Bellator 174 : Βίοι αντίθετοι!


Το Bellator 174 άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του για όσα διαδραματίστηκαν στο main event. Οι Marloes Coenen και Julia Budd τέθηκαν αντιμέτωπες για το featherweight championship, αλλά τόσο το αποτέλεσμα όσο και η ανακοίνωση της Coenen για απόσυρση έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία! Διαβάστε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο PPV:

Julia Budd vs. Marloes Coenen

Η Budd μπήκε φουριόζα εξ αρχής. Έφερε πολλές φορές την αντίπαλό της στα όριά της, ρίχνοντάς την κάτω και χτυπόντας την όλο και περισσότερο. Η Ολλανδή ήταν κάτι παραπάνω από φανερό πως δε θα άντεχε, όπως και έγινε, όταν στον τέταρτο γύρο ο διαιτητής έδωσε το ΤΚΟ υπέρ της Budd. Η νέα(πανάξια) πρωταθλήτρια γιόρταζε την κατάκτιση του τίτλου της, όταν την ώρα των δηλώσεων, η Coenen δήλωσε πως θα αποσύρεται, καθώς αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας της! Αν και έφυγε ηττημένη, κρέμασε τα γάντια της με "ψηλά το κεφάλι"!


Fernando Gonzalez vs. Brandon Girtz

Ο Gonzalez, o οποίος προέρχεται από ήττα απέναντι στον Michael Page, ήθελε να μην επαναλάβει τα ίδια και με τον Girtz. Και τα κατάφερε! Ο Girtz, αν και πέρασε πολλά takedowns, έχασε τον αγώνα στον τρίτο γύρο, σε μια πολύ καλή επίθεση του Gonzalez. Η "ζημιά" ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και ο αγώνας κύλισε υπέρ του Gοnzalez μέχρι το τέλος του.


Justin Wren vs. Roman Pizzolato

Ο Justin Wren έκανε το comeback στα ΜΜΑ με αυτόν τον αγώνα(Ο ίδιος είχε να αγωνιστεί πέντε χρόνια στα ΜΜΑ). Ένα comeback που μάλιστα είχε την ιδανική εξέλιξη για τον ίδιο, καθώς έφυγε νικητής από τη μονομαχία του με τον PIzzolato. Η νίκη ήρθε με submission, ενώ προηγουμένως ο Wren ξάπλωσε τον Pizzolato με suplex και του πέρασε αρκετές γροθιές.


Rafael Lovato Jr vs. Charles Hackmann

Ο τριαντατριάχρονος Lovato κέρδισε σε χρόνο-ρεκόρ τον Hackmann. Ο Βραζιλιάνος χτύπησε αρχικά ένα head kick και μετά μια σειρά από knees στο πρόσωπο. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και έδωσε το ΤΚΟ υπέρ του Βραζιλιάνου.


Τα αποτελέσματα του Bellator 174:

Fight Card:
  • H Julia Budd κέρδισε την Marloes Coenen με ΤΚΟ στα 2:42 του τέταρτου γύρου
  • Ο Fernando Gonzalez κέρδισε τον Brandon Girtz με ομόφωνη απόφαση(29-28,, 29-27, 30-26) 
  • Ο Justin Wren κέρδισε τον Roman Pizzolato με submission στα 2:35 του πρώτου γύρου
  • Ο Rafael Lovato Jr κέρδισε τον Charles Hackmann με ΤΚΟ στα 13 δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου

Preliminary Card:
  • Ο Emmanuel Rivera κέρδισε τον Treston Thomison με ομόφωνη απόφαση(30-26, 30-27, 30-27)
  • Ο Cody Pfister κέρδισε τον Jonathan Gary με submission στα 4:04 του πρώτου γύρου
  • Η Emily Ducote κέρδισε την Katy Collins με submission στα 4:53 του πρώτου γύρου
  • Η Gabrielle Holloway κέρδισε την Alexis Dufresne με ΤΚΟ στα 2:53 του δεύτερου γύρου
  • Ο Justin Patterson κέρδισε τον Jason Witt με ΤΚΟ στα 0:13 του τρίτου γύρου

για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας



Νεότερη Παλαιότερη