SmackDown Live 09/05/2017: Ο Jinder Mahal έρχεται αποφασισμένος για τον τίτλο!


Πριν λίγες ώρες είδαμε το εβδομαδιαίο μπλε show της εταιρείας από την Μεγάλη Βρετανία. Χωρίς να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις είδαμε μερικά καλά segements αλλά και ένα απολαυστικό Main Event, με τον Jinder Mahal να βρίσκεται στην κορυφή μετά το τέλος του. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον πρωταθλητή Randy Orton να μιλάει για το τι πρόκειται να κάνει στο Backlash και ότι έχασε στο House of  Horrors match εξαιτίας του Jinder Mahal. Ο Ινδός superstar τον διέκοψε, δείχνοντας του φωτογραφίες με το WWE Championship στα χέρια του, το οποίο είχε κλέψει από τον Viper. Πρόσθεσε επίσης ότι θα πάρει τον τίτλο στο Backlash και θα τον φέρει στον λαό του, στην Ινδία όπου θα του στήσουν άγαλμα για να τον τιμήσουν.
Ωστόσο, ο Kevin Owens έκανε την παρέμβαση του, τονίζοντας ότι κανείς δεν νοιάζεται για τίποτα παρά μόνο για τον New Face of America. Σύντομα είπε πως αφού διαλύσει τον Aj Styles, έρχεται για το WWE Championship. Ο Phenomenal One όμως έκανε την εμφάνιση του και είπε πως το SmackDown Live είναι το show που αυτός έχτισε.
Οι superstars δεν ήρθαν σε συμπλοκή και ο Baron Corbin βρήκε την ευκαιρία να πει δυο λόγια, την οποία έχασε καθώς ο Sami Zayn του επιτέθηκε αμέσως στην ράμπα. Είχαμε ένα σύντομο brawl, με τους Randy Orton, Aj Styles και Sami Zayn να στέκονται τελικά όρθιοι στο ρινγκ.




Becky Lynch vs Natalya

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα των Tamina, Carmella και Ellsworth στο ringside της Natalya και των Naomi και Charlotte στο ringside της Becky Lynch. Είδαμε έναν σχετικά σύντομο αγώνα με πολλές παρεμβάσεις. Η Tamina προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή της Ιρλανδής, όμως η Naomi πήγε να της επιτεθεί αλλά την συγκράτησε η Charlotte. Τελικά, η Natalya πήρε την νίκη εκμεταλλευόμενη όλο αυτός το χάος.



Μεταφερόμαστε στα παρασκήνια όπου η Naomi και η Charlotte μαλώνουν για το τελευταίο περιστατικό, με την Becky Lynch τελικά να λύνει την παρεξήγηση και να τις κρατάει ενωμένες.
Ακόμη, είδαμε ένα σύντομο promo από τους Breezango, οι οποίοι στον ρόλο τον αστυνομικών πάλι μιλούσαν για τους Usos.



Luke Harper vs Eric Rowan

Έναν καλό αγώνα είδαμε ανάμεσα στους πρώην αδερφούς. Ο έλεγχος του αγώνα άλλαζε για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Τελικά, ο Eric Rowan πήρε την νίκη με ένα running powerslam, αφού πρώτα είχε πιέσει τα μάτια του Luke χωρίς ο διαιτητής να τον βλέπει, καθώς του έπαιρνε την μάσκα από τα χέρια.



Επιστρέφουμε με τον Dolph Ziggler να βρίσκεται στο ρινγκ και να μιλάει για το πόσο έχει αδικηθεί. Βρίσκεται εδώ 8 χρόνια και οι οπαδοί υποστηρίζουν τον Nakamura που δεν έχει καν αγωνιστεί ακόμα στο μπλε brand. Με λίγα λόγια, κάλεσε έξω τον Ιάπωνα superstar.
Ο Shinsuke Nakamura ανταποκρίθηκε, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού. Μόλις μπήκε στο ρινγκ, είπε στον Show Off να ησυχάσει και αν θέλει μπορεί να του δείξει εδώ και τώρα ποιος είναι. Ο Ziggler ενώ φάνηκε να αποδέχεται την πρόσκληση του τελικά έκανε πίσω αλλά του επιτέθηκε ύπουλα. Ο King of Strong Styles τον απώθησε έξω από το ρινγκ, αποκρούοντας την επίθεση του, με το κοινό να τον αποθεώνει και πάλι.




The Ascension vs Breezango

Δεν είδαμε τίποτα ιδιαίτερο στον συγκεκριμένο αγώνα, με τις δύο ομάδες να μην προσφέρουν θέαμα. Τελικά, για την ιστορία, την νίκη πήραν οι Breezango με ένα Last Dance του Fandago στον Viktor.
Μετά τον αγώνα στην σκηνή εμφανίστηκαν οι Usos, οι οποίοι είπαν πως οι Breezango θα πρέπει να μετράνε αντίστροφα για ότι θα τους συμβεί στο Backlash και αποχώρησαν χωρίς να πιαστούν στα χέρια οι δύο ομάδες.




Έπειτα είδαμε ξανά στην big screen του σταδίου, τον Rusev να προειδοποιεί πως αν δεν λάβει απάντηση σε μία εβδομάδα για το αίτημα του, θα αποχωρήσει.Θυμίζουμε ότι πριν δύο εβδομάδες είχε ζητήσει αγώνα για το WWE Championship στο Money In The Bank.



Randy Orton & Aj Styles & Sami Zayn vs Jinder Mahal & Baron Corbin & Kevin Owens

Είδαμε ένα εκπληκτικό main event ανάμεσα στις δύο ομάδες,οι οποίες πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα. Αρχικά, ο Aj Styles πήρε την κατάσταση στα χέρια και κατάφερε να ξαπλώσει τον Lone Wolf γρήγορα. Ακόμη είδαμε πολλά pinfalls αλλά και έναν εμφατικό suicide dive από τον Sami Zayn σε ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα που βρισκόταν στο ringside.
Μετά που βρέθηκαν οι Randy Orton και Jinder Mahal επικράτησε ένα χάος καθώς όλοι οι superstars έκαναν παρεμβάσεις στο ρινγκ. Ο Viper βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα, εκτελώντας δύο powerslam σε Mahal και Corbin και ένα DDT από τον δεύτερο σκοινί στον New Face of America.
Ωστόσο, από το πουθενά ο Jinder Mahal βρήκε την ευκαιρία και πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα Cobra Clutch στον παγκόσμιο πρωταθλητή. Έτσι, ο Ινδός superstar έδωσε στον Randy orton ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια και για το Backlash.






Αποτελέσματα SmackDown Live 09/05/2017:

  • Η Natalya νίκησε την Becky Lynch.
  • Ο Eric Rowan επιβλήθηκε στον Luke Harper.
  • Οι Breezango επικράτησαν ενάντια στους Ascension.
  • Οι Jinder Mahal & Baron Corbin & Kevin Owens νίκησαν τους Aj Styles & Randy Orton & Sami Zayn.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη