RAW 08/05/2017: Ο Miz στέκεται στο ύψος του!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο κόκκινο show με άρωμα Μεγάλης Βρετανίας. Είδαμε μονομαχίες αλλά και πολλά brawls. Στο τέλος, ο Miz ήταν αυτός που στάθηκε στο ύψος του και έδειξε καθαρά τις προθέσεις του για την συνέχεια. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Dean Ambrose να εμφανίζεται και να καλωσορίζει το κοινό, με τον Miz να τον ακολουθεί. Ο Lunatic Fringe ανακοίνωσε πως ο Kurt Angle θα είναι απών από το αποψινό Raw και ο ίδιος ορίστηκε ως προσωρινός General Manager του show από τον Olympic Golden Medalist. Ο A-Lister όμως τόνισε πως εκείνος θα πάρει την θέση του Kurt Angle για απόψε σύμφωνα με την Stephanie McMahon.
Τους διέκοψε, ο Braun Strowman ο οποίος έκανε την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του στο Payback, φορώντας βοηθητικό στήριγμα στο αριστερό του χέρι. Με λίγα λόγια ο Monster Among Men τόνισε πως θέλει ακόμα να διαλύσει και άλλο τον Roman Reigns με τον Brock Lesnar να είναι στην λίστα του. Ο Kalisto εμφανίζεται με την σειρά του, απαιτώντας αγώνα με τον Braun Strowman έπειτα το Dumpster match.
Το πρώην μέλος της Wyatt Familly λέει πως μπορεί να νικήσει τον luchador και με το ένα χέρι. Το match ορίζεται άμεσα ανάμεσα τους από τον Lunatic Fringe. Ο Dean Ambrose δεν τελείωσε εκεί στα καθήκοντα του ως GM, αλλά ορίσε το Finn Balor vs Miz για την συνέχεια.





Finn Balor vs Miz

Όμορφος αγώνας έγινε ανάμεσα στους δύο με πολλές ανατροπές. Ο Finn Balor κατείχε τον έλεγχο από την αρχή. Ωστόσο, κατά την διάρκεια του αγώνα ο Demon King χτύπησε άθελα του την Maryse ου βρισκόταν στο ringside. Ο Miz ζήτησε από τον διαιτητή να λήξει με DQ ο αγώνας υπέρ του. Ο Lunatic Fringe έκανε την εμφάνιση του και ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα ξαναρχίσει. Η νίκη δεν άργησε να έρθει για τον Finn Balor, ο οποίος με ένα Coup de Grace πήρε την νίκη.





Στα παρασκήνια βλέπουμε την Alexa Bliss με την νέα της σύμμαχο Nia Jax, με την Nia όμως ακόμα να θέλει αγώνα για το Raw Women's Championship. Η πρωταθλήτρια της απάντησε πως θα το συζητήσει με τον Kurt Angle.
Ακόμη, βλέπουμε τον Miz να έχει έντονες διαφωνίες με τον Dean Ambrose για τον αγώνα του με τον Finn Balor. Ο Intercontinental champion του λέει πως μπορεί να φύγει μιας και δεν βρίσκεται στα πλάνα για το υπόλοιπο του αποψινού επεισοδίου. Ωστόσο, ο A-Lister όχι μόνο δεν φεύγει αλλά ορίζει και το Bray Wyatt vs Dean Ambrose.


Alexa Bliss vs Mickie James

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα των Nia Jax που βρισκόταν στο ringside της Alexa Bliss και Bayley που βρισκόταν στο αντίστοιχο της Mickie James. Ο αγώνας δεν περιλάμβανε το Raw Women's Championship. Δεν είδαμε και τίποτα ιδιαίτερο, με το τελείωμα να είναι προβλέψιμο. Πιο συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια πήρε την νίκη έπειτα από παρέμβαση της Nia Jax. Μετά το τέλος του αγώνα η Bayley επιτέθηκε στην Alexa Bliss και η Nia Jax στην ηττημένη του αγώνα.



Μεταφερόμαστε πάλι στα παρασκήνια όπου βλέπουμε τον Samoa Joe να έχει ένα brawl με τον Seth Rollins. Οι δύο superstars αφού προσπάθησαν να διαλύσουν ο ένας τον άλλον, χωρίστηκαν τελικά από τους υπεύθυνους ασφάλειας.


Braun Strowman vs Kalisto

Ο Monster Among Men πριν τον αγώνα ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί καθώς είναι τραυματισμένος και αποκάλεσε τον Roman Reigns δειλό. Ωστόσο, ο αγώνας άρχισε. Δεν κράτησε σχεδόν καθόλου και ο Roman Reigns έκανε την εμφάνιση του. Ακολουθούν πολλαπλά Superman Punches αλλά και grapples του Big Dog στο χέρι του Braun στο ringpost. Έπειτα, ο Big Dog διαλύει με την καρέκλα τον Monster Among Men, ο οποίος τρέχει και ξεφεύγει τελικά μέσα από τις κερκίδες.





Tag Team Turmoil match for No.1 Contenders for Raw Tag Team Championships
Cesaro & Sheamus vs Enzo Amore & Big Cass vs Luke Gallows & Karl Anderson vs Heath Slater & Rhyno vs Goldust & R-Truth

Ο αγώνας αρχίζει με τους Cesaro & Sheamus να αντιμετωπίζουν του Enzo Amore & Big Cass. Η διαμάχη τους δεν κράτησε και πολύ, μιας και ο Enzo έκανε tap out έπειτα από ένα βασανιστικό sharpshooter του Cesaro. Έπειτα ακολουθούν οι Rhyno & Heath Slater, με τους Cesaro και Sheamus να κυριαρχούν απόλυτα στο ρινγκ. Brogue Kick από τον Sheamus στον Slater και νίκη για να περάσουν οι επόμενοι.
Οι Gallows & Anderson εμφανίζονται αποφασισμένοι για την νίκη. Ωστόσο, την νίκη πήραν πάλι σύντομα οι Cesaro & Sheamus με pinfall του Sheamus στον Luke Gallows. Οι Golden Truth είναι η τελευταία ομάδα και τα τελευταία θύματα των φορμαρισμένων Cesaro & Shemus με pinfall. Οι ομάδα των heels γίνεται No.1 Contender για τα Raw Tag Team Championships, με τους Hardy Boyz να εμφανίζονται και να έχουν ένα έντονο staredown μαζί τους.






Samoa Joe vs Seth Rollins

Ο μοναδικός σκοπός του Samoa Joe ήταν να διαλύσει τον Rollins και όχι να νικήσει τον αγώνα και αυτό έκανε. Στόχευσε από την αρχή το γόνατο του και αφού αφαίρεσε το turnbuckle και έριξε πάνω τον Rollins έχασε με DQ εναντίον του. Ωστόσο, τίποτα δεν τελείωσε εκεί με τον Samoa Joe να εκτελεί το Coquina Clutch, αφήνοντας εκτός τον Architect και τονίζοντας του ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.




TJP (TJ Perkins) vs Jack Gallagher

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του Neville με τον TJP να παίρνει τελικά σχετικά εύκολα την νίκη. Μετά επιτέθηκε ξανά στον Βρετανό Gentleman αλλά ο Austin Aries εμφανίστηκε και τον γλίτωσε από τα χειρότερα.



Sasha Banks vs Alicia Fox

Είδαμε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα στις δύο women superstar. Η Sasha Banks τελικά πήρε την νίκη με pinfall. Ωστόσο, για την ιστορία οι ώμοι της Alicia Fox δεν ήταν κάτω στο ρινγκ, κάτι που δεν πρόσεξε ο διαιτητής και έδωσε την νίκη στην Legit Boss.




Bray Wyatt vs Dean Amrbose

Ο αγώνας ξεκίνησε, με τους Miz & Maryse να βρίσκονται στα τραπέζια των σχολιαστών και να μιλούν υποτιμητικά για Lunatic Fringe. Είδαμε έναν απολαυστικό αγώνα, με πολλά pinfalls αλλά και distarctions από τον μάστερ του είδους, Miz.
Ο αγώνας κύλαγε ομαλά, με τον έλεγχο του αγώνα να εναλλάσσεται συνεχώς ανάμεσα στους δύο supersras. Ωστόσο, ο Miz και η Maryse πλησίασαν το ρινγκ, αποσπώντας την προσοχή του Dean αρκετές φορές. Ο Lunatic Fringe απάντησε με ένα diva από το ρινγκ στον Miz που βρισκόταν με το Intercontinental Championship Belt στα χέρια του στο ringside. Ο A-Lister αντέδρασε με έναν χτύπημα με τον τίτλο στην πλάτη του Dean, χωρίς να τον δει ο διαιτητής.
Ο Eater of The Worlds έκανε κατευθείαν το pinfall, χωρίς να πάρει την νίκη. Έπειτα, ακολούθησε ένα εμφατικό Sister Abigail για να πάρει την νίκη ο Bray Wyatt. Αφού αποχώρησε, ο Miz επιτέθηκε βάναυσα στο πεσμένο πρωταθλητή. Έτσι έδωσε σε όλους να καταλάβουν πως έρχεται για το Intercontinental Championship.





Αποτελέσματα RAW 08/05/2017:

  • Ο Finn Balor νίκησε τον Miz έπειτα από restart του αγώνα.
  • Η Alexa Bliss επιβλήθηκε στην Mickie James.
  • Ο αγώνας ανάμεσα σε Braun Strowman και Kalisto έληξε με no-contest έπειτα από παρέμβαση του Roman Reigns.
  • Οι Cesaro & Sheamus απέκλεισαν όλες τις ομάδες και έγιναν No.1 Contenders για τα Raw Tag Team Championships.
  • Ο TJP νίκησε τον Jack Gallagher.
  • Ο Seth Rollins νίκησε με DQ τον Samoa Joe.
  • Η Sasha Banks επιβλήθηκε στην Alicia Fox.
  • Ο Bray Wyatt νίκησε τον Dean Amrbose.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος









Νεότερη Παλαιότερη