Πείτε μου κι εμένα! Ο Kevin Owens τι σας έφταιξε; | Fastlane 2017 Review


Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του στο Ringside House για το Fastlane 2017. Μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ του Pay-Per-View κάνοντας κλικ εδώ. Ας ξεκινήσουμε.


Δεν θα το σχολιάσω καν το Kickoff, διότι δεν κάθισα να το δω live το PPV. Ωστόσο προχωράμε με την έναρξη του επεισοδίου όπου έγινε από τον Sami Zayn. Νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που περίμενε την νίκη του Samoa Joe, αναμενόμενο ήταν, εντολές του Triple H εκτελεί και πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο, εγκρίνω. Αλλά δεν μπορείς να μου βάζεις συνέχεια τον Sami Zayn για... σάκο του μποξ, όπως αναφέρει και ο Χρήστος στην Εκκλησία του Δήμου. Έχω την ιδέα ότι ο Samoa Joe είναι επικίνδυνος παλαιστής, ή τουλάχιστον καλό είναι να αλλάξει αρκετές κινήσεις από το moveset του, καθώς το πρόγραμμα στο WWE είναι βαρύ και δεν κάνει καλό στους παλαιστές που έρχονται αντιμέτωποι μαζί του.


Θεωρώ αρκετά έξυπνο το booking στο RAW Tag Team Championship Match. Πιστεύω ότι έληξε ο αγώνας με έναν τρόπο που δεν θα επηρεαστεί καμία ομάδα κοντά στη σεζόν της WrestleMania. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως έχουν ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές οι Enzo & Cass ζητώντας ένα απλό rematch στην επερχόμενη WrestleMania. Καλός αγώνας με σωστό booking.

Νομίζω σωστά εξελίχθηκαν τα πράγματα και στο Sasha Banks - Nia Jax. Δεν χρειαζόταν τόσο την νίκη η Nia καθώς είναι προγραμματισμένο το heel turn της Banks, και πιθανών θα γίνει απόψε (σόρρυ για το σπόιλερ σε περίπτωση που ισχύει). Κάτι άλλο που πρέπει να σημειώσω, είναι πως πρέπει να χάσει μερικά κιλά η Jax ώστε να μπορεί να αγωνίζεται πιο ελεύθερα στο ρινγκ, χάνει συχνά τα πατήματά της και αυτό την κρατά πίσω.

Στις αναμετρήσεις που προέκυψαν τελευταία στιγμή (Cesaro vs. Jinder Mahal - Big Show vs. Rusev) δεν έχω σχηματίσει κάποια άποψη καθώς ήταν απλά αναμετρήσεις για να "φάνε" χρόνο από το main event της βραδιάς, το είχα υποψιαστεί πριν προλάβω να φτάσω στο main event ότι κάτι δεν πάει καλά. Με λίγα λόγια... Σπουδαίος ο Big Show, θεαματικός ο Cesaro, πήρε την κάτω βόλτα ο Rusev.


Όσο για την μάχη της Cruisweight Division, τα πράγματα εξελίχθηκαν επίσης όμορφα, δεν έδινα πιθανότητες νίκης στον Jack αν και είναι ο αγαπημένος μου στην κατηγορία αυτή τη στιγμή. Ο Neville έχει γεννήσει έναν νέο χαρακτήρα, και όπως είχα αναφέρει κάποτε εδώ, πέτυχε σαν χαρακτήρας. Ίσως πάρει τον τίτλο ο Gallagher στην WrestleMania.

Καλά τι να πω για τον Strowman, το παλικάρι έχει εξελιχθεί για τα καλά. Εντυπωσιάστηκα από την βουτιά που έκανε από το τρίτο σχοινί, κάποτε τα έκανε και ο Big Show αυτά. Οι περισσότεροι από εσάς, ξέρετε πως είμαι κάθετα αρνητικός της άποψης «θάφτηκε», ωστόσο το ίδιο θα πω και τώρα. Μπορώ να ομολογήσω ότι έκανε καλό στον Braun αυτό το ματς με τον Reigns, ο Roman τον έκανε να φανεί ακόμη ισχυρότερος. Ωστόσο, περίμενα παρέμβαση του Undertaker μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και... ψιλοξενέρωσα.


Δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο για την RAW Women's Division. Απογοήτευση; Ναι! Απογοήτευση. Δεν μου άρεσε ο αγώνας όπως επίσης δεν μου άρεσε και το booking, ο αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει με DQ όταν η Banks χτυπάει την Charlotte μπροστά στα μάτια του διαιτητή (και όχι δεν δικαιολογώ την Charlotte, μιλάω εντελώς αντικειμενικά). Μου μυρίζει heel turn από Sasha απόψε και αγώνα κόντρα στην Bayley στην WrestleMania 33.

MAIN EVENT TIME!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή για το main event και περιμένεις με ανυπομονησία να δεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Καλά φάνηκε από το πρώτο 5λεπτο ότι θα κερδίσει ο Goldberg μόνο και μόνο από τα mindgames του Kevin Owens που έμπαινε και έβγαινε στο ρινγκ, εκείνη την στιγμή λέω "Απλά, θα μπει στο ρινγκ θα φάει το Spear και θα χάσει". Και ξαφνικά ακούστηκε η μουσική του Jericho, ακόμη ευκολότερο το έργο για Goldberg και κάπως έτσι όλα τελείωσαν.

Μέσα σε όλα ήταν το μεγαλύτερο παράπονο που είχα, μα για ποιον λόγο να δώσεις το Universal Title ανάμεσα σε 2 part-timers; Είναι αυτοκτονία ακόμα και για τον ίδιο σου τον τίτλο. Το ρημάδι το ενδιαφέρον θα χαθεί ρε φίλε. Έχεις παράπονο από την θητεία του Kevin Owens ως πρωταθλητής; Είναι κρίμα! Είναι κρίμα για τον "Prizefighter" να χάσει τον τίτλο 28 μέρες πριν την WrestleMania.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δεν ήταν ολόκληρο το Pay-Per-View μάπα. Με εξαίρεση το κακό τελείωμα στο Strowman - Reigns καθώς και την αυτοκτονία στο Owens - Goldberg, ήταν ένα μέτριο Fastlane. Είχε τα προβληματάκια του σε θέμα booking και αυτός ήταν ο λόγος που δεν θα πάρει τόσο υψηλή βαθμολογία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Στο Fastlane 2017 θα βάλω 5/10.


Αυτά από εμένα!



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη