NXT 24/05/2017: Νέα αστέρια για το show!


Το επεισόδιο αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "ανανεωτικό". Ο πρωταθλητής Bobby Roode, έθεσε εαυτόν υπό ...ξεκούραση και έτσι το προσκήνιο αλλάζει! Διάφοροι παλαιστές πλην των μεγάλων ονομάτων(Itami, Young, Roode κλπ) είχαν και έχουν την ευκαιρία να "λάμψουν" στο περασμένο show του NXT!

Aleister Black vs Curt Hawkins

Ο Hawkins δε ξέχασε την ήττα του στο WWE Main Event από τον Black και ζήτησε τη ρεβάνς. Κι όμως, η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι, καθώς κατάφερε να ηττηθεί για δεύτερη διαδοχική φορά. Ένα high-flying quebrada έκανε την ζημιά και το τέλος ήρθε με το Black Mass. Ο Black πήρε ολοκληρωτικά τον αέρα του Hawkins!

 

Robert Anthony vs The Velveteen Dream

To κοινό του ΝΧΤ είχε την ευκαιρία να "γνωρίσει" τον πολυαναμενόμενο Velveteen Dream. Το ντεμπούτο του μάλιστα συνοδεύτηκε με νίκη έναντι του Robert Anthony. Ο Dream πήρε τα ηνία του αγώνα από νωρίς και δε δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη με elbow drop. Σύντομος αγώνας, ίσα για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα αυτόν.


Drew McIntyre vs Wesley Blake

Η επιστροφή του McIntyre στα ρινγκ του WWE έχει χαρακτήρα κυριαρχίας. Κι αυτό γιατί ο Σκωτσέζος superstar έχει αρχίσει να "χτίζει" ένα νικηφόρο σερί, εντελώς αθόρυβα. Ο Blake, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να κάνει κάποια ζημιά στον αντίπαλό του. Ο McIntyre υπερτερούσε στη δύναμη και δε χρειάστηκε κάτι άλλο. Μάλιστα, δεν άργησε να φύγει νικητής, χάρη στο Yakuza kick του.



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:




για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη