RAW 29/05/2017: Πάει ως Big Dog ο Reigns στο Extreme Rules!


Πριν λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο show με αρκετά promos ενόψει του Extreme Rules της Κυριακής. Είδαμε ένα καλό triple threat αλλά και την Alexa Bliss να διαλύει ξανά την Bayley. Οι Hardys έδειξαν πανέτοιμοι αλλά το επεισόδιο κορυφώθηκε με το εντυπωσιακό main event. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Miz Tv με ειδικούς καλεσμένους τους Cesaro & Sheamus. Είδαμε τον Miz συνοδευόμενο από την Maryse, να μιλάει για το ταλέντο των καλεσμένων του και πως είναι το μέλλον της ομαδικής κατηγορίας. Ωστόσο, σχετικά γρήγορα εμφανίστηκε ο Dean Ambrose ο οποίος αναρωτήθηκε εάν είναι τρελός ή ηλίθιος.

Τελικά είπε ότι δεν είναι ηλίθιος και οι Hardys εμφανίστηκαν με φοβερές επιδοκιμασίες. Η ομάδα των face κατάφερε και απώθησε τους heels τελικά από το ρινγκ.


Hardy Boyz & Dean Amrbose vs Miz & Cesaro & Sheamus

Ο αγώνας άρχισε με την ομάδα των face να έχει τον έλεγχο και τον Miz να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του ιδιαίτερα. Είδαμε κάποια εκπληκτικά suicide dives από τον Dean Ambrose αλλά και χημεία ανάμεσα σε αυτόν και στους Hardys.
Η νίκη τελικά έπειτα από έναν όμορφο αγώνα ήρθε με ένα Twist of Fate από τον Matt στον Miz και έπειτα tag στον Jeff Hardy, ο οποίος αποτελείωσε τον A-Lister με το Swanton Bomb για την νίκη.



Στην συνέχεια, οι σχολιαστές σχολιάζουν των αγώνα όμως ο Corey Graves βλέπει ένα μήνυμα στο κινητό του και αποχωρεί. Έπειτα τον βλέπουμε με τον Kurt Angle να μιλάνε σε έντονο ύφος στα παρασκήνια, με τον Olympic Gold Medalist να λέει πως κάποιος θέλει να τον σαμποτάρει.Τελικά ο Graves του δείχνει και του μιλάει για μία σημαντική πληροφορία με τον GM του Raw να μοιάζει ιδιαίτερα αγχωμένος.

Zac Evans vs Elias Samson

Πρώτα εμφανίστηκε ο Drifter ο οποίος τραγούδησε λίγο με τον Zac Evans (πρώτη του εμφάνιση) να τον διακόπτει. Έτσι είχαμε σύντομο αγώνα ανάμεσα τους με τον Samson να τον διαλύει γρήγορα χωρίς κάτι ιδιαίτερο.



Finn Balor vs Samoa Joe vs Bray Wyatt

Έναν όμορφο αγώνα είδαμε ανάμεσα στους τρεις παλαιστές. Από την αρχή φαινόταν σαν να είχαμε μία μικρή συμμαχία ανάμεσα στους Samoa Joe και Bray Wyatt. Ωστόσο, οι κανόνες του triple threat δεν επιτρέπουν τέτοια και τους είδαμε γρήγορα σε κόντρα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, είδαμε τον καθένα να κυριαρχεί στον αγώνα.
Τελικά φαινόταν πως ο Finn Balor ήταν έτοιμος για την νίκη μιας και εκτέλεσε το Coup De Grace στον Eater of The Worlds. Όμως ο Samoa Joe που ήταν εκτός, μπήκε έστειλε τον Demon King στο ringpost και έκανα το pin για την νίκη στον Bray Wyatt.




Noam Dar vs Rich Swann

Περνάμε σε cruiserwight δράση με τον Rich Swann να εμφανίζεται συνοδευόμενος από την Sasha Banks και τον Noam Dar από την Alicia Fox. Είδαμε έναν σύντομο αγώνα με τον Dar να έχει αρχικά τον έλεγχο αλλά τελικά την νίκη πήρε ο Swann με ένα Phoenix Splash. Μετά τον αγώνα πανηγύρισε στο ρινγκ με την Boss.


Στα παρασκήνια βλέπουμε τον Enzo Amore να έχει δεχτεί και άλλη επίθεση, με τον Big Cass να είναι έξαλλος με τον Kurt Angle και να κατηγορεί τους Revival. Εκείνοι με την σειρά τους δεν παραδέχτηκαν τίποτα. Έπειτα ο Big Cass απείλησε τον Corey Graves καθώς έμαθε ότι ο σχολιαστής τον κατηγορεί για τις επιθέσεις στον Enzo. Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε.


Kalisto vs Titus O'Neil

Σύντομος αγώνας χωρίς τίποτα ιδιαίτερο. Τελικά την νίκη πήρε ο Titus και έπειτα πανηγύρισε στο ρινγκ με τον συνεργάτη του Apollo Crews που βρισκόταν στο ringside.



Έπειτα ακολούθησε ένα promo από την Alexa Bliss για την παιδική και προσωπική ζωή της Bayley. Είχε έναν πάγκο με διάφορα παιδικά της πράγματα αλλά και υποτειθέμενους μάρτυρες που μιλούσαν για την ζωή της. Τελικά κατάφερε να γελιοποιήσει.

Τελικά, την εμφάνιση της έκανε η Bayley και πήγε να επιτεθεί στην πρωταθλήτρια. Πήγε να αρπάξει το Kendo Stick που βρισκότανε στον πόλο του ringpost αλλά την απώθησε η Bliss. Τελικά, η πρωταθλήτρια έβγαλε ένα kendo stick και επιτέθηκε βάναυσα στην Bayley.


Jack Gallagher & Austin Arie vs Neville & TJP

Συνεχίζουμε με τους cruiserwights οι οποίοι είχαν έναν καλό αγώνα. Είδαμε την κόντρα των Aries και Neville να γίνεται πιο έντονη ενόψει του Extreme Rules.
Τελικά την νίκη πήρε η ομάδα των face με ένα Last Chancery του Austin Aries στον Neville, παίρνοντας το απαραίτητο momentum.


Έπειτα είδαμε ένα σύντομο promo στην big screen, με τον Goldust να λέει πως η Golden Age θα επιστρέψει έπειτα από την απελευθέρωση του από τον R-Truth. Ο R-Truth όμως απάντησε λέγοντας ότι έρχεται για να κλείσει το στόμα του Goldsut.


Seth Rollins vs Roman Reigns

Είδαμε ένα εντυπωσιακό main event, με τους δύο superstar να δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν συνεχώς θέαμα στο κοινό. Είδαμε όμορφες κινήσεις με highlight το Superman Punch του Big Dog στον Architect ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε να του επιτεθεί από το τρίτο σκοινί.

Επίσης, είχαμε και πολλά pinfalls με τον Roman Reigns να δέχεται ως συνήθως αποδοκιμασίες. Ο Seth Rollins πλησίασε στην νίκη με ένα εμφατικό Blockbuster στον Reigns και πήγε να επιχειρήσει την νέα του finisher με το γόνατο αλλά ο Roman τον απέφυγε. Τελικά η νίκη ήρθε για το Roman Reigns με ένα πολύ δυνατό spear, παίρνοντας το πολυπόθητο momentum για την Κυριακή.



Αποτελέσματα RAW 29/05/2017:
  • Οι Dean Ambrose & Hardy Boyz νίκησαν τους Miz & Cesaro & Sheamus.
  • Ο Elias Samson διέλυσε τον Zac Evans.
  • Ο Samoa Joe επιβλήθηκε στους Finn Balor και Bray Wyatt (triple threat match).
  • Ο Rich Swann νίκησε τον Noam Dar.
  • Ο Titus O'Neil επιβλήθηκε στον Kalisto.
  • Οι Neville & TJP έχασαν από τους Austin Aries & Jack Gallagher.
  • Ο Roman Reigns επιβλήθηκε στον Seth Rollins.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη