι οποίοι έκαναν ένα promo για την νίκη της Carmella στο ιστορικό Women's Money In The Bank ladder match. Καλωσόρισαν το κοινό στην Fabulous Era και μίλησαν για το πως ήρθε το αποτέλεσμα την Κυριακή.
Η Carmella είπε με λίγα λόγια πως ο αγώνας ήταν No DQ μιας και ήταν ladder match οπότε ο Ellsworth μπορούσε να κάνει ότι έκανε. Επίσης τόνισε και στο παρελθόν ότι έχουν συμβεί διάφορες παρεμβάσεις σε τέτοιου είδους αγώνων. Τέλος, η Carmella είπε πως ο Daniel Bryan πρέπει να καταλάβει ότι είναι η Miss Money In The Bank και να πάρει την σωστή απόφαση.



Στα παρασκήνια βλέπουμε όλες τις female superstar που συμμετείχαν στο Women's MITB ladder match, να διαμαρτύρονται στον Daniel Bryan ανά διαφορετικά χρονικά διαστήματα για την έκβαση του. Η Charlotte είπε πως ο λαιμός της είναι μία χαρά αλλά θέλει από τον GM του μπλε σόου, να πάρει την σωστή απόφαση.
Έπειτα, η Tamina και η Natalya εμφανίζονται και του λένε πως είναι χαρούμενες που επέστρεψε αλλά ο αγώνας της Κυριακής τελείωσε άδικα και περιμένουν μία επίσημη απόφαση. Με την σειρά της, η Becky Lynch του τονίζει ότι ήταν πολύ κοντά να αρπάξει το βαλιτσάκι ώσπου την γκρέμισε, ο Ellsworth και ζητάει την δικαίωση.


Big E vs Jimmy Uso

Ο αγώνας άρχισε με τον Jey Uso να αποσπά την προσοχή του Big E, ώστε ο αδερφός του να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Big E δεν άργησε να αντιδράσει και οι Usos πήγαν να διαφύγουν όπως έκαναν και στον αγώνα τους στο MITB.
Ο Kofi όμως έβγαλε εκτός τον Jey Uso και ο Xavier Woods απώθησε τον Jimmy από το να αφήσει το ρινγκ. Ο Jimmy επέστρεψε και ο Big E δεν άργησε να πάρει την νίκη με Big Ending.



Dolph Ziggler vs Shinsuke Nakamura

Έναν πολύ καλό αγώνα είδαμε ανάμεσα στους δύο, οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε αυτή την ποιότητα. Ο Ziggler έφτασε αρκετές φορές κοντά στην νίκη, ειδικά με ένα Zig Zag, το οποίο έκανε kick out ο King of Strong Style στο 2.
Ο Show Off συνέχισε, καθώς εφάρμοσε το Sleeper hold, το οποίο του έφερε πάλι σχεδόν την νίκη. Όμως, ο Shinsuke Nakamura κατάφερε έξυπνα να ξεφύγει από αυτό και έπειτα με kinshasa να πάρει την νίκη και το απαραίτητο momentum.



Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου ο Randy Orton παραδίδει συνέντευξη στον Tom Phillips για τον αγώνα του στο MITB. Ο Viper είπε με λίγα λόγια πως εκείνος φταίει γιατί έχασε τον έλεγχο στον θυμό του και αυτό του κόστισε τον αγώνα.
Συνέχισε και είπε πως όταν απλώνει κάποιος χέρια στον πατέρα του, από εκεί και πέρα είναι θέμα εκδίκησης και προειδοποίησε τον Jinder Mahal και τους Singh Brothers ότι έρχεται για αυτούς.


WWE United States Championship match:
Kevin Owens (c) vs Chad Gable

Ο Owens πριν τον αγώνα βγήκε στο ρινγκ και ανακοίνωσε την έναρξη του US Open Challenge που θα άρχιζε με έναν ντόπιο παλαιστή από το Dayton, Ohio. Ο AJ Styles βγήκε έξω και ο Chad Gable, ο οποίος είπε πως μετακόμισε στο Dayton με τον Phenomenal One να επιβεβαιώνει την πληροφορία αυτή.
Ο αγώνας ήταν ωστόσο αρκετά σύντομος, με τον Gable να έχει στην αρχή συνεχώς τον έλεγχο με πολλά suplex. Όμως ένα Pop-Up Powerbomb ήταν αρκετό ώστε να διατηρήσει τον τίτλο του, ο Kevin Owens.





Στην συνέχεια, μεταφερόμαστε στο ρινγκ όπου ολόκληρη η Women's Division σχεδόν βρίσκεται για ανακοινωθεί η απόφαση του Daniel Bryan για το Women's MITB ladder match. Ο GM λέει αρχικά πως πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τονίζει αρχικά πως ο αγώνας ήταν No DQ αλλά ότι έχουν συμβεί και άλλες πολλές παρεμβάσεις και στο παρελθόν.
Ωστόσο, αναφέρει πως σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα δεν γίνεται ένας άντρας να κατεβάζει την βαλίτσα και να την παραδίδει. Αυτό ο αγώνας αποτελούσε έναν από τους πιο σημαντικούς για την Women's history στο WWE. Ο Ellsworth αντέδρασε και είπε πως η γέννηση του μωρού του Bryan τον έκανε πολύ μαλακό. Ο GM του μπλε σόου νευρίασε και είπε πως αν ξαναφέρει την κόρη του, θα το χτυπήσει και στην συνέχεια θα τον απολύσει.
Τελικά, κατέληξε πως η Carmella θα είναι η πρώτη που θα παραδώσει την βαλίτσα σε όλη την ιστορία του WWE και θα έχουν rematch για το βαλιτσάκι με τις ίδιες γυναίκες σε ladder match στο επόμενο μπλε επεισόδιο.
Έπειτα, την αποχώρηση του Daniel Bryan ξέσπασε ένα brawl όπου η Becky Lynch και Charlotte απώθησαν τις Natalya και Tamina και η Lass Kicker διέλυσε το χέρι της Carmella με το Disarm Her.





Luke Harper vs Jinder Mahal

Τον Luke Harper είδαμε μετά από λίγο καιρό στις οθόνες και στο main event του επεισοδίου μάλιστα ενάντια στον WWE Champion, Jinder Mahal. Ο αγώνας κυλούσε ομαλά με τον πρωταθλητή να έχει κυρίως τον έλεγχο του αγώνα.
Ωστόσο, η μουσική του Baron Corbin ακούστηκε και ο Mr. MITB εμφανίστηκε με το βαλιτσάκι του, απειλώντας ουσιαστικά τον WWE Champion και αποχώρησε. Το γεγονός αυτό πήγε να κοστίσει τον αγώνα στον Mahal αλλά την γλίτωσε με kick out στο έξυπνο roll-up του Harper. Οι Singh Brothers απέσπασαν την προσοχή του Luke Harper και ο Jinder Mahal με το Khallas πήρε την νίκη.
Μετά το τέλος του αγώνα, την εμφάνιση του έκανε ο Randy Orton για να πάρει την εκδίκηση του. Διέλυσε ολοκληρωτικά τον Jinder Mahal στο ringside αλλά και στο barricade με το χαρακτηριστικό του DDT. Οι Singh Brothers γλίτωσαν τον πρωταθλητή, αλλά οι ίδιοι όχι από αυτόν. Ο Viper φιλοδώρησε δύο εμφατικά RKOs στους Singh Brothers και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Jinder Mahal.






Αποτελέσματα SmackDown Live 20/06/2017:

  • Ο Big E νίκησε τον Jimmy Uso.
  • Ο Shinsuke Nakamura επιβλήθηκε ενάντια στον Dolph Ziggler.
  • Ο Kevin Owens παρέμεινε US Champion απέναντι στο Chad Gable.
  • Ο Jinder Mahal επιβλήθηκε ενάντια στον Luke Harper.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη