WWE 205 Live 23/05/2017: Άλλο ένα μάθημα!


Τα πράγματα έγιναν πιο extreme. Οι Brian Kendrick και Akira Tozawa πήγαν την κόντρα τους ένα βήμα παραπάνω. Κι αυτό γιατί είδαμε τους δύο παλαιστές, να συγκρούονται σε Street Fight!

Ariya Daivari vs Rich Swann

Ο αγώνας πήρε "άγριες" διαστάσεις από νωρίς, καθώς ο Daivari έβγαλε τον Swann εκτός ρινγκ. Χτυπώντας τον εκτός γι' αρκετή ώρα, η δράση επέστρεψε εντός ρινγκ. Ο Swann βρήκε "πάτημα", καθώς πέτυχε ένα ισχυρό λάκτισμα. Το λάκτισμα αυτό ήταν η αρχή της κυριαρχίας του Swann στον αγώνα. Μάλιστα, πήρε και την νίκη, ύστερα από εύστοχα εκτελεσμένο Phoenix Splash.


Cedric Alexander vs Johnny Boone

Ο Alexander πέρασε τρεις μήνες εκτός δράσης, λόγο τραυματισμού που είχε στο πόδι. Τώρα ήρθε η ώρα για την επιστροφή του. Από την άλλη, ο Boone θα έκανε το ντεμπούτο του σε ρινγκ του WWE. Ο Αlexander κέρδισε πολύ εύκολα και έστειλε το δικό του μήνυμα στην cruiserweight division.


Akira Tozawa vs Brian Kendrick

Όπως διαβάσατε στο εισαγωγικό κείμενο, το match αυτό είχε το stipulation του street fight. Το θέαμα ήταν ιδιαίτερο, καθώς το στοιχείο της βίας μέσω της χρήσης των όπλων, έδωσε έναν άλλο τόνο στον αγώνα. O Ιάπωνας ήταν πολύ πιο επιθετικός, αλλά ο Kendrick βασίστηκε σε "βρώμικες" τεχνικές. Μεταξύ διαφόρων όπλων, ο Kendrick Πήρε μονωτική ταινία και φίμωσε το στόμα του αντιπάλου του! Η μάχη συνεχίστηκε σε όλες τις πλευρές του ρινγκ, καθώς και εκτός από αυτό. Εν τέλει, την νίκη πήρε ο Tozawa, μετά από Senton που πέτυχε εκτός ρινγκ, έχοντας τον Kendrick πάνω σε τραπέζι.




Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη