Πρέπει να τιμήσουν τον Big Show στη WrestleMania 33


Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του στο Ringside House για το δυνατό comeback του Big Show στα ρινγκ της κορυφαίας εταιρίας Pro Wrestling στο πλανήτη, λίγο πριν το μεγάλο Pay-Per-View της WrestleMania 33.


Επειδή είμαι και θέλω να είμαι όσο περισσότερο μπορώ ειλικρινής άνθρωπος, θα παραδεχτώ ότι στο περασμένο main event του RAW ήθελα να κερδίσει τον αγώνα ο Big Show εναντίον του Braun Strowman, ο Γίγαντας με έκανε πραγματικά να πιστέψω ότι θα πάρει την νίκη ώστε να πάρει και το momentum για τον αγώνα του με τον Shaquille O'Neal στην WrestleMania 33. Τέλος πάντων, ήταν αναμενόμενο να κερδίσει ο Strowman σαν ένα νέο πρόσωπο της καταστροφής πλέον.

Ωστόσο, ο Big Show έχει χάσει περισσότερα από 30 κιλά και βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής του, αυτό άλλωστε το απέδειξε ο ίδιος στο επεισόδιο της Δευτέρας όπου έκανε μέχρι και το κοινό να φωνάζει "This is awesome" και "You still got it" chants.

Στο παρελθόν είχαμε ανεβάσει (αν δεν κάνω λάθος) εδώ στο site μας ότι ο Shaq θα κερδίσει τον Show στην WrestleMania 33 και η καριέρα του θρύλου θα τελειώσει μ' αυτό τον τρόπο. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει και ΑΝ ισχύει, αλλά εγώ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο.

Δεν μπορείς να βάζεις ένα τόσο μεγάλο όνομα σαν τον Big Show να χάνει από έναν (θρυλικό) πρώην μπασκετμπολίστα, ιδικά όταν μιλάμε για ένα Pay-Per-View όπως η WrestleMania. Επίσης, κάτι που θέλω να αναφέρω, είναι ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και κατά την γνώμη μου θα τον "ρίξει" αυτή η ήττα, πόσο μάλλον να τελειώσει μ' αυτόν τον τρόπο η καριέρα του.

Δεν είμαστε 100% σίγουροι πως αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας του "World's Largest Athlete", αλλά για εμένα, το WWE πρέπει να τιμήσει τον Big Show. Στην θέση του Vince McMahon θα έδινα την νίκη στον γίγαντα στο "Grandest Stage of Them All", και απευθείας μία ευκαιρία για το United States Championship δίνοντάς του συμβόλαιο Part-Time όπου θα του επιτρέπεται να εμφανίζεται συχνά σε Live Events και τα 4 μεγαλύτερα PPV's (Big Four) Royal Rumble - WrestleMania - SummerSlam - Survivor Series. Εκτός, και αν έχει την δυνατότητα να εμφανίζεται σε Full-Time συνθήκες (που σίγουρα έχει).

Συμπέρασμα:

Μετά από τόσα πολλά χρόνια, είναι η μοναδική στιγμή που υποστηρίζω φανατικά τον Big Show και πραγματικά θα ενοχληθώ αν τελειώσει με άσχημο τρόπο η μεγάλη καριέρα του.

Εσείς τι λέτε; Αφήστε τις δικές σας γνώμες παρακάτω στα σχόλια.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη