WWE 205 Live 21/02/2017: "Κρας τεστ" για τον Gallagher!


To Fastlane πλησιάζει και ο διεκδικητής του Cruiserweight Championship, Jack Gallagher, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Tony Nese σε ένα αρκετά δύσκολο και δυνατό αγώνα, σαν"πρόβα" για τον μεγάλο του αγώνα κόντρα στον Neville στο Fastlane.


The Brian Kendrick vs. Akira Tozawa

To ζευγάρι αυτό έχει χτίσει την"ιστορία" του τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο Tozawa είχε τραβήξει αρκετά και με το άκουσμα της καμπάνας για την έναρξη του αγώνα, επιτέθηκε λυσσασμένα στον Kendrick. Ο δεύτερος κατάφερε να αντιμετωπίσει την μεγάλη επίθεση του Ιάπωνα, αλλά ο Tozawa πήρε ξανά"κεφάλι" στον αγώνα. Όσο ο Tozawa"κρατούσε" το πάνω χέρι, ο Kendrick χρησιμοποίησε το μυαλό και σε μια κίνηση εξυπνάδας, έδεσε τα πόδια του αντιπάλου του στο κάτω μέρος του ρινγκ,  πέρνοντας τη νίκη με count-out.


Νoam Dar vs. Mustafa Ali

Ο Dar προσπαθούσε να κρατήσει τον αντίπαλό του"κάτω", εξ' αρχής, μιας και γνώριζε τη δυναμική του Mustafa Ali. Ο αγώνας ισσοροπούσε, οι δύο αντίπαλοι πήγαιναν"μπρος-πίσω", αλλά ο Dar ήταν αυτός που κατάφερε να"κλέψει" τη νίκη, χτυπώντας με ένα δυνατό knee strike.


Tony Nese vs. Jack Gallagher

Ήταν η"πρόβα τζενεράλε" για τον Gallagher εν' όψει του αγώνα του με τον Neville στο Fastlane. O Νese παρέταξε τη δύναμή του από νωρίς και ο Gallagher τα βρήκε σκούρα. Ο"Gentleman", χρησιμοποίησε το"κρυφό" του όπλο, τις...κουτουλιές του, εκτελώντας μια σειρά από αυτές στον Nese, αλλά εκείνος δεν τα έβαλε κάτω. Ο Gallagher με belly-to-back-suplex έβγαλε εκτός μάχης τον Nese και τον αποτελείωση με running dropkick, πέρνοντας τη νίκη.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη