NXT 10/05/2017: Ο νέος no1 contender!


Ο Bobby Roode ανακάλυψε τον διεκδικητή του τίτλου του. Οι Hideo Itami και Roderick Strong έδωσαν μεγάλη μάχη για να αναδειχθεί ο challenger του NXT Championship. Ακόμη, ο Aleister Black έκανε την επιστροφή του, ενώ είδαμε και τους #DIY να ετοιμάζονται για τους Authors Of Pain.

Αleister Black vs Cezar Bononi 

Ο Black είχε ένα αρκετά εύκολο έργο. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Cezar Bononi, ο οποίος είναι μέλος του WWE Performance Center. Δύο knees και ένα Black Mass ήταν αρκετά για την νίκη.


#DIY vs Tino Sabbatelli & Riddick Moss

Οι #DIY είναι καθ' οδόν για τη διεκδίκηση του ΝΧΤ Tag Team Championship. Αναμένεται ν' αντιμετωπίσουν τους AoP στο επερχόμενο TakeOver για τους τίτλους. Τώρα όμως, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους Sabbatelli & Moss σε έναν tag team αγώνα. Και δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, καθώς πήραν την νίκη με Meeting in the Middle. Μετά τον αγώνα, ο GM του ΝΧΤ, William Regal, ανακοίνωσε πως ο αγώνας μεταξύ των ΑοP και #DIY θα έχει το stipulation του ladder match,


Roderick Strong vs Hideo Itami

To main event ήταν αγώνας επιπέδου PPV, Oι Strong και Itami τα έδωσαν όλα για την ανάδειξη του διεκδικητή του NXT Championship. Ο αγώνας "άγγιξε" τα 20 λεπτά σε διάρκεια. Ήταν απόλυτα ισορροπημένος, καθώς και το κοινό "μοιράστηκε" και με τους δύο. Η δράση ήταν καταιγιστική καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καθώς ο αγώνας πλησίαζε προς το τέλος του, ο Strong είχε το πάνω χέρι, ο Itami έβγαλε ένα dropkick από το πουθενά καθώς και αποτελείωσε τον Strong με GTS. Κι όμως, η άσχημη βραδιά για τον Strong δεν τελείωσε εκεί. Μετά τον αγώνα, η SAnitY του επιτέθηκε, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα για το τι τον περιμένει.



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη