SmackDown Live 21/02/2017: Βρήκαμε τον #1 Contender! Ή μήπως όχι;


Με ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μεγάλες απορίες μας άφησε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Smackdown Live. Ποιος είναι ο #1 Contender για το WWE Championship; Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ.


Δυσάρεστα άρχισε το επεισόδιο, με εμφάνιση από τον GM του Smackdown Live, Daniel Bryan, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια παρακάλεσε την Naomi να παραδώσει το Smackdown Women's Championship, λόγω των τραυματισμών της που δεν της επιτρέπουν να αγωνιστεί για τον τίτλο της. Αφού η πλέον πρώην SD Women's Champion κατανόησε την κατάσταση και με μεγάλη λύπη δέχτηκε να επιστρέψει τον τίτλο της, η Alexa Bliss εμφανίστηκε από το πουθενά και χωρίς να δείξει ίχνος στεναχώριας για την Naomi, ισχυρίστηκε πως θα πρεπε να της επιστραφεί ο τίτλος άμεσα, μιας και ήταν η τελευταία πρωταθλήτρια πριν την Naomi. Ο Daniel Bryan όμως, προφανώς και δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο, και έφτιαξε ματς μεταξύ της Alexa Bliss και της Becky Lynch για το SD Women's Championship. Το ματς ξεκίνησε αμέσως! 

Becky Lynch vs Alexa Bliss - Smackdown Women's Championship


Συμπαθητικό ματσάκι! Η Alexa Bliss πήρε την νίκη ενάντια της Lynch και είναι πλέον 2-time Women's Champion. Δεν τα κατάφερε όμως και πολύ "καθαρά". Ως κλασσικό heel, η Alexa εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν πρόσεχε στο ματς σε ένα σημείο, και αφού "τύφλωσε" με τα δάχτυλα της την Becky έκανε το roll-up και βγήκε νικήτρια. Μετά τον αγώνα είδαμε και μια κόντρα μεταξύ Mickie James και Becky Lynch.


American Alpha vs Breezango 


Δεν κράτησε πάνω από δυο λεπτά ο αγώνας, αλλά το σημαντικό μέρος του ολόκληρου segment συνέβη μετά το ματς. Πήραν την νίκη οι American Alpha, αλλά οι Usos δεν άργησαν να εμφανιστούν και να μειώσουν τους SD Tag Team Champions με ένα καταστροφικό promo. Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων εντείνεται όλο και περισσότερο!

Nikki Bella vs Natalya - Falls Count Anywhere 



Ένα απο τα καλύτερα ματς μεταξύ των δυο! Ιδιαίτερα ενδιαφέρων όμως ήταν το τέλος, όπου η Maryse επιτέθηκε στην Nikki Bella, ουσιαστικά δίνοντας την νίκη στην Natalya. Ίσως να είδαμε το τέλος ενός feud και την αρχή ενός άλλου.. 

10-Man Battle Royal 


Έφτασε η στιγμή για το main event της βραδιάς! Ο νικητής του Battle Royal θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον WWE Champion Bray Wyatt στην Wrestlemania 33 με τον τίτλο υπό διεκδίκηση. 
Κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του John Cena απο τον The Miz! Οι δύο τελευταίοι που έμειναν στο ρινγκ ήταν ο AJ Styles και ο Luke Harper, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το main event της Wrestlemania. Στο τέλος όμως, κατέληξαν να αποκλειστούν και οι δυο... την ίδια ακριβώς στιγμή! Δεν υπάρχει νικητής. Εμφανίστηκε ο Daniel Bryan και στην προσπάθεια του να αναδείξει τον νικητή, έφτιαξε ματς για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας: Luke Harper vs AJ Styles με τον νικητή #1 Contender για το WWE Championship. 

Αποτελέσματα Smackdown Live (21/02/2017):

Η Alexa Bliss κέρδισε το SD Women's Championship σε ματς ενάντια της Becky Lynch
Οι American Alpha επικράτησαν των Breezango
Η Natalya νίκησε την Nikki Bella
Ισοπαλία μεταξύ Luke Harper - AJ Styles στο 10-man Battle Royal 

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη