SMACKDOWN LIVE 10/01/2017: Αφηνίασε ο Dolph Ziggler...


Μόλις 2 εβδομάδες έμειναν για το Royal Rumble 2017, και το WWE μας έχει βάλει στο κλίμα της κάρτας αγώνων που θα χτιστεί στο PPV. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου SmackDown Live.

Το επεισόδιο άνοιξε ο Dean Ambrose καλωσορίζοντας το WWE Universe στο Ambrose Asylum με καλεσμένο τον The Miz με την Maryse. Αφού ο A-Lister ανακοίνωσε στο WWE Universe ο,τι θα βρίσκεται στο 30-Man Royal Rumble Match, ζήτησε από τον Lunatic Fringe να του παραδώσει πίσω το Intercontinental Championship. Αντ' αυτού, ο Ambrose αντί για τον τίτλο του, του παρέδωσε το “The Miz Participation Award”. Έπειτα ξέσπασε καυγάς με την Maryse να σφαλιαρίζει καταλάθος τον άντρα της, και τον Dean να τον αποχαιρετά χτυπώντας τον με Dirty Deeds.


Nikki Bella vs. Natalya

Προχωράμε λοιπόν στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, και αφορά την Women's Division. Η Natalya επιτέθηκε νωρίτερα πισώπλατα στα παρασκήνια στην Nikki Bella, με αποτέλεσμα η δεύτερη να ανταποδίδει στην πρώτη στο ρινγκ. Αφού ακολούθησε ένα χάος η αναμέτρηση έληξε με No Contest.


Kalisto vs. Dolph Ziggler

Η μάχη μεταξύ Dolph Ziggler και Kalisto έληξε με νικητή τον μασκοφόρο, καθώς κατάφερε να "αρπάξει" το θετικό αποτέλεσμα με ένα έξυπνο Roll-Up. Παρ' όλα αυτά, όταν το ματς τελείωσε ο ShowOff χτύπησε άσχημα τον Μεξικανό, χρησιμοποιώντας μάλιστα και μια καρέκλα.


Καθώς ο Ziggler αποχωρούσε από την αρένα, ο Apollo Crews εμφανίστηκε και προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας. Τελικά, και ο Crews κατέληξε στο καναβάτσο μετά από αρκετά χτυπήματα με την καρέκλα. Πολλά σημάδια Heel από τον Ziggy.


SmackDown Tag Team Championship Match
The American Alpha (c) vs. The Wyatt Family

Ο αγώνας για τους ομαδικούς τίτλους του SmackDown Live, τελείωσε με νικητές τους American Alpha καθώς ο Luke Harper ζήτησε tag από τον Orton με αποτέλεσμα να γίνει το λάθος και να δεχτεί το Roll-Up ο Viper. Στη συνέχεια ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στους Luke Harper & Randy Orton με τον Bray Wyatt να προσπαθεί να τους χωρίσει, μέσα σε όλα ο Eater of the Worlds δέχτηκε μια κλοτσιά από τον New Face of Desolation, έπειτα ο αρχηγός της φαμίλιας αποχώρησε μόνος του.


Carmella vs. CJ Lunde

Σε ένα squash match η Carmella επιβλήθηκε της CJ Lunde έχοντας στο πλευρό της τον James Ellsworth, χρησιμοποιώντας το Code of Silence.


John Cena vs. Baron Corbin

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Big Match John. Αυτή την εβδομάδα αντιμετώπισε τον Baron Corbin στο main event της βραδιάς του μπλε σόου, ένας όμορφος αγώνας που κράτησε λιγότερο από 9 λεπτά. Ενώ στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν ο AJ Styles, ο Leader of Cenation κατάφερε να πάρει την νίκη αφού πέρασε μέσα από ένα δυνατό Attitude Adjustment τον Lone Wolf.


Αποτελέσματα SmackDown Live 10/01/2017:

- Ο αγώνας των Nikki Bella & Natalya έληξε με No Contest
- Ο Kalisto νίκησε τον Dolph Ziggler
- Οι American Alpha επικράτησαν των Wyatt Family (παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions)
- Η Carmella επιβλήθηκε της CJ Lunde
- Ο John Cena κέρδισε τον Baron Corbin

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη