Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Luke Harper στην κόντρα ανάμεσα σε Randy Orton και Bray Wyatt


   Παρά το γεγονός ότι έφτασε μια ανάσα από το να συμμετάσχει στο main event της WrestleMania και να αγωνιστεί για το WWE Championship, ο Luke Harper δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον AJ Styles στο περασμένο SmackDown Live! και έτσι είδε την ευκαιρία να χάνεται μέσα απ' τα χέρια του. Μολαταύτα, αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως ο ρόλος του στη WrestleMania δε θα είναι σημαντικός.


   Στο φινάλε του SmackDown Live! αυτής της εβδομάδας είδαμε τον Randy Orton να κάνει το πολυαναμενόμενο face turn του έναντι του Bray Wyatt και να βάζει φωτιά στον τάφο της Sister Abigail αναζωπυρώνοντας τη μεταξύ τους κόντρα εν όψει της WrestleMania 33. Ο Viper έκανε γνωστό πως θα αντιμετωπίσει τελικά τον Eater of Worlds για το WWE title στη Grandest Stage of Them All. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ που ασχολούνται με το χώρο, οι ιθύνοντες της εταιρείας σχεδίαζαν από την αρχή μέχρι και τώρα ο αγώνας για το WWE Championship στο μεγαλύτερο PPV του WWE να είναι ένα Singles Match ανάμεσα σε Orton και Wyatt. Τα σχέδια αυτά δεν άλλαξαν ποτέ. Ένα μεγάλο κομμάτι του WWE Universe ωστόσο πίστευε δικαιολογημένα πως ο Luke Harper θα έπαιρνε την ευκαιρία "να χωθεί" στο συγκεκριμένο μεγάλο αγώνα. Ο λόγος για τον οποίο ωστόσο οι ιθύνοντες δεν επέλεξαν αυτή την προοπτική ήταν διότι θεώρησαν ότι είναι νωρίς ακόμη για τον Backwoods Brawler ώστε να πρωταγωνιστήσει σε ένα τόσο μεγάλο σόου όπως η WrestleMania. Αν το συγκεκριμένο story διαδραματιζόταν σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, ο Harper θα κέρδιζε τον AJ Styles και θα πήγαινε για τον τίτλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για the new wyatt family 2017

   Παρά όμως την αποτυχημένη του προσπάθεια να μπει στο κυνήγι του WWE Title, o Luke Harper εξακολουθεί να αποτελεί ένα κομβικό σημείο της κόντρα ανάμεσα σε Randy Orton και Bray Wyatt. Σύμφωνα λοιπόν με φήμες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, οι ιθύνοντες σχεδιάζουν να επανεντάξουν τον Backwoods Brawler στο πλευρό του νυν WWE Champion και να βρίσκεται στο ringside κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Viper στη WrestleMania. Αν αναλογιστεί πάντως κανείς την τροπή που έχει πάρει το όλο σενάριο (με το κάψιμο του σπιτιού των Wyatts από τον Randy) κάτι τέτοιο καθίσταται αρκετά εφικτό. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως και ο Erick Rowan, ο οποίος είναι πλέον πλήρως υγιής, θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του και θα παρέχει κι αυτός κάποια βοήθεια στον Eater of Worlds. Μια άλλη φήμη όμως, αναφέρει πως δεν επρόκειτο τίποτε απ' όλα αυτά να συμβεί και πως ο Luke Harper θα συμμετάσχει στο Andre The Giant Memorial Battle Royal, το οποίο και πιθανολογείται πως θα κερδίσει. Μένει να δούμε ποιο από τα δυο σχέδια των ιθυνόντων, πάνω στο θέμα του Luke Harper, θα επικρατήσει.


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη