NXT 22/02/2017: Νέοι μπελάδες για τον Roode!


Ο Βοbby Roode βρήκε νέο αντίπαλο για τη ζώνη του ΝΧΤ Championship. Αμέσως μετά τον αγώνα του κόντρα στον No Way Jose, ο Kassius Ohno έκανε την εμφάνισή του και το brawl δεν άργησε! Ακόμη, είδαμε τον Peter Dunne, να συμμετάσχει, ενώ τέλος και ένα triple threat γυναικών.


Peyton Royce vs. Liv Morgan vs. Ember Moon

Η βραδιά άνοιξε με το triple threat. Οι Moon και Morgan έβαλαν τη μικρή τους συμμαχία "στην άκρη", καθώς η νικήτρια θα είχε το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την NXT Women's Champion, Asuka. Η Royce είχε (εκτός ρινγκ) τη βοήθεια της Billie Kay και ο αγώνας έμοιαζε ισσοροπημένος και για τις τρεις συμμετέχοντες. Η Kay μάλιστα ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα, καθώς κρατούσε απασχολημένη την Moon και η Royce πέτυχε το Fisherman's Suplex στην Morgan, για να πάρει την νίκη και το title shot!


Peter Dunne vs. Mark Andrews

O φιναλίστ του UK Championship Tournament, Peter Dunne, αντιμετώπισε τον έτερο Βρετανό, Mark Andrews, για πρώτη φορά μετά τα ημιτελικά εκείνου του τουρνουά. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με τότε, καθώς ο Andrews πήγε για το Shooting Star Press, ο Dunne απέκρουσε την επίθεση με γονατιά και χτύπησε με Bitter End, παίρνοντας (ξανά) την νίκη απέναντι στον αντίπαλό του.


Bobby Roode vs. No Way Jose

Ο αγώνας κράτησε λίγο. Ο Roode επιτέθηκε πρώτος, ο Jose απάντησε, πετώντας τον πρωταθλητή εκτός ρινγκ, ακολούθησε μια σύντομη μάχη και με την επιστροφή των δύο στο τετράγωνο, ο Roode χτύπησε με το χαρακτηριστικό του DDT, για να πάρει την νίκη. O "Glorious", δεν πρόλαβε να χαρεί τη νίκη του, καθώς ο Kassius Ohno εμφανίστηκε, έβγαλε ένα σύντομο λόγο, προειδοποιώντας τον πρωταθλητή, τα αίματα άναψαν και ακολούθησε brawl! Ο Roode επιτέθηκε πισώπλατα, αλλά ο Ohno ανέκαμψε και έβγαλε εκτός μάχης τον πρωταθλητή!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη