SMACKDOWN LIVE 03/01/2017: Νέα χρονιά, νέος πρωταθλητής!


Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το 2017 για τον Dean Ambrose, ο οποίος κέρδισε το Intercontinental Championship στο πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς του SmackDown Live, από τα χέρια του The Miz. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Το επεισόδιο άνοιξε από τον Miz και την Maryse, με τον A-Lister να ζητάει την απολογία της Renee Young για τις προηγούμενες πράξεις της. Ωστόσο, εμφανίστηκε ο Dean Ambrose ο οποίος δέχτηκε κατευθείαν το χαστούκι της Maryse ως αντάλλαγμα για το χαστούκι της Renee στον άντρα της.


Baron Corbin vs. Dolph Ziggler

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Baron Corbin αντιμετώπισε νικηφόρα τον Dolph Ziggler χτυπώντας τον με End of Days για την νίκη. Μετά την λήξη του αγώνα ο Lone Wolf επιχείρησε να χτυπήσει με την καρέκλα τον ηττημένο, αλλά εμφανίστηκε ο Kalisto και τον σταμάτησε. 


Παρ' όλα αυτά ο Μεξικανός έφαγε ένα Superkick στο πρόσωπο από τον εκνευρισμένο Ziggler, ο οποίος στο κλείσιμο φώναζε ότι δεν ζητάει την βοήθεια κανενός. Επίσης είχαμε συνέχεια στα backstage όπου πιάστηκαν (στη κυριολεξία) στα χέρια με τον Apollo Crews, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να παρέμβουν οι Mojo Rawley & Rhyno.


Becky Lynch vs. La Luchadora

Η συνέχεια στην Women's Division, η Becky Lynch επικράτησε σύντομα της La Luchadora η οποία στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι είναι η Alexa Bliss. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε η πραγματική και μυστική Luchadora όπου επιτέθηκε στην Ιρλανδή μαζί με την Alexa.


WWE Championship Match Contract Signing
AJ Styles & John Cena - Royal Rumble 2017

Πρώτος εμφανίστηκε ο Daniel Bryan και καλωσόρισε το WWE Universe στο πρώτο επεισόδιο του SmackDown Live για το 2017. Έπειτα στο ρινγκ ήρθαν οι John Cena και AJ Styles για να υπογράψουν το συμβόλαιο για την αναμέτρησή τους στο RR, με έπαθλο το WWE Championship. Πριν προλάβουν να πέσουν οι υπογραφές είχαμε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο. Για την ιστορία, ο Phenomenal One τόνισε πως ο 15-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν αξίζει αγώνα για τον τίτλο του, ενώ πλέον είναι «παρελθόν», αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ο,τι του υπογράμμισε ότι δεν θα φτάσει τον Rock ακόμα και να κάνει καριέρα στο... Hollywood, μακριά απ' το WWE.


Ο John Cena του απάντησε πως έχει τεράστιο πάθος και εκτίμηση σε αυτό που κάνει, και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζει να βρίσκεται στην επιχείρηση. Αφού υπέγραψε ο John Cena, ο Baron Corbin εμφανίζεται από το πουθενά και ανακοινώνει πως θα βρίσκεται στο Royal Rumble Match, ωστόσο δεν τον ενδιαφέρει ο νικητής του αγώνα καθώς στη WrestleMania θα τους "κλέψει" το WWE Championship. Ο WWE Champion επιτέθηκε πισώπλατα στον Cena και έτσι τελείωσε το segment.


Carmella vs. Aliyah

Την πρώτη της παρουσία - ντεμπούτο - έκανε στο main roster και συγκεκριμένα στο μπλε σόου η Aliyah από το θυγατρικό NXT. Η Carmella έχοντας στο πλευρό της τον James Ellsworth πήρε μια βρώμικη νίκη χρησιμοποιώντας το Code of Silence για το αποτέλεσμα.


The American Alpha vs. The Breezango

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Jason Jordan & Chad Gable κόντρα στην ομάδα των Tyler Breeze και Fandango, αφού πήραν την νίκη μετά από ένα αγώνα που κράτησε λιγότερα από 2 λεπτά. Για την ιστορία το θετικό αποτέλεσμα ήρθε από Grand Amplitude.


Αντιπαράθεση μεταξύ Nikki Bella και Natalya

Μπαμ και κάτω. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε ένα σύντομο segment της Women's Division ανάμεσα στις Natalya και Nikki Bella, οι οποίες αντάλλαξαν μερικές κουβέντες περί "κυριαρχίας", "δύναμης", και... "αξίας". Όλα τελείωσαν με ένα δυνατό Forearm της Nikki στο πρόσωπο της Natalya.


Intercontinental Championship Match
The Miz (c) vs. Dean Ambrose

Φτάσαμε λοιπόν στο μεγάλο main event του SmackDown Live, στο οποίο ο The Miz υπερασπίστηκε το Intercontinental Championship στον μοναδικό αγώνα τίτλου της βραδιάς, απέναντι στον διεκδικητή Dean Ambrose, έχοντας στο πλευρό του την Maryse. Ο Lunatic Fringe κρατούσε τον έλεγχο στα χέρια του παρά το Skull Crushing Finale που δέχτηκε, και τις παρεμβάσεις της Maryse.


Ξαφνικά, η Maryse χαστούκισε τον Dean Ambrose μπροστά στα μάτια του διαιτητή κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να την τιμωρήσει και να την αποβάλει από την αρένα του SD Live. Όταν ο Ambrose επέστρεψε στο ρινγκ δέχτηκε πισώπλατη επίθεση από τον Miz, αλλά αντέδρασε χτυπώντας τον με Dirty Deeds.


Ο διαιτητής γύρισε την απαραίτητη στιγμή για να μετρήσει το pinfall, 1... 2... 3... και ο Dean Ambrose κέρδισε το Intercontinental Championship μέσα απ' τα χέρια του The Miz για 2η φορά στην καριέρα του, εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Lunatic Fringe το 2017.


Αποτελέσματα SmackDown Live 03/01/2017:

- Ο Baron Corbin νίκησε τον Dolph Ziggler
- Η Becky Lynch επικράτησε της La Luchadora
- Η Carmella επιβλήθηκε της Aliyah
- Οι American Alpha νίκησαν τους Breezango
- Ο Dean Ambrose κέρδισε τον The Miz (νέος Intercontinental Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη