Σωστός αντίπαλος για Undertaker ο Roman Reigns


Στο χθεσινό επεισόδιο του RAW είδαμε την παρουσία του Undertaker στο κλείσιμο της βραδιάς όπου απομάκρυνε τον Braun Strowman από το ρινγκ, έπειτα τον διέκοψε ο Roman Reigns και του τόνισε "This is my yard, now!". Έτσι ο Phenom θύμωσε και τον πέρασε μέσα από ένα δυνατό Chokeslam.

Η αλήθεια είναι ο,τι ο αγώνας ανάμεσα στους Undertaker - Roman Reigns δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ίσως είναι λιγάκι νωρίς και η ανακοίνωση γίνει την επόμενη εβδομάδα. Αλλά για εμάς θεωρείται δεδομένη η αναμέτρησή τους. Ωστόσο, αποφάσισα να γράψω σε ένα μικρό άρθρο την άποψή μου για την παραπάνω επιλογή. Για εμένα ήταν σωστή επιλογή από τα στελέχη του WWE για 2 λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι πως ο Roman Reigns μπορεί να "κουβαλήσει" καλύτερα από κάθε άλλον τον Undertaker στις πλάτες του αυτή την στιγμή, αντιμετοπίζωντας τον με ασφάλεια.

Παράδειγμα:

The Undertaker: 140 κιλά - 2.08 ύψος - 51 ετών, Chokeslam, Tombstone Piledriver.
   Roman Reigns: 120 κιλά - 1.91 ύψος - 31 ετών - Superman Punch, Spear.

Πάνω-κάτω, και οι δύο παλαιστές είναι στα ίδια "κυβικά". Θέλω να πω, πως ο "Big Dog" δεν είναι παλαιστής με επικίνδυνο moveset (σαν τον Brock Lesnar για παράδειγμα) ώσπου να τραυματίσει και να φτάσει τον 51χρονο θρύλο σε ακραίο σημείο κατά την διάρκεια του αγώνα. Φανταστείτε δηλαδή να αντιμετώπιζε ένα εκ των Braun Strowman, Kevin Owens, ή Samoa Joe.

Ο δεύτερος λόγος είναι αποκλειστικά για τον Roman Reigns. Η αλήθεια είναι πως είτε μας αρέσει, είτε όχι, όλοι θα ήθελαν να βρεθούν στο ίδιο ρινγκ με τον Undertaker για να αποκτήσουν απλά αυτή την εμπειρία. Στηρίζομαι στο γεγονός πως ο "Phenom" θα βοηθήσει μέσα από αυτό το storyline τον "Powerhouse".



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη