Αποτελέσματα των NXT Tapings για το μήνα Μάρτιο (SPOILERS)


   Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούν τα αποτελέσματα των γυρισμάτων για τα επεισόδια του NXT που θα προβληθούν στο WWE Network τον Μάρτιο. Η πραγματοποίηση μιας μεγάλης επιστροφής "έκλεψε" την παράσταση. 


08/03/2017
  •    Η SAnitY κάνει ένα promo από τη γιγαντοοθόνη, στο οποίο μιλάει για την επιλογή του Tye Dillinger να μην ενταχθεί στη φατρία τους και για το ότι έφερε τους φίλους του, Roderick Strong και No Way Jose να τον βοηθήσουν στην μεταξύ τους κόντρα. Ο Erick Young αναφέρει πως πρέπει ο Dillinger να τον αντιμετωπίσει μόνος και η Nikki Cross τον συμπληρώνει λέγοντας πως αν δε γίνει αυτό, θα καταστρέψουν τα πάντα.
  • Ο Elias Samson κάνει την εμφάνιση του για να πει ένα τραγούδι. Τον διακόπτει ο Kassius Ohno, που λίγες μέρες πριν είχε πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή του στο NXT, και καταφέρνει να τον εκνευρίσει. Ο Drifter περνάει στην αντεπίθεση και χλευάζει την πρώτη αποτυχημένη πορεία του Ohno στο NXT. Ο Ohno γελάει και τον προκαλεί σε αγώνα "Loser Leaves NXT". Ο Samson δέχεται την πρόκληση.
  • Ο προγραμματισμένος αγώνας ανάμεσα στους Tye Dillinger και Eric Young δεν συνέβη ποτέ, καθώς ο αρχηγός της SAnitY έστειλε τη φατρία στα backstage πριν την έναρξη του. Αυτοί γύρισαν με τον Roderick Strong (του είχαν επιτεθεί νωρίτερα). Οι Tye Dillinger και No Way Jose εμφανίστηκαν ώστε να τσεκάρουν αν είναι καλά ο σύμμαχος τους και δέχθηκαν κι αυτοί με τη σειρά τους τα "πυρά" της SAnitY.
  • Ο Andrade "Cien" Almas νίκησε τον HoHo Lun σε έναν stiff και γρήγορο αγώνα. Η νίκη προήλθε από hammerlock DDT.
  • O Kassius Ohno κέρδισε τον Elias Samson με ένα Roaring Elbow. Μετά τον αγώνα ο Ohno διέλυσε την κιθάρα του Drifter, ενώ το κοινό τραγουδούσε περιπαικτικά "goodbye".
  • Η Ember Moon κέρδισε την Billie Kay (που είχε στο πλευρό της την Payton Royce) σε μια πολύ γρήγορη αναμέτρηση. Η Payton Royce πήγε να κάνει παρέμβαση για να βοηθήσει τη φίλη της αλλά η Ember Moon τη σταμάτησε και χτύπησε το Eclipse για να πάρει τη νίκη. Μετά απ' αυτό το ματς, το ιατρικό team έκανε την εμφάνιση του για να τσεκάρει την Billie Kay που φαινόταν να έχει τραυματιστεί. Εκείνη έκανε την έξοδο της από τον αγωνιστικό χώρο μόνη της κλαίγοντας και κρατώντας τον λαιμό της.
  • Ο αγώνας των Revial με τους The Realy Twins δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς την εμφάνιση τους έκαναν οι Authors of Pain πριν την έναρξη του. Οι πρωταθλητές διέλυσαν τους The Ealy Twins και αποχώρησαν.
  • Οι Tucker Knight και Otis Dozovic (Heavy Machinery) κέρδισαν τους Mike Marshall και Johnathan Ortagun σε μια squash αναμέτρηση.
  • H Nikki Cross κέρδισε τη Macey Estrella μετά από την εκτέλεση έξι Swinging Fisherman Neckbreaker. Τον αγώνα ακολούθησε άλλο ένα brawl ανάμεσα στη SAnitY και τους No Way Jose και Tye Dillinger, στο οποίο οι heel πήραν γι' άλλη μια φορά το πάνω χέρι.

15/03/2017
  • Η αναγνώριση ότι πρόκειται για διαφορετικό επεισόδιο γίνεται εύκολα, καθώς οι ιθύνοντες του σόου έβαλαν το κοινό να κάνει τα καθιερωμένα NXT chants.
  • O Andrade "Cien" Almas κέρδισε τον Oney Lorcan σε μια καταπληκτική αναμέτρηση. Το κοινό τάχθηκε υπέρ του Lorcan που πραγματοποίησε πληθώρα κινήσεων. Η νίκη για τον Almas προήλθε από το χαρακτηριστικό του hammerlock DDT.
  • H NXT Women's Champion, Asuka, διέλυσε την Priscilla Zuniga σε έναν squash αγώνα. Ακολούθως, πραγματοποίησε ένα promo στα ιαπωνικά, με το οποίο απείλησε την Ember Moon για τον μεταξύ τους αγώνα στο ερχόμενο Takeover.
  • Οι The Ealy Twins προκάλεσαν σε αναμέτρηση τους Authors of Pain. Οι τελευταίοι ενέδωσαν στην πρόκληση και τους διέλυσαν σε ένα γρήγορο ματς. Μετά τον αγώνα, ο Paul Ellering παραδέχθηκε πως οι Revival έχουν κότσια, αλλά πρόσθεσε πως θα είναι αυτοί το νέο κεφάλαιο στο βιβλίο του. Συμπληρώνει λέγοντας πως οι Revival ισχυρίζονται πως είναι οι καλύτεροι, αλλά αναφέρει πως ο ίδιος δημιούργησε αυτόν τον αλγόριθμο και πως οι AOP σύντομα θα δυναστεύσουν. Τον διακόπτουν οι #DIY που χλευάζουν τα λεγόμενα του Ellering και λένε πως μπορούν να κερδίσουν τους AOP. Ο Ciampa μάλιστα ισχυρίζεται πως αν δεν είχαν κάνει την παρέμβαση τους οι Revival, οι #DIY θα ήταν τώρα πρωταθλητές και απαιτεί ένα rematch. Με την σειρά τους, εμφανίζονται οι Dash Wilder και Scott Dawson που αναφέρουν για πολλοστή φορά πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο του pro wrestling. Ο William Regal διακόπτει το όλο segment και κανονίζει ένα Triple Threat Tag Team title Match ανάμεσα στις τρεις ομάδες για το Takeover του Orlando.
  • Το Tag Team Match ανάμεσα στους Tye Dillinger, No Way Jose και Roderick Strong και SAnitY λήγει σε no contest. Ακολουθεί μεγάλο brawl ανάμεσα στις δυο ομάδες, το οποίο τελειώνει με την εμφάνιση της Ruby Riot (που επιτέθηκε στη Nikki Cross) και την επικράτηση των faces που πανηγυρίζουν με το κοινό.

22/03/2017
  • Ο Dash Wilder κέρδισε σε μια ικανοποιητική αναμέτρηση τους Johnny Gargano και Akam. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο μετέπειτα νικητής εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψε όταν ο Akam εκτέλεσε ένα Powerbomb στον Gargano. Ο Dawson κράτησε το πόδι του αγωνιζόμενου Tag Team Champion και ο Wilder βρήκε την ευκαιρία να πετύχει το νικηφόρο pinfall στον αναίσθητο Johnny Wrestling.
  • O Bobby Roode κέρδισε τον Kassius Ohno σε έναν ωραίο αγώνα για να διατηρήσει το NXT Championship. Το κοινό ήταν διχασμένο, καθώς ακούγονταν συνθήματα και για τους δυο παλαιστές.
  • Ο Shinsuke Nakamura επιβλήθηκε του TJ Perkins σε ένα πολύ καλό ματς. Ο TJP δούλεψε αρκετά καλά με το "τραυματισμένο" γόνατο του Nakamura. Ο πρώην NXT Champion ωστόσο κατάφερε να χτυπήσει το Kinshasa και να πάρει τη νίκη. Μετά τον αγώνα, έκαναν την εμφάνιση τους οι Bobby Roode και Andrade "Cien" Almas που επιτέθηκαν στον King of Strong Style. Την μεγάλη επιστροφή του τότε στα ρινγκ του WWE πραγματοποίησε ο Finn Balor που επιτέθηκε στους heels και τους έβγαλε από το ρινγκ. Έκανε ένα promo, στο οποίο ανέφερε πως θα επιστρέψει σύντομα και ευχήθηκε στον Nakamura για τα γενέθλια του. Το τελευταίο αυτό segment πάντως ενδέχεται να μην προβληθεί από το WWE Network και να είναι dark.


Για το Ringside House,
Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη