SmackDown Live 30/05/2017: Ολοταχώς ο Ziggler για το MITB


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε show με επιτυχία. Είδαμε ένα δυνατό tag team match στην αρχή αλλά και τους New Day να κάνουν επιτέλους το ντεμπούτο τους στο SD. Ακόμη, χάος επικράτησε στην Women's Division που λύθηκε με ιστορική ανακοίνωση και όπως συνήθως είδαμε εντυπωσιακό main event για το τέλος. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με το Kevin Owen's Highlight Reel με καλεσμένο το Shinsuke Nakamura ο οποίος εμφανίζεται γνωρίζοντας μεγάλη αποθέωση. Οι οπαδοί άρχισαν να τραγουδάνε το theme song του Ιάπωνα με τον Kevin Owens να εκνευρίζεται αρκετά. Ο New Face of America είπε πως όταν ένας άλλος superstar ισχυρίστηκε ότι ήταν rockstar, έφαγε πολύ ξύλο από αυτόν και φυσικά εννοούσε τον Chris Jericho.
Έτσι απείλησε με αυτόν τον τρόπο τον King of Strong Style ο οποίος όταν πήγε να μιλήσει, διακόπτει από τον Baron Corbin. O KO έξαλλος λέει στον Corbin να φύγει μιας και δεν αξίζει να είναι εκεί επειdή έχασε από τον Sami Zayn, τον οποίο εκείνος νικούσε 15 χρόνια. Τελικά, οι Lone Wolf και New Face of America επιτέθηκαν στον King of Strong Style με τον Sami Zayn να εμφανίζεται από το πουθενά και απωθεί τους heels.



Shinsuke Nakamura & Sami Zayn vs Baron Corbin & Kevin Owens

Ο αγώνας άρχισε με τους Nakamura και Corbin και γενικά είχαμε έναν ωραίο αγώνα για να ανοίξει ιδανικά το επεισόδιο. Είδαμε πολλά pinfalls αλλά και κάποια στιγμή distraction στον διαιτητή από τον Lone Wolf. Ακόμη, είχαμε ένα έντονο αλλά μικρό brawl ανάμεσα σε Baron Corbin και Sami Zayn και μία διαμάχη ανάμεσα στους Corbin και Owens.
Τελικά την νίκη πήρε η ομάδα των babayfaces αφού ο Zayn έστειλε πετώντας τον Lone Wolf έξω από το ρινγκ και ο Nakamura εκτέλεσε το Kinshasa για την νίκη στον Kevin Owens.



Έπειτα ακολούθησε η επιστροφή των New Day καθώς οι Usos έκαναν ένα σύντομο promo λέγοντας ότι είναι ακόμη πρωταθλητές και πως διέλυσαν τους Breezago. Όμως τους διέκοψαν οι New Day με επιδοκιμασίες από το κοινό και μπήκαν στο ρινγκ.
Σε γενικότερες γραμμές, είπαν πως θα φέρουν την αλλαγή στην SmackDown's Tag Team Division και έρχονται για τους τίτλους των Usos.


Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια σε ένα σύντομο promo των Breezango οι οποίοι θέλουν να ανακαλύψουν ποιος κατέστρεψε τα Breezango Fashion Files offices.


Fatal 5-Way elimination match: Chrlotte Flair vs Becky Lynch vs Tamina vs Natalya vs Carmella

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για να αναδειχθεί η No.1 Contender για το SmackDown Women's Championship. Ωστόσο, ο αγώνας δεν άρχισε ποτέ μιας και πριν από αυτόν είχαμε ένα brawl ανάμεσα σε όλες που δημιούργησε χάος.
Μάλιστα είδαμε την Charlotte να κάνει Powerbomb την Natalya στο τραπέζι των σχολιαστών. Την παρέμβαση του τελικά έκανε ο Comissioner του μπλε show, Shane McMahon όρισε ,λόγω της μεγάλης έχθρας που υπάρχει και το πολλών Contenders για τον τίτλο, το πρώτο Money In The Bank Ladder Match στην ιστορία του WWE για το αντίστοιχο event.



Breezango vs The Colons

Έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαμε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Breezango κυριαρχούσαν για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και τελικά πήραν την νίκη αφού ο Breeze ήρθε από το πουθενά και εφάρμοσε το Unprettier στο Primo.



Μετά τον αγώνα ακολουθεί ένα promo που είχε ο Randy Orton. Μίλησε για την οικογένεια, αναφέροντας τα σπουδαία επιτεύγματα του πατέρα του και του παππού του. Έβαλε μέσα στην συζήτηση και την δύναμη της Αμερικής, τονίζοντας γενικότερα πως θα διαλύσει τον Jinder Mahal στο Money In The Bank και θα γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής για 14η φορά.
Τον διέκοψε όμως ο Jinder Mahal μέσω της big screen και είπε πως είναι ένας κλασσικός σιχαμερός Αμερικάνος που μιλάει για το παρελθόν συνεχώς. Ταυτόχρονα γνώριζε την αποθέωση από τους Singh Brothers που ήταν δίπλα του στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο.




Dolph Ziggler vs  Aj Styles

Περνάμε στο main event το οποίο ήταν αποτέλεσμα μίας διαμάχης ανάμεσα στους συμμετέχοντες στα παρασκήνια. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός σε γενικές γραμμές. Είχαμε πολλά pinfalls στον αγώνα αλλά και εντυπωσιακές κινήσεις.
Όλα έμοιαζαν να τελειώνουν νωρίς καθώς ο Aj Styles είχε κλειδώσει τον Show Off στο κέντρο του ρινγκ με το Calf Crusher. Ωστόσο, ο Ziggler κατάφερε να ξεφύγει χτυπώντας στα μάτια τον Phenomenal One με ένα ZigZag να ακολουθεί αλλά ο Styles να κάνει kick out.
Τελικά την νίκη πήρε ο Dolph Ziggler, καθώς ο Aj Styles ετοιμαζόταν για το Phenomenal Forearm αλλά ο Show Off εύκολα τον μπλόκαρε και ακολούθησε εμφατικό superkick για την νίκη.






Αποτελέσματα SmackDown Live 30/05/2017:

  • Οι Shinsuke Nakamura & Sami Zayn νίκησαν τους Baron Corbin & Kevin Owens.
  • Οι Breezango επικράτησαν ενάντια στους Colons.
  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Aj Styles.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη